מאיה רונה לי וכו'

koyotie

New member
מאיה רונה לי וכו'

מאיה החיוך שלך מעצבן, תמחקי אותו זה לא מקצועי לרקוד ולחייך ותמיד את עושה תנועות ברווז כאילו הלו לא הבנת שזה הכי לא??? תעיפו אותה היא פשוט זוועתית, טכנוקרטית שמרוצה מעצמה יתר על המידה. (והיא דיברה אל חבר שלה בצורה מתנשאת ושטלתנית, הצעתי- תברח) לגבי רונה לי כוסית העל קראתי פה ברשת שהיא יוצאת עם יגאל אלקיים, מוזר. תגידו לירן ושי פרטוש הם זוג??? הימור שלי לגמר: שי, רונה לי, רוני בי ואור (הזוכה) בקרוב הטלנובלה...

SimsY

New member
אני לא חושב ככה

אור הוא האחרון ביותר שהייתי נותן לו לזכות.

sweetdreams

New member
ודווקא עכשיו היא ירדה קצת מהעץ..

(לגבי מאיה) בתחילת התוכנית היא בכלל היתה נראית מתנשאת.. למרות שאני אוהבת את מה שהיא משדרת בריקוד- היא משדרת כיף, והיא נהנית ממש שהיא עושה, וזה חשוב. אני חושבת שבתוכניות האחרונות היא ממש התחזקה. טכניקה היתה לה תמיד, אבל לאט לאט היא הצליחה להעביר יותר רגש וחיבור למוזיקה ולסגנון. אני מאוד אהבתי את הבחירות שהיא ואור עשו. אני חושבת שהם הצליחו בשני הריקודים. לגבי אור אין לי ספק בכלל שאני רוצה שהוא יזכה!! אני פשוט מתאהבת בבחור הזה יותר ויותר מתוכנית לתוכנית. וחוץ ממנו אני מאוד רוצה לראות את שי בגמר. לגבי הבנות אני הרבה יותר בדילמה, אבל נראה לי שאני חושבת כמוך- רוני ורונה-לי. למרות שרונה-לי קצת איכזבה היום לדעתי. ורוני נתנה היום סולו מדהים!

למעלה