מאיה מגעילהה !!!

111150

New member
חחח שטויות נו באמת היא ממש לא ערסית היא...

היא פשוט אוהבת את עצמה יותר מידי... בימים האחרונים התחילה להימאס כבר ולחשוף תפרצוף המגעיל שלה יותר ויותר! אם יהיה אפשרות שהיא תילך היום זה יהיה משמח או לפחות שלא תיזכה בגמר ....

נכון - הלוואי והיא הייתה יכולה לעוף היום..

אבל אין כ"כ מצב , ובאאסההה ! הלוואי וגם לא תזככה !

shldg2323

New member
חחלא ערסית הצחקת אותי היא אפילו אמרה על עצמה

שהיא ערסית ליפעמיים והיא חייבת להירגע ולא להיתעצבן. וזה שהיא בת 24 ומרביצה לאיתן ומישתמשת באלימות פיזית ומילולית ,ומאיימת ש"תיפתח אותו תגרד לו תראש בריצפה ועוד מיני פנינים של ערסים .

111150

New member
ערסית לא תגיד על עצמה שהיא ערסית נו באמת היא

יכולה להגיד על עצמה הרבה דברים מאיה הזאת היא סתם מרימה מעצמה יותר מידי מה שלא צריך לקרות בכלל גועלללללללללללללללללל נפפפפפפששששששש זה מה שהיא

היא כולה דיבורים זאתי

הנה היום בבוקר היא התעצבנה על איתן ואמרה לו שיסתום לפני שהיא תביא לו כאפה והוא אמרה לה בואי בואי תני לי כבר כאפה והיא שתקה והמשיכה לדבר עם סוזי

111150

New member
היא סתם זאתי אני לא מבינה איך אהבתי אותה....

אם היא תזכה מקום שלישי זה יהיה מצוייייייייייייין !

אני מהרגע שהחלתי לראות את התוכנית ולא מהיום ה

הראשון ראיתי אז אין אמרתי איתן הוא הפייבוריט שלי והיא איכס מגעילה ממש אבל היא צבועה כרלנית וגרמה להעפה של מירב [למרות שזה עושה לי רק נחת,כי לא צריך לראות אותה ואת איתן רבים,זה היה סיוט וגרם לי לרצות לבוא ולתת לשניהם כאפה ולהחזיר אותם למקומם חחח] חחח שלישי לא ממש תאמת מגיע לסוזי היא עשתה הכול הכול בשביל לנצח ומאיה נכנעה מהר כמו החבית שהיא הייתה צריכה להכניס תראש סוזי אמרה שהיא לא יכולה ובסוף עשתה מאמץ ועשתה את זה עם היא לא הייתה כזאת מגעילה בימים האחרונים הייתי בעדה גם אבל מהרגע שהיא התחילה להתחבר עם מאיה אמרתי אין היא מגעילה,הפרצוף האמיתי או גם עם לא התגלה

נכון - היה יוצאת מגעילה ממה שאומרת

לחברים הכי טובים שללה .. ואי הלוואי והם יוכלו לראות את הדברים שרושמים עכשיו עליהםם . !

111150

New member
חחח עאלק מאיה אומרת ש....

שהדבר הטוב שהיא עשתה זה להגיע למקום הזה בזכות עצמה ובלי לדחוף אחרים[ וכשהיא אמרה לדחוף אחרים התכוונה לאיתן] רקקקק שהיוםםם היא כן דחפה אחרים, החרם שעשתה על איתן גועל נפש!

111150

New member
אני לא מבינה למה סוזנה חושבת שזה לא הפרצוף..

שזה לא הפרצוף האמיתי של איתן... זה כן הוא לדעתי הוא כזה "אוהב לריב" כמו שהיא אמרה עובדה שהוא היה בכלא יש לו תיק פלילי.... אני חושבת שבן אדם לא יכול להסתתר במסכה כל כך הרבה זמן כשהם סגורים בקום אחד 24 שעות

למעלה