מאיה

מאיה

אני יודע שחלקי בשינוי בחיים שלך הינו קטן וזניח, וכשראיתי אותך אתמול, נורא נורא התרגשתי. את נראית לי בתוכנית, חזקה ברצונך להחלים, אבל פיזית, נראה שאת עדיין מאוד חלשה. אני אולי לא קורא את האמת נכון, או סתם אומר זאת....אבל אני מאמין שיגיע היום ואת תצאי מזה. היה צר לי שלא נתנו לך אפילו להזכיר את הפורומים של תפוז. בנוסף, אם תצטרכי הסבר נוסף לפירוש לשם הקודם שלך: ``מאיה ה`` אז את תמיד יכולה להגיד שה- ``ה`` זה ההתחלה של השם משפחה שלך :) *קריצה* מת עלייך...היית גדולה! תומר

תודה תומר

תאמין לי - גם אני התרגשתי. נורא. וזה כבר התחיל מיום שבת. ואם להודות על האמת, אני אכן לא חזקה במיוחד. (פיזית). הימים האלו עלו לי בהרבה עצבים וממש כמעט לא יכלתי להכניס כלום לפה. ודווקא עכשיו, כשיושבים לי על הראש לעלות לקראת השחרור - אני ארביץ להם ירידה רצינית. אבל מה לעשות - ככה זה בחיים. וגם אני מקווה כל כך שיגיע היום והכל יהיה מאחורי.... תודה לך ואל תשכח את הבדיחה היומית. פיספסתי כמה, עקב סיבות מובנות, אבל אם יהיה לי זמן אדפדף אחורה להתעדכן. שלך מאיה ה (וזה אכן תחילת שם המשפחה שלי....מאיפה אתה חושב שהקרצתי את זה?)

המממ.....

לא בתור הרצון שלך להודיע -אז- אני מאיה ה (פרה) ? זה מה שחשבתי....אז :) מה זה משנה, העיקר שזה מאחורינו תומר

למעלה