מאיה בסופרלנד!!!!

../images/Emo210.gif../images/Emo20.gif סופר-לנד ../images/Emo20.gif../images/Emo210.gif

היה כל כך מדהים
פגשנו את מאיה, והיא כל כך מדיהמה וזכרה אותנו
עוד מעט אני אכתוב בסיכום גדול
כל מה שהיה בהופעה. וגם רותם, וליטל. מאיה
מושלמת!!

למאיוש!!

מאיה כשהיית בסופרלנד אז אני היתי אם חברות שלי אחת אם טלטלים אחת בלונדינית ואחת חומה ואני בלונדינית!! ואז חייחת אלינו ונתת לנו יד וזה! את זוכרת!?! ביוש אוהבת אותך
בבקשה תעני לי *-*קטיה*-*

סלבסטיר

New member
לכבוד מאיה בוסקילה בלבד!!!!!!!!!!!!

היי מאיה(= אנחנו הבנות שהיו בשורה ראשונה בהופעה שלך בסופרלנד ביום שבת ה-15.4.2006 את חייכת אלינו ונתת לנו ידיים ושלחנו לך נשיקות והכל. זאת שכותבת זאת יובל הילדה עם התלתלים השחורים שחייכה אליך ואת אליה כל הזמן,אני מנתניה ואני מכירה את המשפחה שלך, מקס אבא שלך ולאה עטיה שהיא החברה הכי טובה של דודה שלי מילדות חיה קלי שהיא קונדיטורית ראשית במלון "תדמור" שבהרצליה. דרך אגב אני פגשתי אותך גם בכיכר המדינה כשהיית עם חברה שלך ימית בג'יפ הכחול לפני שלוש שבועות בערך. אני לא בטוחה שאני אדע איך לחזור לכאן לפורום ולראות אם כתבת לי תשובה או תגובה. אז הינה המספר טלפון שלי ואת מוזמנת להיתקשר אלי מתי שתרצי 09-8331520והפלאפון 052-4275993 יובל ומירן דאלי נ.ב פגשתי אותך גם ב"פונדק הים" ובקפה "לונדון" שבנתניה ליד הבית שלי!!:]] ביי ואני מקווה שתצרי עימי קשר בקרוב!!(=(&^!@*&)

../images/Emo23.gifראיתי את מאיה בסופרלנד!!../images/Emo23.gif

היא הייתה מדהימה יפה
!!! דפקה הופעה כמו תמיד!!!!! אין איך אני מתה עליההההה אז תקישבו מה היה: הכנתי למאיה שלט כזה ענקקק-'מאיה בוסקילה זה לא רק הקול זה ה-כ-ל' והיא כל ההופעה מסכלת עלי חיוכים
נשיקות
היא שאלה אם יש בקהל אנשים מהפורום
ואני יצבעתי
.. היא שרה כמה שירים עד שנגמרה ההופעה. טוב אני רואה אותה יושבת מאחורי הקלעים ואני מתהההה שהיא תצא אלי.. אז כזה קראתי לה והיא ראתה אותי ורצה אלי עם עקבים שתי מטר!!! התישבה על הבמה והתחילה לדבר איתי והיא שואלת אותי אהה את סיון מהפורום
! חחחח איזה מאמי היאאאאאאאא אמאאא חחח אני מתה עליההה בקיצוררר חתמה לי על השלטטטט! קיצררר אם היא תשאל עלי תגידו לה שזאת אני טוב!!?!?!? חגגגג שמחחחח
לכולם ומומלץץץ ללכת לסופרלנדדדדד אני הלכתי רק בגלל מאיה!!! מאיההה יפה שלייי היית הכי מדהימה בסופרלנדדדדד דברי איתייייי דחוף!!!
אוהבתתת
המווןןןןן סיון

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif גרררררררררררררררר

זאת אני סיון מהפורום חחחחחחחחחחחחחחחחחח הלו הלו גונבת קרדיט שכמותך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif חחחחחח אני מבקשת ממך

שתחליפי שם... חח סיון זה כבר תפוס........
למרות שיש לך דווקא שם יפה

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif כן יש לנו אותו שם!

חחחחחחח קוראים לי סיון ולך קוראים סיון... ועכשיו מאיה תחשוב שאת זאת אני חחחחחחחח אני יכולה לתבוע אותך על מוניטין חחחחחחחחחחח

sivan1207

New member
יש לי רעיון ../images/Emo6.gif

אני אהיה סיון ואת תהיי סיוון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סיוןןןןןן ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif מאיה

אמרה את השם שלךךךךךךךךךךךך היא עלתה לבמה ואמרה- שלום לבנות שלי מהפורום, שלום רותם, שלום סיון, למרות שלא היית שם...והיא התכוונה אלייך, כי הסיון השנייה רק היום נכנסה לפורום פעם ראשונה.

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif חחחחחחחחחח גדולללללללללללללל

איזה מאמיייי היאא חחחחחחחחחח
שלום ורתם שלום סיון עלק חחחחחחחחחחחחחחחחחחח צחוקים

../images/Emo105.gifאין עליה באמת אבל רק שתדעי ש

יש עוד סיון בפורום אז אי אפשר לדעת יכול להיות שהיא חשבה שאת סיון השניה...אבל לא משנה.. העיקר שנהנת ומאיה היא אדם מדהים!!!

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif היא בטח חשבה זאת אני!! חחחח

היא אף פעם לא ביקרה בפורום "סיון מתה על מאיה" היא נרשמה רק עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחח לא יפההה מצידך חחחחחחחח

למעלה