מאיה
הבהרה על קינסיולוגיה

מאיה ../images/Emo26.gif הבהרה על קינסיולוגיה

הסברת כאן לא אחת שהגוף זוכר הכל ולפי השרירים ניתן לזהות בעיות ואת הגורם להן.. אבל.. שאלה לי.. נניח וחלק מהבעיות נבעו מחוסר איזון של הגוף, כעת, אחרי שהוחזר האיזון ומולאו המאגרים, האם הגוף עדיין זוכר את מה שהיה? הכוונה היא שברור לי שהגוף זוכר טראומות, אבל אם אותן טראומות טופלו מהיסוד, איך יכול הגוף לזכור אותן ואם זה לא משפיע על האבחון בעתיד.. מצטערת, אם זה מבולבל, אני פשוט מנסה להבין את הלוגיקה שבנושא הזה..

m_katzmann

New member
טראומות מלוות במתח שלילי

לעינת שלום, טראומות העבר מלוות במתח שלילי. הכוונה היא לנטרל את המתח השלילי שנצבר, כך שהארוע לא מקושר עוד רגשית ואין לגוף עוד סיבה להתכחש לארוע הראשוני הזה ולגרום להכחשות נוספות. כאשר אנחנו רואים משהו שאנחנו לא מכירים אנחנו מאוד מבוהלים, ככל שנתקרב ונכיר אותו יותר נדע את התכונות השליליות והחיוביות לא נפחד ממנו עוד למרות שעובדתית היצור הזה כלל לא השתנה.וכך גם לגבי ארועים שעברנו. מקווה הצלחתי קצת לפזר את הערפילים, מאיה

הממ.. לא.. לא הצלחת..

אני מנסה להבין את ההגיון. מאחר ואת מאמינה ביכולות של הקינסיולוגיה, אני נשארת רק עם תחום זה. הגעתי לאבחון קינסיולוגי. מצאו את מקור הבעיה. טיפלו בה. אחרי שנתיים אני מגיעה לאבחון נוסף. האם יאתרו פעם נוספת את אותה הבעיה או שהפעם, לא יהיה לה זכר?

m_katzmann

New member
קשה כל כך לעשות הכללות../images/Emo100.gif

לעינת שלום, אני כנראה סתם ויתרתי כי אני רואה שאנחנו לא מדברות עם אותם הקודים. אם אדם עשה טיפול והגיע למקור הבעיה - לדעתי לא יחלה עוד עד שלא יעבור טראומה רצינית שאותה יהיה צורך שוב לנטרל. אני עוד לא הגעתי עם אף אחד למקור הבעיה, כי העבודה שנעשית היא עבודה מאוד רצינית ודורשת מהמטופל לעבודה יומיומית. והרבה פעמים קורה שאדם מקלף כמה קליפות מפסיק את הטיפול במצב הרבה יותר טוב ממה שהתחיל אותו, עם המון טיפים לחיים ושינוי משמעותי בדרך החיים, ובשלב מסויים שוב חוזר כשהוא מרגיש צורך בכך ושוב מקלף כמה קליפות כאשר המצב ההתחלתי טוב בהרבה מהמצב ההתחלתי לפני הטיפול הראשון. ברמה של העיקרון אני מאמינה שלאחר שהאדם מאוזן לאחר שהוא הגיע לשורש הבעיה והוא דואג לאיזון הגוף והנפש בטיפולים לשימור האיזון - אין סיבה שהוא לא יחיה טוב הרבה זמן. את האדם האידיאלי הזה אני עוד לא הכרתי. אנחנו חיים בסביבה מאוד לא מאוזנת שמשפיעה על חיינו ואנחנו לא מנותקים מהחיים האלה. עינת שתביני, אני לא חושבת שקנסיולוגיה מתאימה לכל אחד כמו שאני לא חושבת שדיקור מתאים לכל אחד. קנסיולוגיה מדהימה בהקשרים שהיא מוצאת, פותחת אדם לערוצים חדשים. הערוצים נפתחים בפניו הוא צריך לבחור להשתמש בהם. אני בחרתי להפתח אליהם. קנסיולוגיה שינתה את חיי לטובה פיזית ורגשית וכל זאת רק כמטפלת ולא כמטופלת, אך תוך כדי טיפול אני נהנית גם מהערך המוסף שאני מקבלת מכל טיפול. יתכן שלך קנסיולוגיה לא מתאימה ואת צריכה לבחור לך סוג אחר של טיפול כי הרי כולנו עובדים כאן על אותו העיקרון של איזון. מאיה

