מאיה השגתי אותך!

Velma Kelly

New member
מאיה השגתי אותך!

טוב אז לא ממש מאוחר בלילה אבל אני קצת מטפסת על הקירות מ-1000 ו-1 סיבות ולכן, זה השאלון הראשון שמצאתי וטכנית כבר יום שישי אז שאלון סופשבוע הכי מורחב שמצאתי באותו רגע.. תהנו
שם: גיל: כינוי: חיה אהובה: מה לובשים כרגע: מה נמצא מעל המחשב: הספר האחרון שקראתם: הספר האהוב עליכם: הסרט האחרון שראיתם: הסרט האהוב עליכם: הסדרות שאתם רואים: השיר האהוב עליכם: השיר האחרון שהעברתם: השיר האחרון שהשארתם: השיר האחרון שחיפתשם לשמוע: יש תמונות בחדר? אם כן של מי: יש בובות בחדר? אם כן איזה: מישהו שהייתם רוצים לפגוש במיוחד ברגע זה: מישהו שהייתם רוצים להגיד לו משהו שלא אמרתם: מישהו שאמרתם לו משהו ועכשיו אתם מתחרטים: באסת השבוע: כיף השבוע: חבל שפיספסתי השבוע: הטלפון האחרון שהתקשר אליי: הטלפון האחרון שהתקשרתי: הטלפון האחרון שלא עניתי: מה לובשים כרגע: איזה צבע המצעים שעל המיטה: עגילים - אם כן איזה: מה השעה? הרגשה כללית? מה הדבר האחרון שאכלת? מחכה למשהו? עכשיו כמה משלי אז תסלחו לי על השטויות: צבע ללבלו: דוגמנית אהוב באמריקה נקסט טופ מודל: תמונה אהובה של רובי (יש להוסיף): עוד תמונה שאני רוצה להוסיף בהודעה נפרדת: מספר הDVD של רובי שיש לך: מספר הדיסקים של רובי שיש לך: אובססיה שאף אחד לא יודע עליה: הודעה אווי שמופיע אצך כרגע (במסנג'ר או באייסיקיו): בגירסאת יאיר לפיד: אם היית חייה, איזה חייה היית? לאיפה היית נוסעת לשנה? מה היא בעינייך תכונה ישראלית? איזה חלק בעצמך היית משנה? מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו? עם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב? מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה? לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? מה מפחיד אותך? מה מרגש אותך? מה מצחיק אותך? מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? על מה אתה מתחרט? מה הייתם רוצים שיכתבו על מצבתכם? תשלימו ת'משפט: מתי תפסיקו כבר.. טוב האמת שלא משהו של שאלון.. אבל לכו על זה

