מאחורי הקלעים

bugbuster

New member
מאחורי הקלעים

מוקדש לאשה בעקבים באמירה יפהייפיה שלה לא מזמן. (עיין שרשור האופפפלצתי.) לפני יומיים הגבתי במתינות למתג בכתיבה < זכות קדימה אל גופך > הנה התוצאה..
היא: נשלח על ידי: ("השם שמור במערכת..." ) אל: bugbuster תאריך: 11/11/2007 00:26:28 אם שני גברים ואשה "עושים לך את זה " אולי יש לנו על מה לדבר... אנחנו זוג שמחפש גבר..
אני: נשלח על ידי: bugbuster אל: (אותו "שם" באותה "מערכת") תאריך: 11/11/2007 05:45:38 ואההה, שלישייה שני גברים אישה עושים מאוד מאוד. אני יותר מנלהב. לא אוהב למכור אשליות. לא מפחד משאלות קיטבג. אני מבוגר, בן 57, כלומר לא בראד פיט או איזה פר הרבעה בן עשרים שיכל לקפוץ על הזיין קפיצה במוט, כשהשאלה המיידית היא האם הגיל יפריע. מעבר לכך אני אולי אחד הטיפוסים היותר חושניים שקיים. ממתין בקוצר רוח לתשובה (לשם השמור במערכת) אשמח לשמוע ממך לילה טוב
היא: נשלח על ידי: אל: bugbuster תאריך: 11/11/2007 08:26:52 טוב, אני חייבת להודות שהפתעת אותי לגבי הגיל.... איך אתה נראה? איך אתה מבחינת כושר גופני? (שנינו ספורטאים...) יש מצב לראות תמונה לפני שאני פוסלת על הסף?
אני: נשלח על ידי: bugbuster אל: תאריך: 11/11/2007 17:50:01 יקירה. אני לא מאמין בתמונות, אני בעד מיפגש ישיר, כוס קפה להכרות, בכל מקום שנווח לכם, אני אתאים את עצמי אליכם. בואי נגיד גם על דרך השלילה, גם היה ולא יצא דבר מהפגישה, הרי להכיר ולשוחח, כשנקודת המוצא היא מיוחדת שכזו, הרי זה גם משהו מיוחד. שלך, נילהב כתמיד, (גם אם אתם כבר פחות.)
היא: נשלח על ידי: אל: bugbuster תאריך: 11/11/2007 18:52:03 את האמת? חייבת גילוי נאות כתבתי את תשובתי וקצת חזרתי בי... סה"כ, למרות שהגיל אינו קובע, יש בינינו פער גילים של{ XXX [(הגיל שמור בממערכת.) בכרטיס האישי שנפתח ביד האישה צויין גיל שבין עשרים וחמש לשלושים. י.באג)]} ׁשנה, אני חושבת שאולי כפי שציינת זה לא מתאים. שמחה לראות שיש גם אנשים כנים מעל דפי האינטרנט המשך חיים מהנים ומוצלחים ("היא")
אני: נשלח על ידי: bugbuster אל: תאריך: 11/11/2007 21:54:15 בהצלחה לכם. שאלה. היית מסכימה שאפרסם את חליפת המסרים ביניינו בתגובה לאותה רשומה בה נתקלתם בי? פרסום כמובן בהשמטת פרטים כמו הניק, השם בחתימה, (ללא ציון גילך שבכרטיס אלא כמספר כללי, או כל שינוי במסריך שתמצאי לנכון. לא מזמן כתבה הגולשת <אישה בעקבים> כי עיקר הפעילות בפורום היא "מאוחרי הקלעים," כלומר במסרים. אין אמירה מוצלחת ממנה, וחליפת המסרים הזו מראה זאת בצורה נכוחה. דווקא העובדה שלא הביאה "לתוצאה," (אייקון <עצוב> מבחנתי,) נותנת לחלופת המסרים הזו מימד מיוחד. אנא חישבי על כך. היה ותתני את הסכמתך, נראה לי ראוי לבקש מבעל הרשומה רשות להכניסה כתגובה לשרשור שפתח, זו אפשרות, זה איננו תנאי. יתכן ותרצו לאחר מיכן להיכנס לפורום ברשומת "רשמים?" מי יודע, (שלוש נקודות, איקון חחח.) ממתין לתשובתך, שלך.
היא: נשלח על ידי: אל: bugbuster תאריך: 11/11/2007 22:30:27 לא חושבת שיש לי בעיה עם הנושא כל דבר שצריך את התערבותי - אל תהסס ליל מנוחה אני

taltal0n

New member
מממ...אתה לא חושב שזה הכרחי להחליף תמונות ?

סתם שואל מתוך סקרנות . אני, למשל , דורש מינימום מצלמת אינטרנט . לא מתפשר . מה ההיגיון ?

bugbuster

New member
מצלמה בהחלט כן

ההצעה למיפגש הכרות היא צעד אחד כבר מעבר לזה. כיוון שזו לא הצהרה בשבועה, או חוזה עיסקי קשיח, או טכס כנסייתי המנוהל בידי האפיפיור שממנה אין דרך חזרה הרי שאפשר כך ואפשר כך ובוודאי עוד ככה וככים. למשל, כשפלוני מציע מיפגש, אלמוני בר השיחה יכל להגיד, מיפגש עוד מוקדם לטעמי, היי, מה אכפת לך בכאילו כזה או אולי במיקרה ככה כזה לעלות גאילו כזה למצלמה? נראה לך אישי היקר שהייתי פוסל זאת?

יש לי שאלה - אולי אישית ופוגעת , אבל..לשיקולך

מה אתה חושב שאתה , כגבר בן 50 פלוס , יכול להוסיף או לתרום במשוואה של 3 נעלמים ? ז"א , רשמת שהם ספורטאים, ואתה לא פר הרבעה שיכול.. , עושה רושם שאין להם בעיה למצוא שותפים למשוואה ההרפתקנית הזו . לשיקולך .

bugbuster

New member
השאלה איננה פוגעת

ועוד זכיתי למחמאה! חמישים פלוס? 57 הוא יותר <כמעט שישים!>
מה אני חושב או אינני חושב יהפוך למודעת פרסומת אישית. הרשומה לא נועדה לכזו.
כמי שמכירה היטב את המחרחש <מאחורי הקלעים> תוכלי לקבל פרוט מלא של כישורים , תקוות וסיגולות, אמונות בין מציאותייות בין הזויות ואשליתיות, שלא לדבר על דרך ניסוח שכשכותבים <איינני בראד פיט> מחד אכן כך. מאידך ראיתי גרועים במראיהם ממני? יתכן? ישנה דרך התבטאות שכזו? נכון היא אנדרסטייטמאנית. או אנקדותת <קפיצת המוט.> בכך אין ספק. את עצמך ראית מי שכן קפץ או קופץ? כלומר, ככה בעדינות, יתכן והיה כאן נסיון למעט הומור
שורה תחתונה, כדי שאכן לא אגרר למודעת פרסום כאמור, את כל הרשימה ואולי עוד כאלה שבעצמי לא גיליתי על עצמי תוכלי אם תרצי להשיג בדרך המקובלת. במסרים.

למעלה