פשש... לא ידעתי שלסקרנות יש קודים ../images/Emo3.gif

לא שאלתי כדי לבדוק אפשרות של טיפול, שאלתי מתוך סקרנות גרידא להבין את שיטת הטיפול. השיפוט שלך מאוד מהיר, מאוד לא מדוייק ומאוד מפתיע. חבל מאוד שככה את בוחרת להעביר מידע לסקרנים. תהיי בריאה.

m_katzmann

New member
עשי לי טובה ותתקרצצי על משהו אחר

לעינת בוקר טוב, תקראי שוב את ההודעה הקודמת שלך ואז אולי תצליחי לראות מי מאתנו שופט דברים ואולי גם לא. בחרת להתקרצץ על האדם הלא נכון, אני משתדלת כאן להעביר את מקסימום המידע שאני יכולה להעביר ולאינטרנט יש גם גבולות. מה שאת מבקשת ממני זה להעביר לך קורס של שנה בשנייה וגם הקורס מבוסס על התנסות. עינת לסקרנות אין קודים. מבחינתי סקרנות זה הדבר הבריא ביותר והדרך הטובה ביותר ללמידה. אבל המסר מועבר על בסיס מסויים וכשהוא מגיע לאוזן שממוקדת בבסיס שונה, המסר מתקבל בצורה משובשת. וזה בדיוק מה שקרה כאן. אז שיהיה לך יום של אור וחום וחיוך גדול,
מאיה

וואו. איזו אשה סובלנית וסבלנית את..

אם חשבת שיש כאן מניע נסתר, טעית ובגדול. סקרן אותי פרופר לשמוע על התחום ומאחר ואת היית היחידה שהרחיבה לעומת אחרים שרק זרקו את המילה לחלל האוויר, פניתי אלייך. לא ביקשתי קורס שנה שניה, ביקשתי את ההגיון. הקו המנחה. אם זה מעל ליכולתך, תגידי, לא צריך ל"הכנס בבן אדם". בנית לעצמך תבנית מסויימת בראש והגבת לפיה, לפחות תהיי הוגנת מספיק להודות שפירשת את הדברים בטעות. אין לך שליטה על מה שאוכל להסיק מהדברים, אבל מינימום של אינטגריטי יכולת להפעיל כאן. כנראה שגם זה גדול עלייך. לאחל לך יום של אור וחום? מצטערת. כשזה לא בא מהלב אני מעדיפה להגיד סתם ביי.

m_katzmann

New member
את צודקת

היי עינת, אני באמת אדם סבלני וסובלני ועצם העובדה שאני עונה לך למרות שאת כל הזמן סותרת וסוטרת מוכיח זאת. אני ניסיתי להעביר לך כמו לרבים אחרים כל מה שיכולתי במסגרת הזאת שיש לה מגבלות. אני גם עכשיו לא כועסת עליך, אני סולחת לך על כל ההתבטאויות שלך כי אני יודעת שהן באות ממקור של מצוקה, מהצורך שלך להתבטא, אולי מהפגיעה של אדם אחר בך ואני באמת לא אומרת את זה ממקום של התנשאות. אני כבר מזמן לא בקטע של שליטה. אני מגישה לכולם כל מה שיש לי להציע ואני חושבת שזה די הרבה. כל אחד לוקח מה שמתאים לו, אולי לך זה לא מתאים וזה יושב על איזו שהיא הכחשה. וכשאני מאחלת לך יום של אור וחום האמיני לי שזה יוצא מהלב, כי אני יודעת שאת זקוקה לזה. ולמרות שאת מסתפקת רק בביי, שזה גם כבר משהו, אני שולחת לך עוד קצת אור וחום,כי זה כל מה שיש בי.
מאיה

למעלה