מאיה החמודה

בודהא

New member
רונה , אני כאן

מקוה שלא יצאת כבר. תקראי מה כתבתי לך למטה. ביי

felomena

New member
רונה`לה

רונה`לה כשאת בוכה את לא יפה את לא..יפה!!!!! די לך הו דיי לך ילדה.... KEEP SMILING:))))))))))

t@gel

New member
כן היא מקסימה...

כולכן מקסימות ואני הולכת וכשאחזור (אם בכלל) מי יזכור אותי? אוהבת אתכן יותר מכל האנשים בחיי

אני קוראת נכון?

``אם אחזור``? בטח שתחזרי. אנחנו לא נניח לך ללכת לעולם! ``מי יזכור אותי``? את מכירה מישהו שלא יזכור אותך??????????????. איך אפשר לשכוח מלאך אחרי שרואים אותו????????????? את אימצת אותנו אלייך, כל אחד ואחת, ואנחנו מוקירים לך תודה על כך עד סוף ימינו. את מלאך, יקירה. מלאך גיבור ואמיץ. רגיש ואוהב. שמחלק לנו כוח להמשיך ולדחוף תמיד עוד הלאה. ועכשיו אנחנו כאו כדי לתת לך את הכוח. ואל תדאגי......אף אחד לא ישכח אותך ואף אחד לא ישכח לך את מה שעשית בשבילו..... אין כמוך. אוהבים אותך כל כך הרבה... כולם פה. ואני? אין לי מילים לתאר לך עד כמה. אני מקווה שאת מרגישה את זה. כתבתי לך בהמשך למיכתבו של מייק מאתמול... מלאך שלי, חזק ואמץ. אנחנו מחכים לך פה, כשתחזרי אלינו עם כוחות מחודשים. ואף אחד לא ישכח. הבטחה אישית. מאיונת שלך

אני מסמיקה.....

רונלה, כל מה שתרצי....רק שתרגישי יותר טוב. ואני מצטרפת לדיעה שאומרת לך לנצל את ההיזדמנות ולטפל בעצמך. זה כל כך חשוב. חשוב שתחזרי להרגיש שאת בשליטה, שהחיים שלך הם שלך ולא של איזו מקריות שמקפחת אותך. לא של המחלה. שלך. של רונה. אחרי זה הכל יראה לך אחרת. שלחתי לך שיר, שאומר בין השאר שאנחנו ניבנים מהקשיים. אין מה לעשות, ככה זה. וכל קושי שאת מצליחה לפתור ולהתגבר עליו, זו עוד לבנה... ובסוף, מכל הלבנים....יהיה לך ארמון. עוד תראי. אוהבת אותך ותמיד כאן בשבילך. גם בשביל לנגב לך את הדמעות...אין כמו בכי משחרר. שלך מאיה

למעלה