מאחורה

• פותח הנושא osgo
  • פורסם בתאריך

חופ שיה

New member
אויש כמה שאת טועה.

יש הרבה נשים שאוהבות אנאלי ולו בגלל האורגזמות החזקות שמקבלים בעת גירוי אנאלי. את צודקת לגבי זה שאין לנו דגדגן בתחת , אבל יש לנו פי טבעת עם המון עיצבובים מענגים והם עוד יותר מענגים כשמשלבים אוננות על הדגדגן- פעולה זאת יכולה לתת אורגזמות מסוג אחר , אולי טובות יותר אולי פשוט שונות מאורגזמות דגדגן בשילוב חדירה לנרתיק. אני חושבת שגם בחדירה אנאלית (כמו נרתיקית) ההנאה נרכשת אחרי שמגלים שהשד לא מי יודע מה, רק אז תוכלי להתחיל להנות מזה. כמובן שגם באספקט המנטלי צריכים לבוא שינויים, וזה אומר שכדאי שתתחילי להאמין שגם את יכולה להנות מסקס אנאלי. את כבר בדרך הנכונה, רק אם תתני לעצמך ולגופך להנות מזה, תוכלי ללמוד טכניקות שיגרמו לך להנות באותה מידה שהפרטנר שלך נהנה ואפילו יותר ממנו. הרחבה מתאימה, לאונן במקביל לחדירה, זה סוד ההנאה.

daniella1980

New member
גם אני בעד

כל מה שכתבת, ועדיין ייתכן שאישה משוחררת ככל שתהיה ופתוחה לניסיונות ולעינוגים אנאליים לא תתמוגג על האקט בצורה קיצונית, וזה גם בסדר (כדאי לציין זאת לא?:) ) כמוך - אני בעד לנסות ולהפתח לעולמות חדשים ולתת את מלוא ההזדמנות והפתיחות הפיזית והנפשית (ושוב, לא בכוח, ולא כי כולם אומרים. זה כמו שמישהי תשמע שכולם גומרות מחדירה ותנסה שוב ושוב ושוב ולא תצליח ותחשוב שמשהו לא בסדר אצלה). אני חושבת שהנאה מכל אקט מיני היא בוודאי לא רק פיזית, ואפשר להפיק הנאה מהכל כמעט כל עוד משתחררים ממעצורים ומדיעות קדומות של *עצמך* בנושא, לכן כמוך אני חושבת שזה צריך לבוא בעיקר מבפנים.

חופ שיה

New member
ברור שיש נשים

שלא עושות אנאלי וגם לא יעשו נקודה, אבל היה לי חשוב להעמיד אותה על טעותה. ואם כבר היא עושה סקס אנאלי אז לפחות שתלמד להנות מזה כי זה אפשרי (למעט מקרים יוצאי דופן).

Butterfly86

New member
תודה על העצות...

אני באמת בתחילת דרכי בתחום "האנאלי" , ככה שיש לי באמת מה ללמוד.

avilable

New member
זה תהליך קצת ארוך...

וצריך להעזר בסובלנות, קודם כל לפני שבכלל מתקרבים לאזור נורא מומלץ לעשות חוקן קטן, זו אומנם חוויה לא כה נעימה, אבל גם לא כה נוראית... לאחר מכן כדאי קודם למרוח שמן סיכה על האזור, ולהחדיר אצבע אחת פנימה, מגששת, לאט לאט שהמקום ירגע קצת... ואז להוסיף עוד אצבע ועוד שתיים... עד שהמקום משוחרר יותר... ואז אפשר לעבור לחדירה עצמה... יש גם אפשרות להשתמש באביזר הקרוי "פלאג אנאלי" שזה בעצם פלאג בצורת קונוס, עשוי מחומר רך (גומי, לטקס וכו') שמכניסים אל פי הטבעת ובחלק החיצוני (זה שבקצה שלא נכנס) יש בעצם חתיכה גדולה יותר שמונעת ממנו להיכנס עד הסוף מה שקורה זה בעצם שהוא ננעל בתוך פי הטבעת (אל דאגה זה לא כואב להוציא אותו) ואז זה עוזר להאריך את משך הזמן שבו החור גדול ונגיד אחרי חצי שעה עם פלאג, החור כבר יהיה מוכן לחדירה שימו לב, חובה חובה חובה להשתמש בשמן סיכה על בסיס מים!! אני פעלתי לפי הדרך הזו, ולבת זוגתי לא כאב אף לא לשנייה...

הזוייה

New member
אפשר לנסות עם

מפתח שוודי או להזמין את זורקין האינסטלאטור, יש לו צינור בעובי 20 צול, הוא טוב בהרחבות, הוא מורח קצת שמן ואז הכל נכנס חלק.תקבלי את זה כמתנה מיוחדת בתוך אריזת שי מהודרת לכבוד החג. נ.ב יש את ה"חור" האמצעי והאידיאלי, שראוי להשתמש בו אם לא הצלחתם בשיטת השמן ובעל את הרקטום. הוא מתרחב יופי, כמו נעל חדשה מקליגולה.לכל אישה יש מבנה אגן שונה וכן גודל ה"חורים".ולכן, כוח היא לא מילה שמתאימה לאקט הזה. לכבוד חג הפסח, כדאי לבער חמץ, ולבדוק שמן, מים, צירים ואם לא הצלחתם, תמיד ישנם פיתרונות יצירתיים אחרים.שום דבר לא עושים בכוח.

חבל ילדה למה את עושה טעות כזאת

לכי לכיוון הרומנטי יותר תני לו חיבוק כמו בסרטים אל תתני לו מאחורה זה לא שימושי כל כך לכי על נשיקה צרפתית על קריאת ספר ביחד . תלבשי איזה בגד צמוד לידו אולי זה יעזור . אוו שהחור שלך לא קטן הזין שלו יותר מידי גדול וזה דוחה מאווד איכס. בקיצור לכי לכיוון הרומנטי אולי תראו טלויזיה ביחד תשחקו בפלי סטישן או במחשב .למה חיבים בתחת תמיד יש מקומות יותר טובים תגידי לו באמת בכוס הרבה יותר נעים לא?

אם היה לי הזמן עכשיו...

אולי הייתי יכול להסביר לך כיצד להרחיב את החור מאחור. אבל כרגע אני כבר חייב לעוף...
חופשייה,ככה את עונה לבחורה ?! ללכת לחפש בגוגל ? ברשת ? לא יפה !!!

למעלה