מאיה את זמרת! מאיה יש לי רק להגיד לך שאת יודעת לשיר!
ש שְטְלוּפְּטְצְחִי New member 31/10/04 #2 חחחח אני בהחלט מסכימה איתך!!!! מאיה!!! אני כ"כ אוהבת אותך!!!! את נותנת לי אור בחיים!!! את משמחת אותי כל יום מחדש!!!!! [תשאלו מישי מאוד אבל מאוד!!! מיוחדת מכאן!!! ] שמחה לשוב הביתה!!!! [גם בזכות מישי מיוחדת! ]
חחחח אני בהחלט מסכימה איתך!!!! מאיה!!! אני כ"כ אוהבת אותך!!!! את נותנת לי אור בחיים!!! את משמחת אותי כל יום מחדש!!!!! [תשאלו מישי מאוד אבל מאוד!!! מיוחדת מכאן!!! ] שמחה לשוב הביתה!!!! [גם בזכות מישי מיוחדת! ]
י יערית ושמעון לנצח New member 1/11/04 #3 ברור שהיא יודעת לשיר .. ../images/Emo25.gif ותביני שאפילו פיתוח קול היא לא עשתה רק עכשיו היא לוקחת כמה שיעורים אבל רק בגלל שצריך , הכישרון כבר טמון בה ..
ברור שהיא יודעת לשיר .. ../images/Emo25.gif ותביני שאפילו פיתוח קול היא לא עשתה רק עכשיו היא לוקחת כמה שיעורים אבל רק בגלל שצריך , הכישרון כבר טמון בה ..
K k a b o o k New member 2/11/04 #4 ../images/Emo6.gif יש כל מיני נשים בישראל, שקוראות להן: "זמרות". נראה כאילו המילה זמרת הומצאה על מאיה
../images/Emo6.gif יש כל מיני נשים בישראל, שקוראות להן: "זמרות". נראה כאילו המילה זמרת הומצאה על מאיה