Velma Kelly

New member
עונה ולישון../images/Emo9.gif

קצת מוזר לענות על השאלון הזה בעצמי
שם: גל גיל: מעגלת ל-18 כינוי: וי חיה אהובה: כלב מה לובשים כרגע: שמלה אפורה מה נמצא מעל המחשב: יםם פוסטרים הספר האחרון שקראתם: "כל מי שנחשב" הספר האהוב עליכם: בעיה. בין התפסן בשדה השיפון ל הדרך ארוכה למטה הסרט האחרון שראיתם: High School Musical
הסרט האהוב עליכם: הנסיכה הקסומה הסדרות שאתם רואים: בעיקרון אבודים וורוניקה מארס, אבל אין כרגע.. אז.. הפמליה השיר האהוב עליכם: משתנה כל הזמן.. השיר האחרון שהעברתם: Shiny Happy People של REM השיר האחרון שהשארתם: God Only Knows של הביץ' בויז השיר האחרון שחיפתשם לשמוע: Breaking Free יש תמונות בחדר? אם כן של מי: שתי הכלבים שלי ושני החתולים שלי יש בובות בחדר? אם כן איזה: מלא. הרוב של כלבים ואחת של סטיץ' מישהו שהייתם רוצים לפגוש במיוחד ברגע זה: ממ מאוד
מישהו שהייתם רוצים להגיד לו משהו שלא אמרתם: כמו מקודם
מישהו שאמרתם לו משהו ועכשיו אתם מתחרטים: החבר הכי טוב
באסת השבוע: מלא! כיף השבוע: ללכת לסרט עם כל המשפחה חבל שפיספסתי השבוע: להגיד מה אני חושבת הטלפון האחרון שהתקשר אליי: החבר הכי טוב הטלפון האחרון שהתקשרתי: אמא הטלפון האחרון שלא עניתי:ילד מהכיתה מה לובשים כרגע: די בטוחה שהיה.. שמלה אפורה איזה צבע המצעים שעל המיטה: חום עגילים - אם כן איזה: לבנים מה השעה? 00:46 מרגיש לפנות בוקר הרגשה כללית? מוטרדת מה הדבר האחרון שאכלת? אורז נראה לי.. מחכה למשהו? לאוקטובר עכשיו כמה משלי אז תסלחו לי על השטויות: צבע ללבלו: יש לי תכלת שקוף מחול דוגמנית אהוב באמריקה נקסט טופ מודל: יש את מולי סו ואת הבת של הכומר.. איך קוראים לה? אהה ג'ואני! תמונה אהובה של רובי (יש להוסיף): עוד תמונה שאני רוצה להוסיף בהודעה נפרדת: מספר הDVD של רובי שיש לך: 5 נראה לי מספר הדיסקים של רובי שיש לך:6 אובססיה שאף אחד לא יודע עליה: הסדר של הספרים שלי משתנה כל הזמן אבל תמיד הוא הדברי הכי מסודר ומוקפד בחדר שלי. כולל רשימה של מי לקח מה ואם החזירו. המקום היחיד בחדר שמתוקתק 24X7 הודעה אווי שמופיע אצך כרגע (במסנג'ר או באייסיקיו): "נו באמת.." בגירסאת יאיר לפיד: אם היית חייה, איזה חייה היית? דג לאיפה היית נוסעת לשנה? נורא רוצה לאירופה שוב אבל מצד שני אם זה לשנה אז אני צריכה מקום עם ים ושמש.. האווי אולי מה היא בעינייך תכונה ישראלית? לחץ איזה חלק בעצמך היית משנה? הצורך שלי לנתח הכל מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו? שאני מנתחת הכל
עם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב? האמת שעם יאיר לפיד
מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה? בטח משהו מסרט לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? כל רגע שחוויתי בו אבדה כלשהי.. מה מפחיד אותך? אני מנסה לא להישמע דרמטית אבל בכל זאת אמיתי.. האמת שמה שמפחיד אותי זה אונס.. מה מרגש אותך? אנשים שמתגברים על הבעיות שלהם מה מצחיק אותך? ארי ואריק בפמליה
מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? ים לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנאת שקט כזו איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? לצייר על מה אתה מתחרט? כל מה שלא אמרתי מה הייתם רוצים שיכתבו על מצבתכם? משהו שקשור בארץ "לעולם לא" תשלימו ת'משפט: מתי תפסיקו כבר..להקשות על דברים פשוטים? עכשיו אפשר לישון.. לילה טוב

