מאטריקס 2

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo58.gif אני דוקא אהבתי

וההוא בסוף. . . זה רק אני או שהוא נראה כמו קולונל סנדרס?

לא יודע ../images/Emo58.gif

ככה תסביר לי למה הייתי צריך לראות 50 דקות מסיבה ויחסי בין ניו וטרינטי נשיקה אחת במעלית מעבירה תמסר לא צריך יותר מידי בולשיט של אהבה במאטריקס לא הבנתי את הקטע עם הסמיתים שמתרבים ולמה האחים הלבקנים האלה עם כמו רוחות רפאים הם לא הסבירו כלום זה ממש מעצבן ולמה את ההחרבה של ציון הם לא הראו זה היה יכול להיות שווה, אבל לא דרעק הם רק יגידו שהיא נחרבה והאיש השני בתרדמת הוא מי שרצה להרוג את ניו אין לי מושג מי הוא

Lion_Heart

Well-known member
o. . .key../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

א: נשיקה אחת במעלית לא מעבירה שום מסר ולעזזל אחרי הקטע של הסקס אפילו אני הייתי צריך סיגריה (לא , אני לא מעשן). . .כן אתה צודק המסיבה היתה ארוכה מדי ב:הקטע של סמית, ? פשוט הוא רכש את היכולת להעתיק את עצמו כמה פעמים שהוא רוצה ו "השני בתרדמת? " הוא פשוט סמית, שהשתלט על מישהוא ויצא דרכו מהמטריקס ג: שני התאומים הם. . .נראה לי ש הם תוכנות במטריקס ש. . .יכולות לעשות את זה. . .בקטע הזה גם אני מבולבל ד:ציון (לעזזל למה ציון?) לא נחרבה!!! המכונות עדיין בדרך!!

טוב טוב

צודק ציון לא חרבה אבל עדיין היו חסרים פערים כמו איפה האח של דוזר(ז"ל)

Gul the Great

New member
האחים האלה...

האחים האלה הם באמת תוכנות שפשוט לא עושות מה שהן מתוכנתות לעשות... מה הנביאה אמרה... וגם אני... כן גם אני טיפה מאוכזב מהסרט... הוא היה מתיש!!! עד הפעולה שלהם עם עושה המפתחות היה ממש מלאה...

Evil Beast

New member
הסרט? הסרט היה די טוב.. הראשון יותר

אבל אני לא מבין משהו. מה עם ניובי? וכל הצוות שלה? אהבתי את הקטעים עם התאומים. והמסיבת טראנס הייתה יותר מדי ארוכה.. וחוץ מזה.. זה רק אני או שזה שהיה בסוף דומה לסייפר הבוגד מהסרט הראשון.. ונצל"ש קטן. לפני כמה ימים קניתי את הקומיקס האמריקאי הראשון שלי.(יש לי 3 בעברית) וזה היה uncanny xmen האחרון, של יוני. בכל מקרה, הייתה שם מישהי בשם סטייסי שהשאירה לאנג'ל איזהשהו קלטת שמציגה אותה בלבוש מינימלי.(ז"א בלי כלום) מי זאת? וחוץ מזה, נורת'סטאר זה קוויקסילבר?

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo58.gifראיתי את הסרט פעם שנייה

ו. . .המסיבה לא היתה עד כדי כך ארוכה. . .באמת לא

roya9

New member
מאוד אהבתי את הסרט!..

אהבתי מאוד את הפעלולים וגם אהבתי את המסיבה שהרי סרט שיש בו רק פעלולים זה מאוד ילדותי סרט צריך שיהיה לו גם רעיון ולשם כך הייתה המסיבה..

המסיבה ארוכה השתעממתי בה

הם כל הזמן קופצים וניו וטרינטי משתובבים אנחנו לא בפרונומאטריקס

A n g e l u s

New member
חחח|באפיז"ל|../images/Emo121.gif../images/Emo170.gif

הסרט משעמם נקודה
.

Lion_Heart

Well-known member
ובקשר לניו וטריניטי

6 חודשים ביחד ואין אפשרות ל. . . אני התפלאתי שהם לא קפצו אחד על השני מוקדם יותר

שיקפצו מצידי שיעשו את זה שעות

על גבי שעות בכיף כל היום כל הלילה אבל או זה או המסיבה שניהם ביחד זה יותר מידי זמן

אני הלכתי לסרט

לראות פילוסופיה בשילוב של מאטריקס זה כמו שתלך לאקסמן 2 וכל הסרט יבוסס על מיזמוזי סייק וגין זה נמאס אחרי 2 שניות וחצי

roya9

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo169.gif../images/Emo128.gif מסכן.. וכבר בגיל הזה..

gloom

New member
מה פתאום אחד הסרטים היותר טובים

הבעיה הייתה המסיבה, הקטע שהוא דיבר עם הנביאה והקטע שהוא דיבר עם האדריכל, כל אלה ממש לא מובנים אפילו ראיתי את האנימטריקס ולא הבנתי. בקשר לזה שבסוף ניצל ורצה להרוג את ניו- זה ההוא מהחלום שלו כמו שקרה שהשתילו לו את המכשיר ככה זה בשני.

רשמית אני לא מחבב אותך

אני שובר את הראש כבר כמה ימים מי זה ואתה מגלה לי בושה

roya9

New member
דרך אגב:

האישה שמשחקת את הנביאה מתה באמצע עשיית המפגש השני שלה עם ניו ולכן עכרו כל מיני מיני שינויים..

למעלה