מאט

shawn 1

New member
מאט

מאט יהיה בעונה ה8?? ומתי היא מתחילה?? ולמה מאט בכלל עזב, עם אשתו??

shawn 1

New member
ו....

כרגע עונה 7, נכון? עאחריי זה ישימו את עונה 8?? ואח"כ, ב29 לספטמבר, תחזור העונה ה6 בש.ח. במקום עונה 9 , אזזז תהיה עונה 9?? זתומרת הם שמים שוב את עונה 6 בשביל זמן לקנות את עונה 9??

a a a a a a a

New member
תשובה

כרגע הולמרק משדרים רק את העונה השביעית ואז הם עושים הפסקה לאחר מכן ב-29 לספטמבר הם מתחילים לשדר את העונה השישית שוב יגיעו עד לעונה השמינית בנוגע לעונה התשיעית אני לא יודעת ועד כמה שידוע לי מאט אמור לחזור בעונה הבאה

shawn 1

New member
אוווווף!!!

אני כבר מחכה ל29 לספטמבר.... אבל, בין לבין (סוף עונה 7 לתחילת ש.ח. עונה 6) לא יהיה כלווום???

shawn 1

New member
סליחה, טעיתי... התכוונתי ל

בחור שהופיע בראיון של ה6 דקות באתר, שבו מראים אותם אחריי הזכייה בפרס של הגלשן הזה והיה שם אחד ששמו ג'רמי ואחד ילד בלונדיני קטן... מי הם?? אבג, האתר ROCKS!

SoldieRonit

New member
גם אני לא ידעתי ..נראה לי ../images/Emo58.gif

אחד החבר של רות'י והשני (ג'ירמי לונדון) זה בטח קרלוס ..

SoldieRonit

New member
../images/Emo58.gif שלא אומר לנו הרבה ../images/Emo6.gif

(Jeremy London .... Chandler Hampton (2002-2004 אני לא מכירה את הדמות -ואני בטוחה שגם אתם לא ..

../images/Emo58.gif

אתם מתכוונים לזה שמשחק את הארי ??? זה אהרון קרטר אהובי אני לא מאמינה שאתם לא מכירים אותו (אם אתם מתכוונים אליו) הוא אהובי I LOVE AARON !!!!!!!!!!!!!!!!

SoldieRonit

New member
וואו הוא גדל (אני נשמעת כמו דודה)

אני זוכרת אותו כילד ...ואח של............
מה הדמות שלו

../images/Emo58.gif

הוא אח של ניק חחח ניק השמין ואהרון עכשיו ממש מצליח בקרוב הוא מוציא דיסק חדש והוא בן 17 הוא ישחק שם אם אני לא טועה את החבר של רותי והוא יהיה יתום אני חושבת אני כבר לא זוכרת

SoldieRonit

New member
נצל"ש ../images/Emo124.gif ספוילר מזעזע../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

עוד ארבעה פרקים רובי עוזב אותנו !! באותו פרק שג'רמי לונדון מצטרף אלינו ...... (ועדיין לא הבנתי את הדמות שלו
)

שלמונזה

New member
ישששששששששששששש ../images/Emo168.gif

נמאס כבר מרובי והוא מיצה את עצמו בסדרה כבר ממזמן!!!! ואיזה כיף ג'רמי לונדון
הוא כזה מקסים, אני מתה עליו!!! לפחות יש לי פיצוי עכשיו על היעדר ג'ס ובארי

noabethr

New member
מה?????!

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה למה?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?

noabethr

New member
מה?????!

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה למה?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?

למעלה