Berliner star

New member
אני../images/Emo70.gif

שם: מאיה גיל:16 ועשרה חודשים
כינוי: אין בדיוק כינוי קבוע.. מאיוש, ברליץ, רובי.. אבל רק מאנשים מסויימים
חיה אהובה: כלב מה לובשים כרגע: גופייה וג'ינס
מה נמצא מעל המחשב: לוח שנה של חתולים וחלון הספר האחרון שקראתם: *עדיין קוראת* -"נערת החלום האמריקני" הספר האהוב עליכם: "שנה מעוברת". קראתי אותו פעמיים
הסרט האחרון שראיתם: "פרוייקט המכשפה מבלייר"
כל כך מלחיץ!! הסרט האהוב עליכם: מממ אני חושבת ש"אייס ונטורה2" ראיתי אותו כל כך הרבה פעמים.. או שפשוט- רוב הסרטים של ג'ים קארי
הסדרות שאתם רואים: האוס, חברים, אבודים, וורוניקה מארס, הכיתה ו.. אולי יש עוד.. לא זוכרת
השיר האהוב עליכם: משתנה בלי הפסקה.. לאחרונה בכלל, התחלתי לאהוב כל כך הרבה שירים, רובם ישנים. השיר האחרון שהעברתם: Dido- Thank you השיר האחרון שהשארתם: בונגו בונג
השיר האחרון שחיפתשם לשמוע: Crazy של אלאניס מוריסט
יש תמונות בחדר? אם כן של מי: שלי ושל אמא שלי
יש בובות בחדר? אם כן איזה: והוו.. המון. בעיקר של כלבים
מישהו שהייתם רוצים לפגוש במיוחד ברגע זה: רובי?
סתם.. אמממ בן דוד מגרמניה, מתגעגעת בטירוף! מישהו שהייתם רוצים להגיד לו משהו שלא אמרתם: אמא מישהו שאמרתם לו משהו ועכשיו אתם מתחרטים: לחבר של אח באסת השבוע: באסת השבוע... קלטתי שאני חוזרת לבית ספר עוד 16 יום
כיף השבוע: היום, היה יום הולדת לאחי עם חברים והיה ממש נחמד, מצחיק בעיקר
חבל שפיספסתי השבוע: קניית בגדים הטלפון האחרון שהתקשר אליי: החברה הכי טובה
הטלפון האחרון שהתקשרתי: מממ אחי? לא.. למי זה היה.. כניראה לחברה הכי טובה
הטלפון האחרון שלא עניתי: אני צריכה להגיד לך?
מה לובשים כרגע:
יש לי דה ז'ה וו מטורף! איזה צבע המצעים שעל המיטה: כתום, לבן ו.. שנייה.. צהוב!
עגילים - אם כן איזה: יש עלי כמה.. שניים כחולים שניים זהב-אדום ושניים ארוכים כסופים ונזם
מה השעה? את לא יכולה לבדוק בעצמך?!
02:59 הרגשה כללית? עייפות מטורפת
מה הדבר האחרון שאכלת? ניראה לי קורנפלקס.. מחכה למשהו? לנסיעה לפולין בסוף ספטמבר וגם לאקטובר
עכשיו כמה משלי אז תסלחו לי על השטויות: סלחתי
צבע ללבלו: הא? דוגמנית אהוב באמריקה נקסט טופ מודל: אני עדיין לא זוכרת את השמות
לוקח לי זמן
תמונה אהובה של רובי (יש להוסיף): בין התמונות היפות שלו
עוד תמונה שאני רוצה להוסיף בהודעה נפרדת: אני מצטערת, אין לי שום תמונות אחרות על המחשב הזה
מספר הDVD של רובי שיש לך: 6 ואחד של TT בשיתוף עם רובי
מספר הדיסקים של רובי שיש לך: 9 שזה כולם חוץ מהאוסף הראשון.. נכון? אובססיה שאף אחד לא יודע עליה: לא יודעת
אולי ש.. תמיד יהיה ריח טוב בחדר?.. או.. לא יודעת! משהו בסגנון
הודעה אווי שמופיע אצך כרגע (במסנג'ר או באייסיקיו): Silence shields the pain, so you say nothing בגירסאת יאיר לפיד: אם היית חייה, איזה חייה היית? ציפור לאיפה היית נוסעת לשנה? שנה? מממ או איפה שהו באמריקה או מקום טרופי.. שני מקומות שאני מאוד רוצה להיות
מה היא בעינייך תכונה ישראלית? חוצפה או.. עצבנות.
איזה חלק בעצמך היית משנה? יותר ביטחון עצמי מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו? שאת רוב הדברים אני רואה לטובה. |הדגשעם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב? או ליאור אשכנזי או אושרי כהן.. ראית מה עשית גל?! מה עשית לי?! מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה? לא זוכרת ששמעתי בדיחה מצחיקה במיוחד השנה.. בטח סתם פליטת פה של רובי..
לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? קצת זמן לפני שאמא ניפטרה ולחתונה של בן דוד שלי מה מפחיד אותך? שייקרה משהו למישהו שיקר לי , נימאס
מה מרגש אותך? לאחרונה אני מתרגשת יותר מידי.. מלידה של תינוק או.. מאיחוד של הורים וילד, משהו קורה לי...
מה מצחיק אותך? כשאנשים נופלים או ניבהלים, אני יכולה להיקרע מתגובות של אנשים שעות
ורובי
באמת, הוא בין האנשים היחידים שממש מצחיקים אותי
מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? לאחרונה אני לא כל כך אוהבת את הארץ אבל.. אני מניחה שאת הים, כל כך אוהבת ים..
לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? או פיתוח ביטחון עצמי או פיתוח קול
שזה כולל ביפנים גם פיתוח עצמי
איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? לנגן, במשהו. על מה אתה מתחרט? לא חסר מה הייתם רוצים שיכתבו על מצבתכם? לא יודעת.. אבל אני רוצה שיהיה כתוב שאני אמא של..
תשלימו ת'משפט: מתי תפסיקו כבר.. להתעצבן מכל שטות? תודה גל
לילה טוב

Berliner star

New member
שוב אני

מצטערת, אין לי תמונות על המחשב הזה חוץ מרובי
זה היה מתוך ראיון. קטע מצחיק ודבילי ביותר

