מאיה מאיה מעולה!!! ו..יואו איזה חמודים מאיה ויניב! הם פשוט זוג יפהההה בהצלחה לכם!!
G gulil New member 5/2/04 #1 מאיה../images/Emo45.gif מאיה מעולה!!! ו..יואו איזה חמודים מאיה ויניב! הם פשוט זוג יפהההה בהצלחה לכם!!
מאיה../images/Emo45.gif מאיה מעולה!!! ו..יואו איזה חמודים מאיה ויניב! הם פשוט זוג יפהההה בהצלחה לכם!!
Y yoooni New member 5/2/04 #3 היום היא הוכיחה שהיא לא מציאה אמנם חמודה ואני מת עליה אבל התאכזבתי לגלות שהיא קיבלה בלאק אווט במשך המשחק כולם עשו אותו ללא בעיה והאור נישאר עליה יותר מדי זמן בלי מילים
היום היא הוכיחה שהיא לא מציאה אמנם חמודה ואני מת עליה אבל התאכזבתי לגלות שהיא קיבלה בלאק אווט במשך המשחק כולם עשו אותו ללא בעיה והאור נישאר עליה יותר מדי זמן בלי מילים
G gulil New member 5/2/04 #5 אז מה?? לכל אחד יכול להיות בלק אאוט! זה לא אומר שהיא לא מציאה! עצם זה שהיא הגיעה לשם אומר שהיא ועוד איך מציאה!
אז מה?? לכל אחד יכול להיות בלק אאוט! זה לא אומר שהיא לא מציאה! עצם זה שהיא הגיעה לשם אומר שהיא ועוד איך מציאה!
ד דנה בננה 17 New member 5/2/04 #7 לא נורא זה קורה.. אבל מה שבטוח אני מקווה שזה לא יקרה לה יותר.. ויש מצב שזה ישפיע על ההצבעות של שבוע הבא אני מקווה מאוד שלא. .כי אני רוצה שהיא תיקח
לא נורא זה קורה.. אבל מה שבטוח אני מקווה שזה לא יקרה לה יותר.. ויש מצב שזה ישפיע על ההצבעות של שבוע הבא אני מקווה מאוד שלא. .כי אני רוצה שהיא תיקח
A Arel Frank New member 5/2/04 #8 היא היתה גרועה היום.. בואנה, זה ממש מפתיע, אבל היא היתה ממש ממש גרועה היום.. לא לעניין בכלל.