מאיונת מקסימה ;-)

אביטל23

New member
מאיונת מקסימה ;-)

קודם כול, תסלחי לי אם יהיו אי אילו טעויות כתיב, זו השעה, והייתי חייבת להגיב. אני כול כך שמחה ששיתפת אותנו במה שעבר עליך, למרות שאני מאמינה שהיה לך מאוד קשה, אבל מצד שני לפעמים זו הקלה לשפוך את הכול. אני שמחה שאנחנו מספיק חשובים לך כדי שתספרי לנו את אשר על ליבך, ככה יהיה לי הרבה יותר קל להבין אותך, ולתמוך, כי להיות, אני תמיד פה בשבילך. כואבת את כול מה שנאלצת לעבור. באיזשהו אני חשה הזדהות איתך, משהו שאולי אספר לך הכול בהמשך, כי זה לא המקום. רק אגיד לך שאחרי דבר נוראי שעברנו במשפחה, היה רק אחד שתמך בי בצורה עיוורת וללא מעצורים לאורך כול הדרך שהיתה ארוכה וקשה מנשוא, הוא היה העמוד התומך שלי שעזר לי להרים את הראש ולעבור את הרגעים הקשים, והוא, מסיבותיו שלו החליט שהוא לא ממשיך בדרך החיים ויום אחד הוא נעלם מחיי, אני בטח לא צריכה לספר לך על ההרגשה הזו של הריצפה שנופלת לך מתחת לרגליים. טוב, מספיק בלבלתי לך את המוח עם כול המגילת אסתר הזו, פשוט כשמתחילים לכתוב, המילים זורמות לי. שוב, קבלי חיבוק ענקי ואוהב מתוך הלב מבפנים. אוהבת, שלך אביטל

אביטל הנפלאה

תודה תודה לך שאת פה תומכת בכולנו ביחוד ברגעים הקשים. המון המון תודה מכל חצי הלב שלי. את נפלאה ויש לך לב מדהים ביופיו. אין לי הרבה מילים כרגע רק רציתי לומר לך תודה על הכל. אוהבת ושולחת חיבוק אוהב חזרה קיבלתי את חיבוקך...אין מילים בפי לתאר עד כמה אני צריכה אותו. תודה. תודה. אני.

למעלה