מאיה בוסקילה

rhlchn

New member
מאיה בוסקילה

לפי דעתי בנוסף למה שאמרתי אני חושבת שהיא פשוט צריכה להיות בפליבוי ולא בתור זמרת מתחילה זה אומר שאנ צריכה לראות אותה בסך הכל ולשמוע את קולה ולא את גופה איפה הצניעות במדינת ישראל. בארצות הברית זה מתאים להם ומקובל לצערי שם הכל מותר גם סמים... אני חושבת שהיא פשוט טיפשה שכבר מהופעה ראשונה אנחנו סולדים ממנה ובאמת זו לא רק דעתי אלא דעת רבים שראו ודיברו עליה. אז יאללה תחפפי.

BravE NeW BoY

New member
אם ככה...

איך את מסבירה את זה שהיא מקום ראשון במספר תחנות רדיו, ובניהם החשובות ביותר
...

אני לא מבין מה הבעיה ???!!??

למה דווקא לזמרות בחו'ל מותר להתלבש חשוף ובארץ לא ?? ומה הקשר פלייבוי ?? למה ראית אותה ערומה ????? איזה שטויות .. היא בעצמה אמרה שהמראה זה רק בונוס לקול .. והארץ שלנו לא כזאת צנועה , תפתחי תעניים ותראי שגם ברחוב בחורות הולכות ככה ..

וזה שהרבה בחורות הולכות כך ...

הופך את זה לדבר טוב ? ממש ממש לא .. אני גם חושבת שזה מגעיל הצורה שהיא חושפת את גופה כך וסליחה אם היא לובשת תחתון וחזייה עם בגד שקוף זה לא רחוק מלהיות ערומה וחבל ...

מה ?? על מה אתן מדברות ??

איפה היא לבשה את זה ???? חשבתי שאתן מדברות על הקליפ הקודם ששם היא התלבשה חשוף אבל יפה ..

קודם כל :<

מאיה בוסקילה היא ממש לא זמרת מתחילה, לא ולא, היא כבר שנים במקצוע, ומה הקשר פליי בוי, היא הולכת עם בגדים חשופים, נו אז?! יש כאלו שלא עושות את זה?! כאילו פאק, מה עם בריטני ספירס, כריסטינה אגילרה {ואת זה אני אומרת במקרה הרע של החושפנות, שהיא בכלל לא מגיע לשם} זה עושה אותן לא זמרות - ממש לא, זה כמו "בונוס" לקול, אם יש לך מראה, סביר להניח שיאהבו אותך יותר וזה הולך יחד עם הקול, וחוץ מזה, אם יש לה גוף, למה שהיא לא תתגאה בו, מה היא תלך עם חולצות חסודות נו באמת ;[ ואשכרה, ממתי אנחנו צנועים?!
.

צודקת ...

תיראו את בריטני סיפרס שהצתלמה כמעט עירומה לגמרי עם נצנצים על הגוף .. אנשים פחות אוהבים אותה בגלל זה ??!!?? בדיוק ההפך..

BravE NeW BoY

New member
חחח תתפלא...

אבל כן פחות אוהבים אותה על זה...
יש זמרות שלא משנה מה הן יעשו תמיד יתמקדו בלבוש שלהן ולא בדברים החשובים באמת.. בארץ כנראה שזו מאיה.. ובחו"ל זאת בריטני...

hero D

New member
תקשיבו אנשים!

מה אתם לוקחים ללב מה שהוא/היא אמר/ה. עם כל הכבוד למה שהוא חושב או אנחנו חושבים, זה לא ענייננו! זה הגוף של מאיה, זה הקריירה של מאיה והיא לא צריכה לשאול אותנו איך להתלבש. מי שרוצה לסלוד ממנה? שלא ישמע אותה, יש לה מספיק מעריצים וכמו שהיא לא אומרת לאף אחד איך להתלבש, איך לכם שכות להגיד לה מה ללבוש..... ואסי זה לא קשור להודעה שלך, שרשרתי בכוונה שו תהיה ההודעה אחרי כולם.

למעלה