מאיה => שיר נולד!!

sivan1207

New member
מאיה => שיר נולד!! ../images/Emo41.gif

כמה חבל שהיא הייתה הרוב עם הגב אליי...חחח היא כנראה שכחה שיש עוד קהל בצד השני בלע!! חחחחח כמה תמונות..לא הרבה אין לי כוח מחר ההמשך.. ו...יש גם סירטונים תצפו!

sivan1207

New member
עוד תמונה....../images/Emo41.gif

ישבתי בדיוק מעל הכניסה ויצאה של האומנים לחדרי הלבשה... ככה שזה תמונה מלמעלה חחח הצחיקה אותי מאיה תמיד עזרו לה לרדת את המדרגות....

sivan1207

New member
עוד תמונה...זאת עם הגב לפני שהיא

עלתה לבמה לשיר.. אבל תראו שם בפינהה עם הג'קט ג'ינס חחחח... ובלעעע ולא נכנסתי למאיה אחרי ההופעה כי אייל אמר שהוא לא יכול.. בחרווו אצבע.........
=> עלינווווווווו

sivan1207

New member
יאללה אחורנה אין לי כוח...עייפה

וומחר יש לי מתכונות ינעללל העולם חחח

טנקיו סיוניייי ../images/Emo25.gif

היא מדהימה.. גם לי אייל אמר שהוא לא יכול להכניס אותי
וגם אל הצד שלנו היא לא באה.. וכל האמנים האחרים.. ממש הזניחו את הצד שלנו זה היה ממש לא יפה.. ורק הרקדניםם באו אלינו והאמנים לא!!

sivan1207

New member
יאללה ממשיכה חחחח...

עוד תתמונות וזה כבר התחיל להעלות כמה סירטונים...

sivan1207

New member
יהיו עוד הרבה מטושטשות אין לי כוח

גם למיין חחחח יופי...חחח עוד משו?

sivan1207

New member
אהה כן ויהיו כאלה גם עם הגב חח

אז לא להעיר הרבה הערות חחחח פשוט שיניתי כל מה שראיתי את השם למאיה ועכשיו אני מעלה לפי השם... אז מה שלא מוצא חן בעינייך לא אשמתי חחחח

sivan1207

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

sivan1207

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

sivan1207

New member

sivan1207

New member

sivan1207

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif9

sivan1207

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif10

טוב שנזכרתי למספר חח סתם אל תתיחסו למספור אולי הוא לא נכון זה בשבילי שאני אדע מה שמתיי..

למעלה