may0rw

New member
בוקר

שם: מאי גיל: בקרוב 17 כינוי:מאימאי חיה אהובה:כלב מה לובשים כרגע: סוג של פיג'מה מה נמצא מעל המחשב:מצלמה הספר האחרון שקראתם: לא זוכרת..היה מזמן הספר האהוב עליכם: הארי פוטר הסרט האחרון שראיתם:ברוס הגדול מכולם השני..חחח שכחתי איך קוראים לו..ולא אהבתי בכלל הסרט האהוב עליכם:אפקט הפרפר הסדרות שאתם רואים: עקרות בית, אבודים, ניפ טאק השיר האהוב עליכם:יש יותר מדי השיר האחרון שהעברתם: i hate u so much right now השיר האחרון שהשארתם: why can't we be friends.. פאק..זה לא כמו שזה נשמע...חחח השיר האחרון שחיפתשם לשמוע:endless love יש תמונות בחדר? אם כן של מי:גאנז ..פוסטר וזהו יש בובות בחדר? אם כן איזה: יש אחת של קוף מתאגרף..חח מישהו שהייתם רוצים לפגוש במיוחד ברגע זה:אין מישהו שהייתם רוצים להגיד לו משהו שלא אמרתם: יש מישהו... מישהו שאמרתם לו משהו ועכשיו אתם מתחרטים:כן יש איש כזה באסת השבוע: שהזכירו לי שעוד שבועיים בצפר ושידיד התגייס כיף השבוע:עיר הבירה..מישהו היה? חבל שפיספסתי השבוע: עיר הבירה שהיה אתמול הטלפון האחרון שהתקשר אליי: חברה הטלפון האחרון שהתקשרתי:חבר שלי הטלפון האחרון שלא עניתי:...... מה לובשים כרגע:לא שאלתם כבר? איזה צבע המצעים שעל המיטה:אדום עגילים - אם כן איזה: לא ולא מה השעה? 11:56 הרגשה כללית? גוד מה הדבר האחרון שאכלת? פיתה עם משהו מחכה למשהו?תמיד עכשיו כמה משלי אז תסלחו לי על השטויות: צבע ללבלו: ללבוש? לבן דוגמנית אהוב באמריקה נקסט טופ מודל:לא רואה..חח תמונה אהובה של רובי (יש להוסיף): אולי אח'כ..אבל יש כל מיני עוד תמונה שאני רוצה להוסיף בהודעה נפרדת:חחח מספר הDVD של רובי שיש לך:3 אני חושבת מספר הדיסקים של רובי שיש לך:5 אובססיה שאף אחד לא יודע עליה: חח גם אף אחד לא יידע..... הודעה אווי שמופיע אצך כרגע (במסנג'ר או באייסיקיו): u and me and a bottle of wine בגירסאת יאיר לפיד: אם היית חייה, איזה חייה היית? סוס לאיפה היית נוסעת לשנה?ארה'ב מה היא בעינייך תכונה ישראלית? להדחף..לחשוב שמנסים לרמות אותך איזה חלק בעצמך היית משנה?אין לי מושג..נראה לי השלמתי עם הכל..חח מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו? מה שאני רוצה לדעת כבר יודעים עלי עם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב?אסי דיין מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה?יש אחת..אבל היא ממש ארוכה..חח לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? מה מפחיד אותך?כלום מה מרגש אותך? אהבה מה מצחיק אותך?חברים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? צפון לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? על מה אתה מתחרט? כל כלום מה הייתם רוצים שיכתבו על מצבתכם? תשלימו ת'משפט: מתי תפסיקו כבר.. טוב..חח לא עניתי על הכל ..זה קצת שאלות לא במקום יום טוב

