מאיה החמודה!

• פותח הנושא gulil
  • פורסם בתאריך

gulil

New member
מאיה החמודה!../images/Emo25.gif

ראיתם איזה חמודה מאיה איך היא מחאה כפיים ליניב שהוא עשה את האודישן ושהיא אמרה שיניב ישאר וכל הזמן הייתה שמחה בשבילו היא כזאת מתוקה! פשוט מלאך

CaMi La BooMBa

New member
בקשר למאיה

היא חמודה ונכון והכל סבבה אבל ברור שהיא מחאה כפיים והיא העדיפה את יניב כי הם חברים!

CaMi La BooMBa

New member
ברור

לא אמרתי שלא וזה לא מפריע לי אבל לדעתי גם רונן ומיקי היו מעולים ואם יניב לא היה חבר שלה אז או שהיא לא הייתה מפרגנת ככה בכלל או שהיא הייתה מפרגנת אבל פחות למישהו אחר סך הכל לא מפריע לי ואני לא כמו הרבה פה שחושבים שמאיה ויניב זה סתם גימיק ושהם לא יודעים לשחק

CrAzY In LoVe3

New member
מיקי .....

רונן היה קצת פחות טוב אבל מיקי גם יודע לשחק אבל התפקיד שהוא היה צריך לעשות לא התאים לו בניגוד לתפקיד שהוא עשה בדם ואהבה תפקיד כזה מתאים לו והנה הוא זכה לעלות לשלב הבא . אבל בסופו של דבר כולם פירגנו לכולם והיה אחלה .....

CaMi La BooMBa

New member
לדעתי

לדעתי הקטע הזה לא התאים לאף אחד מהם!!!! בדם ואהבה הצלחתי לראות אצלם משהו הרבה יותר מיוחד ומשחק הרבה יותר יפה כנראה שזה הלחיץ אותם שזה בלייב אבל מה זה משנה? כולם בסדר והעיקר שבינתיים הפייבוריט שלי נשאר

gulil

New member
ברור שהייתי מפרגנת

אני סתם מציינת שהם מקסימים!

eddie05

New member
בקשר למאיה- מה זה כל הנשיקות האלו?

טוב אנחנו חייבים לציין די זה מגעיל כל הקוצי מוצי הזה , כל ההתעלקויות הנשיקות והחיבוקים . הבנו הם חברים יופי . ובפרק האחרון זה היה ממש בוטה ומגעיל מזה ערוץ פלייבוי .יש דברים שעושים בבית ולא במסך הטלויזיה

yoooni

New member
חחחח מה ?! נסחפנו קצת לא?

ממתי עושים רעש מחיבוק? המרחק בין חיבוק תמים לתכניות מערוץ פלייבוי הוא שנות אור.

gulil

New member
הגזמת!!

אפשר לחשוב!!! חיבוקים ונשיקות זה דבר יפה מה אתה נבהל? אסור להם להראות אהבה אחד לשני כשהם מתרגשים אחד בשביל השני?!?!?

למעלה