מאיה של הים

מאיה של הים

הזמנתי אותו איתי למסיבה. למרות שלדעתי שיש לה חבר ושהיא קטנה ממני בארבע שנים. משהו בה משך אותי כמו מגנט. אולי היה זה שערה החלק בצבע חלודה, המסתלסל בקצוות, אולי גופה המלא, ירכייה המלאות, עינייה החומות, משהו במבט, בהליכה שלה, בעור הזהוב הזה שלה, כל פעם מחדש הופתעתי לגלות כמה חכמה ומשעשעת היא. יצאנו למסיבה, מסיבה עברית קטנה ואינטימית, רקדנו כל הלילה, יחפים, צוחקים, משתוללים, מתחבקים, קרוב קרוב, אבל לא שוחכים שהיא תפוסה, למרות שהתשוקה מורגשת. בסביבות 4 וחצי יצאנו מהמועדון, רגליים כואבות, גוף מזיע, חיוך ענק. החלטנו ללכת קצת לים. וכך מצאנו את עצמנו, ב 5 בבוקר, הולכים יחפים על חוף הים, עצרנו על איזה סלע באיזו פינה, יושבים צמוד, לא יכולתי להוריד את עיניי משפתיה. התקרבנו לאט לאט, שפתיי פגשו בשלה בנשיקה חמה ורכה, ברקע השמש החלה לעלות, גליי הים לוחשים, קרירות נעימה חודרת בד וגוף, מדגדגת ומלטפת. לשון בלשון, עטופים ברכות קטיפתית

מאיה של הים 2

ליבי הלם בעוצמה. בקושי, ניתקתי משפתיה, עדיין צמודים, מצח למצח, אף לאף, הבל נשימתה המתוק על פי, ידיי סבוכות בשערה. בשקט, בעדינות, לחשתי לה "אופס, נראה לי שנסחפנו". היא חייכה, יודעת שאני לא כזה תמים. "אנחנו בים. זה המקום להסחף בו" היא עונה לי, מנשקת לשפתיי, לשונה מעסה את לשוני, שפתיי מוצצות את שפתה התחתונה. אני מפשיט את חולצתה ואת החזייה, היא מורידה את חולצתי, כורכת את ידייה סביב צווארי, עדיין צמודים בנשיקה, היא נצמדת אליי ומשכיבה אותי. שדיה המלאים נמחצים כנגד חזי, גופה העסיסי, המלא מכסה אותי, רגליה נפשקות ומחבקות את רגליי, את אגני, נשימתי מואצת, גופה רועד בהתרגשות. אנחנו מתפשטים, היא מחדירה אותי אליה, חול ומלח דבקים בגופינו, באור הזריחה, גופה זוהר בזהב. היא נעה עלי לאט, מחדירה אותי עמוק יותר ויותר, שנינו מתנשפים, היא מלקקת את שפתיי, אני דוחף את אגני כלפיה, מעלה ומוריד, איברי הקשה בתוך הכוס הרטוב שלה, חודר ויוצא בחלקות, ממלא אותה

מאיה של הים סוף

חרש, היא גונחת. אני חודר אליה עמוק יותר, חזק יותר, הזין שלי מכה לה בדגדגן, מרטיב אותה, היא שוצפת וגועשת כמו נהר, אני מגביר את הקצב ואת העוצמה, גופה, הכבד מעט, רק מעצים את התחושות, מעמיק את החדירה, משגע אותי, שדיה משתוללים, פטמותיה נוגעות-לא נוגעות בחזי, אגנה עולה ויורד בכוח, בחדות, במהירות, "אה אה אהה אה אהה" היא גונחת בקצב, בלחישה רמה, שולחת את לשונה לפגוש בלשוני, בשפתיי, מדי פעם אנו נפגשים לנשיקה. "אני גומרת" היא אומרת בין גניחה לגניחה. אני שולח יד ומחדיר לה אצבע לפי הטבעת, חודר עמוק ודוחף בכוח. לפתע היא נעצרת, מותחת את גופה, צווארה נמתח למעלה, רגליה לוחצות את אגני, איברה מתכווץ על איברי. אני לא יכול יותר וגומר בתוכה ואז, כאילו רק לזה חיכתה, היא גומרת גם. מרפה את גופה, נשכבת עלי, רועדת קלות. אני מלטף את גופה, שנינו דביקים מחול, מלח וזיעה. ריח חריף של מין ממלא את נחיריי. אני שוכב כך, נהנה ממגע גופה הרך, המלטף, המלא.

טוב

אני כבר מרימה ידיים בכל מה שקשור אלייך. תפסיק לשתות!!! אלוהים אדירים...מה שהאלכוהול יכול לעשות לאנשים מוכשרים.. נשיקה..

לא הבנתי - אהבת או לא?

וחוצמזה, אני עובד עכשיו על להפסיק לעשן - אז אל תבקשי ממני להפסיק לשתות...

MrBull

New member
נייס....

....very nice

למעלה