sasha22222

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: סשה גיל: 13 כינוי: דאאאשונקה [תשאלו את מי שהמציאה את זה, לא אותי
] חיה אהובה: חתול מה לובשים כרגע: חולצת פולו ודגמ"ח מה נמצא מעל המחשב: קיר לבן ואיש טורקי מוזר
הספר האחרון שקראתם: קוראת עכשיו - רועי הספר האהוב עליכם: הארי פוטר
הסרט האחרון שראיתם: בקולנוע - הארי פוטר החמישי הסרט האהוב עליכם: לא זוכר לי הסדרות שאתם רואים: מה עובר על בריאן, ג'ואי [שהמניאקים בהוט החליפו במייטי בוש], אוצרות מן העבר [כשיוצא XD] השיר האהוב עליכם: משתנה
השיר האחרון שהעברתם: לא זוכרת ... השיר האחרון שהשארתם: הוט פאד'ג השיר האחרון שחיפתשם לשמוע: לייזי דייז יש תמונות בחדר? אם כן של מי: אחת שלי מגיל 6 יש בובות בחדר? אם כן איזה: המווווווווווווווווווווווווווווווווווון מישהו שהייתם רוצים לפגוש במיוחד ברגע זה: בדודה שלי מחו"ל
מישהו שהייתם רוצים להגיד לו משהו שלא אמרתם: אממממ.....לא מישהו שאמרתם לו משהו ועכשיו אתם מתחרטים: כנ"ל באסת השבוע: מה שמאיה כתבה
כיף השבוע: חווית שבת שעברה
חבל שפיספסתי השבוע: באולינג, אבל בסוף ממילא ביטלו
הטלפון האחרון שהתקשר אליי: אמא הטלפון האחרון שהתקשרתי: כמעט ולא משתמשת בו הטלפון האחרון שלא עניתי: מאיפה לי?! מה לובשים כרגע: עדיין אותו דבר
איזה צבע המצעים שעל המיטה: צבעוני עגילים - אם כן איזה: לא עליי כרגע מה השעה? 12:56 לפי המחשב ו12:58 לפי השעון על היד הרגשה כללית? מצויין מה הדבר האחרון שאכלת? קורנפלקס מחכה למשהו? לנובמבר עכשיו כמה משלי אז תסלחו לי על השטויות: לא סולחת
צבע ללבלו: מה זה לעזאזל?! דוגמנית אהוב באמריקה נקסט טופ מודל: לא טובה בלזוכר שמות. תודה על התזכורת, מזמן לא ראיתי
תמונה אהובה של רובי (יש להוסיף):
עוד תמונה שאני רוצה להוסיף בהודעה נפרדת: תכף מספר הDVD של רובי שיש לך: אין לי
מספר הדיסקים של רובי שיש לך: 8 אובססיה שאף אחד לא יודע עליה: סמיילים של
בעיקר במסנג'ר הודעה אווי שמופיע אצך כרגע (במסנג'ר או באייסיקיו): "את הרביעי?" בגירסאת יאיר לפיד: אם היית חייה, איזה חייה היית? אין לי שמץ לאיפה היית נוסעת לשנה? מקום עם הרבה חוף, ים ושמש
מה היא בעינייך תכונה ישראלית? חוצפה איזה חלק בעצמך היית משנה? להוסיף ביטחון עצמי ופחות לחץ מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו? שומדבר מיוחד עם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב? אחד ששואל את כל השאלות האלה מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה? לא זוכרת לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? רגעים לא נעימים מה מפחיד אותך? חושך מה מרגש אותך? הספר שאני קוראת כרגע מה מצחיק אותך? כמה אנשים שאני מכירה מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את האנשים, הסביבה, האווריה, הים הכל!
לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנה להעלאת ביטחון עצמי איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? שירה או נגינה על מה אתה מתחרט? כמה דברים מה הייתם רוצים שיכתבו על מצבתכם? "מתה בכיף" סתם, סתם. מאיפה השאלה הזאת?! ת'שם שלי תשלימו ת'משפט: מתי תפסיקו כבר..להיות בלחץ?

