מאיה יקרה

מיטל*

New member
מאיה יקרה

הי מאיה, הבנתי שכנראה את משתחררת היום או מחר,אז אני שמחה בשבילך ואני מאחלת לך מכל הלב שלי שרק תרגישי טוב ושיהיה לך רק טוב.באמת. אם תרצי לדבר אני פה,ואת מלאכית מקסימה. אוהבת מכל הלב מיטל

מיטל*

New member
תגלי

מקימונת,מה שלומך?איך את מרגישה? אני כל כך מקווה שאת שומרת על עצמך. ממי,תזכרי את כל הדרך הארוכה שעברת ואת מסוגלת לעשות הכל תיגי-הכל! אם תרצי לדבר,את יודעת איפה להשיג אותי.אוהבת אותך המון המון מיטל

מיטל*

New member
לפלאוור בוקר טוב

הי מה שלומך?איך את מרגישה? איך המצב רוח שלך? אני מקווה שיותר טוב. שיהיה לך יחום מקסים מכל הלב ושבוע טוב שלך מיטל

תרנגולת

New member
תגלי..

נסיעה טובה, שתחזרי בשלום.. ושיהיה לך אחלה (אני מניחה, לא?). זה היום.. לא? אני מניחה שאיחרתי.. אוהבת אותך.. בתך הראשונה.

מייק 48

New member
מיטלי חומד, יקרה ונפלאה...

גם לך רוצה לאחל שבוע מוצלח וימים טובים ויפים... והמון דברים טובים ואהבה ואושר וכייף חיים... את, מיטלי יקרה, נשמה מופלאה של מלאכית... את שהצלחת והחלמת נותנת לנו דוגמה אישית ... לכוח הרצון, לנחישות, ליכולת האנושית, להתמדה... ולמימוש האימרה : ``אם תרצו - אין זו אגדה``... ואת נותנת ונותנת תמיכה ועידוד ותקווה לעתיד... וים של חיבה וחום, אוקיאנוס של אהבה, תמיד... אז את אוצר יקר מפז, מיטלי חמודה שולח לך חיבוק ונשיקה ופרח לתודה שלך באהבה מייק B-) נ.ב. תשלחי לי בבקשה מייל ואחזיר לך עם טלפונים שלי. אני הייתי שמח לשוחח איתך בטלפון. בכל מקרה אשלח מייל תשובה מייק

למעלה