מאט, אלון, לאון

מאט, אלון, לאון

וכן, אני קורא לך לאון - לא מעניין אותי אם אתה רוצה או לא, אל תתחיל עם המשחקי כבוד שלך עכשיו, זה לא קשור וזה חד פעמי. מצטער מראש. תפסיקו שלושתכם להיות כאלה, מרוב קללות אני כבר לא יודע להבדיל מי צודק ומי לא. עכשיו כשתפסתי את תשומת ליבכם, אני מבקש רגע שתפתחו את השרשור המאוד ארוך עם הריב שלכם ותקראו את כל הטיפשות הזאת... יצא לכם מזה משהו? אז זה שהגבתם אחד לשני בקללות דפוקות גרם לכם להרגיש יותר טוב? בגלל ההתלהבות שלכם, הפורום נראה כמו שהוא נראה (מלא בריבים - קיצר, לא נראה משהו...) וקוסטה, לדעתי אתה צריך למחוק את השרשור הזה ולהתחיל להחזיק פה אנשים יותר קצר... וכן, זאת ביקורת על השיטת ניהול שלך. ולשלושתכם, אני מבקש (וזאת רק בקשה) מכם לא להגיב על ההודעה הזאת, אני יודע שזאת זכותכם, אבל בכל זאת... פשוט תפנימו ותפסיקו להתנהג ככה. זה מה שהיה לי להגיד.

MetalliKosta

New member
אבל זה כבר נסגר

בשרשור ההוא אז בשביל לפתוח שירשור חדש שיוביל לעוד ריבים?

מצטער, לא שמתי לב... באמת

שלא היה לי כוח לקרוא את הריב המטופש ההוא עד הסוף... ובצדק. לפחות אתה מבין אותי?

Alon31288

New member
זה בסדר. תודה ../images/Emo8.gif

אני אנסה להמנע מריבים מטופשים בעתיד... ואתה צודק ב-100%.

HelloweeN

New member
שמע חבר,(הכל בגללך, חבר?)

אני לא התחלתי שום וויכוח. בסה"כ תיקנתי את הילד (כן,גם אני ילד. בנפשי לנצח.) שרשם משפט סובייקטיבי לא נכון. הבאתי דוגמאות מדוייקות ללמה מה שהוא רשם לא נכון, והוא בכל זאת בכדי לצאת חכם, התווכח איתי. תבינו, שהמטרה שלי רחוקה מלנסות להחשב "מעליכם", או לחשב כ"פרופסור" לעומתכם, או איזה חרא כזה. הצגתי דוגמאות, אך לבחור שהתווכח איתי היה חשוב יותר לצאת "גבר", להראות שאני "מתנשא" מעליו, ובשביל זה הוא גם גייס את החבר שלו. אני חושב שהוא הבין את כוונתי לבסוף. רק שתבינו, כל הוויכוח המיותר הזה היה יכול להמנע אם הילד היה כותב את המילה "לדעתי". "... לדעתי, בליינד גארדיין זאת להקה הפאוור הטובה.." וכ'ו כו'.. לא הייתי כותב לא מילה.

Alon31288

New member
הלו-ווין

תקרא מה ש-Awaken כתב יותר מפעם אחת כי זה מה שיש לי להגיד לך ואני מאוד מסכים איתו ואתה שוב מתחיל לעצבן אותי עם ההודעות שלך. תפסיק.

Alon31288

New member
וכן אני יודע שזה לא היה מופנה אליך

אבל חלק מתוכן ההודעה ממש מתאים למה שיש לי להגיד לך.

Alon31288

New member
הלו-ווין 2

מאט כבר אמר לך שברגע שאתה שולח הודעה אתה מזמין אנשים לקרוא ולהגיב אז אין לך מה להגיד את זה זה הדדי

Awaken

New member
אוי מה אתה בוכה?

כולה פורום, אתה לוקח אותו רציני מדי. מה זה מפריע שיש שרשור של ריב של כמה אנשים? זה צורם לך בעיניים? אף אחד לא מכריח אותך לקרוא פשוט תדלג על זה אם זה לא טוב לך.... "בגלל זה הפורום נראה ככה" יעני מה אכפת לך? מזה הכנסת פה? כולה פורום...

Awaken

New member
ואתה יודע מי באמת עצבן בשרשור ההוא?

ה- hamster666 הזה.... שהוא לא כתב שם שום תגובה נורמלית, פשוט כל הזמן "ת'הומו" בלה בלה בלה, יופי בוגר. לאון דווקא כתב תגובות ענייניות לגמרה ואלון וההמסטר הזה התחילו עם תגובות ציניות מפגרות ודרדרו וויכוח מעניין לריב של רדוד של קללות, ובדוגרי ההמסטר666 הזה פשוט אידיוט, לא הייתה לו שם הערה עניינית אחת.

הוא לא כתב כל כך הרבה האמת

אני לא מצדיק אותו, אבל שנינו בין מי למי היה הויכוח העיקרי.

HelloweeN

New member
חופשי!!!!! ../images/Emo45.gif

אני לא יודעמ איפה צץ הדביל הזה, אבל באמת חוץ מקללות מטופשות "ת'הומו", הוא לא רשם שום הודעה עניינית אחת.

matt hensley

New member
וואלה אולי במקום לפתוח שירשורים על

נושא שנטחן והובן מעל ומעבר בשירשור ענק קודם תפתח באיזה סקר טוב או ידיעה טובה או תגיב על משו? רציני ההודעה שלך הייתה מיותרת....

Alon31288

New member
תקשיבו...

אני רואה לאן זה מגיע - תעצרו את זה כל עוד זה קטן.

תאמין לי

מראש חשבתי על מה אני שעושה, אם משהו היה מתחיל להיראות כמו ריב לא הייתי ממשיך.

למעלה