עפטוב

New member
שאלון ארוך זה טוב

שם: עפרה גיל: 23 כינוי: עפרוש, עופר, מארק חיה אהובה: דולפינים והכלבה המדהימה שלי מה לובשים כרגע: מכנס שחור גופיה לבנה וחולצה שחורה מה נמצא מעל המחשב: מפסק חשמל של הבית הספר האחרון שקראתם: אוסף סיפורים קצרים של אוסקר ויילד the happy prince. הספר האהוב עליכם: "מר אל כאן אנה" הסרט האחרון שראיתם: הארי פוטר ומסדר עוף החול, סביר הסרט האהוב עליכם: הנסיכה הקסומה ולמצוא את ארץ לעולם לא הסדרות שאתם רואים: חברים ובנות גילמור (וכן אני יודעת ששתיהן ירדו מהמסכים אבל בשביל זה יש DVD) השיר האהוב עליכם: כרגע michael buble - everything השיר האחרון שהעברתם: Billy Joel - Moving out השיר האחרון שהשארתם: Nena Daconte - En que estrella estara השיר האחרון שחיפתשם לשמוע: Michael Buble - Home יש תמונות בחדר? אם כן של מי: שלושת החברות הכי טובות שלי יש בובות בחדר? כן אם כן איזה: בובה של מכשפה ובובה של איו מישהו שהייתם רוצים לפגוש במיוחד ברגע זה: בחור חלומותיי מישהו שהייתם רוצים להגיד לו משהו שלא אמרתם: אח שלי מישהו שאמרתם לו משהו ועכשיו אתם מתחרטים: מניחה שיש לא עולה לי כרגע באסת השבוע: היה חינה לחברה הכי טובה שלי אתמול והייתי כל כך עייפה שנראיתי כמו שטיח ישן כיף השבוע: הבאתי את אחי הקטן אליי לתל אביב וכל השבוע עשינו כיף חבל שפיספסתי השבוע: לפגוש מישהו הטלפון האחרון שהתקשר אליי: חברה מהעבודה הטלפון האחרון שהתקשרתי: לחברה הכי טובה הטלפון האחרון שלא עניתי: החבר, הייתי בחינה והיה רועש איזה צבע המצעים שעל המיטה: משהו מזעזע שאימא קנתה בטח ב-1.90 עגילים - אם כן איזה: לא, אני אלרגית מה השעה? 13:55 הרגשה כללית? מעולה מה הדבר האחרון שאכלת? שקשוקה מחכה למשהו? ליום חמישי, חברה הכי טובה שלי מתחתנת צבע ללבלו: מכורה כבדה לאדום תות דוגמנית אהוב באמריקה נקסט טופ מודל: לא רואה את העונה תמונה אהובה של רובי (יש להוסיף): אין לי כרגע אני אוסיף אח"כ תמונה מדהימה עוד תמונה שאני רוצה להוסיף בהודעה נפרדת: מספר הDVD של רובי שיש לך: 1 Knebworth היה בספרד ב7 יורו. מספר הדיסקים של רובי שיש לך: 5 סולו, 9 עם טייק דאט. אובססיה שאף אחד לא יודע עליה: כולם יודעים עליה אבל זו עדיין אובססיה, ספרי וסרטי ילדים. הודעה אווי שמופיע אצך כרגע (במסנג'ר או באייסיקיו): אני לא סובלת מאי שפיות, אני נהנית ממנה בגירסאת יאיר לפיד: אם היית חיה, איזה חיה היית? אין לי מושג לאיפה היית נוסעת לשנה? אוסטרליה וניו זילנד או דרום אמריקה מה היא בעינייך תכונה ישראלית? חום אנושי, לפעמים גם בדרגות מעיקות איזה חלק בעצמך היית משנה? שתלטנית חסרת תקנה מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו? כל מה שהם רוצים לדעת עם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב? דודי בלסר אבל נראה לי שהייתי מוותרת על הארוחה ועוברת לפים קצת יותר אישיים...
מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה? אני לא אוהבת בדיחות אני אוהבת משפטי מחץ לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? יש הרבה, אבל מצד שני הרגעים האלה גם בנו אותי המון, אז אני לא מתחרטת עליהם מה מפחיד אותך? הפחד. מה מרגש אותך? לראות את חברה הכי טובה שלי מאושרת. מה מצחיק אותך? ציניות מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? האכפתיות לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנת מסאז'ים מטורפת איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד, תנועה בכלליות על מה אתה מתחרט? שלקחתי את אח שלי כמובן מאליו מה הייתם רוצים שיכתבו על מצבתכם? מתה אחרי שהגשימה את כל חלומותיה תשלימו ת'משפט: מתי תפסיקו כבר..למכר אותי לשאלונים

Nattie

New member
ניסיתי לקרוא את "מר אל, כאן אנה"

כשהייתי יותר קטנה... אבל לא הבנתי אותו

עפטוב

New member
יש שם כמה מהאמירות הכי יפות שיש

זה פשוט ספר קסום, אני מתה שהיא אומרת "האדם הוא מבחוץ והמלאך הוא בפנים" תנסו זה ספר מדהים!

