מאיה בוואלה סלבס. כתבה דיי מצחיקה-חטטנית. כנסו.
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 24/4/06 #6 הנה הכתבה..../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 24/4/06 #3 איזה אנשים חטטנים ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif אפילו לנוח אי אפשר בשקט בארץ הזאת...
איזה אנשים חטטנים ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif אפילו לנוח אי אפשר בשקט בארץ הזאת...
D diklla love maya3 New member 24/4/06 #7 פעם שמתי לכם לא את הכתבה כתבה שונה אבל תמונה כזוו.. יאוו מאיוש שמה פיגוז!!
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 24/4/06 #9 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifלא..דווקא לא אהבתי איך שהיא יצאה שם, יש לה תמונות יותר טובות.
../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifלא..דווקא לא אהבתי איך שהיא יצאה שם, יש לה תמונות יותר טובות.
ל ליאתי love מאיה New member 24/4/06 #13 מה אכפת להם עושים על מאיה כסף... חח ככה זה .. כל היום דוחפים את האף שלהם לעניינים ... מניאקים חחח
S SPARK3 New member 24/4/06 #14 ../images/Emo121.gif יוו איזה אנשים נדחפים לה לחיים!!! אבל זה באמת אל בסדר שהיא סתם מפתה אנשים ככה בושה!!! סיון?! את יכולה לעזור לי? הבקבוק סרקל של ד"ר פישר לא ניפתח לי
../images/Emo121.gif יוו איזה אנשים נדחפים לה לחיים!!! אבל זה באמת אל בסדר שהיא סתם מפתה אנשים ככה בושה!!! סיון?! את יכולה לעזור לי? הבקבוק סרקל של ד"ר פישר לא ניפתח לי
ח חן חולה על מאיה New member 24/4/06 #15 אתם רואים כמה קשה להיות מפורסם שירדו ממנה כבר מה הצעד הבא שלהם להיות מתחת לבית שלה ולחכות לראות מי בא אליה קרציותתתתתתת
אתם רואים כמה קשה להיות מפורסם שירדו ממנה כבר מה הצעד הבא שלהם להיות מתחת לבית שלה ולחכות לראות מי בא אליה קרציותתתתתתת
U urimz5 New member 24/4/06 #19 חח יא רעה אחת,אבל אני לא מסכים איתכם,זה רק מראה עד כמה מאיה נחשקת,ואיך כולם רצים אחריה לכל חור...
S sivan1207 New member 24/4/06 #16 ../images/Emo108.gif חחח בכיף מאמייייייייייי חחחחחחחח באיזה חדר אתה?