Dana Mi

New member
אני

שם: דנה גיל: 18 וחצי.. and counting כינוי: דנצ'י, דני, דן, דנוש וכל הטייה אפשרית של השם הזה.. חיה אהובה: נמר לבן.. לא יודעת למה.. מה לובשים כרגע: מכנסי פיג'מה והחולצת סיום תיכון שלי. מה נמצא מעל המחשב: מצלמת אינטרנט.. ומעליה מדפים.. הספר האחרון שקראתם: "ירח מלא" של אנטוניו מוניוס מולינה.. ועדיין בתהליכי קריאה של הביוגרפיה של רובי.. הספר האהוב עליכם: "התפסן בשדה השיפון" מאת גיי די סאלינג'ר.. הסרט האחרון שראיתם: למות מלווויה.. קומדיה בריטית שנונה עם אחד מהשחקנים הכי אהובים עליי.. אני ממליצה. הסרט האהוב עליכם: מועדון ארוחת הבוקר.. למרות שראיתי אותו רק פעם אחת.. אבל יש עוד מלא.. הסדרות שאתם רואים: יש הרבה.. אבל בזמן האחרון התחלתי לראות "הממלכה הקטנה", שזה כמו הישראלים, רק בריטי. שתדעו לכם שזאת הסדרה הכי מצחיקה שראיתי בזמן האחרון.. השיר האהוב עליכם: אי-אפשר לבחור שיר אחד.. יש יותר מדי.. נלך על אחד שאני שונעת די הרבה בזמן האחרון: Busted - Hurra Huurra, Die Schule Brent (וזה דווקא לא בגרמנית) השיר האחרון שהעברתם: Kate Nash - Foundations השיר האחרון שהשארתם: Kaiser Chiefs - Ruby השיר האחרון שחיפתשם לשמוע: Noise Next Door - Ministry Of Mayhem יש תמונות בחדר? אם כן של מי: לא של אנשים.. סתם נוף וכאלה.. אה בעצם יש אחת קטנה שלי מגיל קטן.. יש בובות בחדר? אם כן איזה: חייל שקיבלתי מחברה שלי כדי שיישמור עליי, בוטבה שקיבלתי מחברה אחרת להצלחה מהפקת י"ב שלי בתיאטרון וטיגר שקניתי בפולין. מישהו שהייתם רוצים לפגוש במיוחד ברגע זה: את הווארד, איזה בריטי אחד שאני וחברות שלי הסתובבנו איתו ועם חבורת בריטים אחרת שבאו לגלות את הציונות בירושלים. מישהו שהייתם רוצים להגיד לו משהו שלא אמרתם: בואו לא ניכנס לזה.. מישהו שאמרתם לו משהו ועכשיו אתם מתחרטים: הרבה דברים.. אני ידועה בחוסר טאקט שלי.. באסת השבוע: שוב, בואו לא ניכנס לזה.. כיף השבוע: כרטיס ויזה בינלאומי.. כזה שאני אוכל להיכנס איתו ל-HMV באנגליה ולקרוע איתו את החשבון שלי.. חבל שפיספסתי השבוע: איזשהי סדרה שמטעמי מבוכה אני לא אחלוק איתכם איזו.. הטלפון האחרון שהתקשר אליי: חברה מהעבר הטלפון האחרון שהתקשרתי: חברה מההווה (אני חשאית משהו היום) הטלפון האחרון שלא עניתי: חברה מהעבר.. וזה כי ישנתי מה לובשים כרגע: לא הייתה את השאלה הזאת כבר?! איזה צבע המצעים שעל המיטה: כחול.. השמיכה והכרית הם גם עם פרחים עליהן.. עגילים - אם כן איזה: היו לי כשהייתי קטנה והם הגדילו לי את החור ממש אז מאז לא שמתי יותר.. מה השעה? 15:44 הרגשה כללית? עייפות, דיכאון קל ובא לי לישון. מה הדבר האחרון שאכלת? ארטיק שוקו שוקו. מחכה למשהו? האמת שלא.. אני רק דוחה דברים.. עכשיו כמה משלי אז תסלחו לי על השטויות: צבע ללבלו: אני מהאלה של הלבלו הלבן. דוגמנית אהוב באמריקה נקסט טופ מודל: לא רואה את העונה הזאת.. תמונה אהובה של רובי (יש להוסיף): עוד תמונה שאני רוצה להוסיף בהודעה נפרדת: אין לי עוד תמונות של רובי על המחשב.. וזה כי פרמטו לי אותו.. מספר הDVD של רובי שיש לך: אפס.. וזה קצת עצוב.. מספר הדיסקים של רובי שיש לך: 7.. חזרים עוד שלושה כדי להשלים את הקולקציה.. אובססיה שאף אחד לא יודע עליה: נוסטלגיה.. גם אם היא לא הייתה חלק בחיים שלי.. למרות שזה גורם לי לדכאון קל, אני פשוט מכורה לשירים או תכניות או כל דבר שמזכיר תקופה מהעבר שלי.. אה כן, ויש לי התכרות ל-MTV HITS.. התחלתי לראות בגיל 13 וחצי ומאז זה לא עוזב אותי לא משנה כמה אני מנסה להשתחרר.. הודעה אווי שמופיע אצך כרגע (במסנג'ר או באייסיקיו): אני לא מחוברת אז אין לי כל כך.. בגירסאת יאיר לפיד: ?? אם היית חייה, איזה חייה היית? האמת.. לא חשבתי על זה אף פעם.. לאיפה היית נוסעת לשנה? אנגליה.. אין ספק בכלל.. למרות שזה בערך הדבר הכי יקר בעולם.. מה היא בעינייך תכונה ישראלית? חוסר בושה מוחלט לצעוק דברים לזרים.. כל מיני דברים.. איזה חלק בעצמך היית משנה? שום דבר.. אני התחלתי בתהליך לקבל את עצמי כמו שאני.. מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו? הלהקה שהתחלתי לאהוב בגיל 11 בערך ומאז מוגדרת כלהקה הכי אהובה עליי בעולם היא אס קלאב 7.. לא אכפת לי מה יגידו לי, זאת הלהקה הראשונה שבאמת אהבתי ואין מחיר להערצה ראשונה.. עם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב? עפר שכטר.. אני אוהבת גמדים. מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה? אין לי מושג.. לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? 13.7.2007 מה מפחיד אותך? יש ארבעה גדולים: אנסים ומחבלים.. והמוות בכללי.. מה מרגש אותך? פטריוטיות.. מה מצחיק אותך? אני יודעת שזה יישמע נדוש, אבל בריטים מצחיקים אותי.. הם באמת באמת מצחיקים אותי.. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? ירושלים. העיר הכי מדהימה בעולם. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? פיתוח יצירתיות.. איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? ציור. על מה אתה מתחרט? שאף אחד לא מכיר אותי באמת באמת.. מה הייתם רוצים שיכתבו על מצבתכם? "הלכה לעולמה ללא כל חרטות" תשלימו ת'משפט: מתי תפסיקו כבר: להכשיל אותי בטסטים?!

Leeli

New member
../images/Emo192.gif

שם: לי גיל: כמעט 15
כינוי: לילי, לילוש, לולי לולה, בלונדית
חיה אהובה: חתול
מה לובשים כרגע: מכנס שחור וגופייה תכלת מה נמצא מעל המחשב: אממ, מדף עם מדפסת. הספר האחרון שקראתם: יומנה של בריג'ט ג'ונס הספר האהוב עליכם: החופשה של רייצ'ל הסרט האחרון שראיתם: ווילו והנסיכה (סרט מדהים) הסרט האהוב עליכם: מולאן
הסדרות שאתם רואים: חברים
נמלטים
הישרדות
ויש עוד... השיר האהוב עליכם: Sonata Arctica- Letter To Dana
השיר האחרון שהעברתם: Sonata Arctica- White Preal השיר האחרון שהשארתם: Sonata Arctica- My Land השיר האחרון שחיפתשם לשמוע: Sonata Arctica- My Land יש תמונות בחדר? אם כן של מי: יש הרבה... יש בובות בחדר? אם כן איזה: יאפ, דובים שאבא מביא לי מאמריקה
מישהו שהייתם רוצים לפגוש במיוחד ברגע זה: יש. מישהו שהייתם רוצים להגיד לו משהו שלא אמרתם: יש. מישהו שאמרתם לו משהו ועכשיו אתם מתחרטים: יש. באסת השבוע: עדיין אין לי גיטרה חשמלית
כיף השבוע: סוף סוף דיברתי עם חברה שלא דיברתי איתה שבועות. חבל שפיספסתי השבוע: הישרדות
העיפו את צ'אד
הטלפון האחרון שהתקשר אליי: מספר לא מזוהה הטלפון האחרון שהתקשרתי: אח שלי הטלפון האחרון שלא עניתי: מספר לא מזוהה מה לובשים כרגע: לא שאלתם כבר? איזה צבע המצעים שעל המיטה: אדון ובורדו עגילים - אם כן איזה: יש 6, אין לי כוח לפרט מה השעה? 20:04 הרגשה כללית? פסדר... מה הדבר האחרון שאכלת? גלידה
מחכה למשהו? ללכת לקניון
עכשיו כמה משלי אז תסלחו לי על השטויות: צבע ללבלו: אא??? דוגמנית אהוב באמריקה נקסט טופ מודל: העונה הזאת? ברוק. תמונה אהובה של רובי (יש להוסיף): עוד תמונה שאני רוצה להוסיף בהודעה נפרדת: מספר הDVD של רובי שיש לך: אממ
מספר הדיסקים של רובי שיש לך: יש לי את כולם, אבל צרובים
אובססיה שאף אחד לא יודע עליה: יש לי אובססיה לעגילים ולחורים באוזניים, אבל כולם יודעים את זה הודעה אווי שמופיע אצך כרגע (במסנג'ר או באייסיקיו): תאכילו את חתולי הרחובב
בגירסאת יאיר לפיד: אם היית חייה, איזה חייה היית? פנדה (וזה לא דוב פנדה! זה רק פנדה!!!) לאיפה היית נוסעת לשנה? לונדון מה היא בעינייך תכונה ישראלית? דחיפות בתור. (אני רק שאלה) איזה חלק בעצמך היית משנה? יש הרבה מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו? אממ
עם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב? אין ממש מישהו כזה מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה? יש הרבה.. לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לא הייתי רוצה לחזור לעבר מה מפחיד אותך? הרבה דברים... מה מרגש אותך? סרטים מצויירם עצובים
מה מצחיק אותך? חברים
מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? שום דבר! לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? אממ משהו שמרגיע את הנפש איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? ציור !!! על מה אתה מתחרט? הרבה דברים מה הייתם רוצים שיכתבו על מצבתכם? "כאן קבורה בכיף לי"
תשלימו ת'משפט: מתי תפסיקו כבר..לשגע אותי?

למעלה