מאז שאני קטנה

מאז שאני קטנה

אני יודעת, על פצע שמים יוד, או פלסטר, ולפעמים לא שמים כלום וזה עובר כשחולים לוקחים אנטיביוטיקה, כשכואב הראש לוקחים אקמול, כשיד נשברת שמים גבס, ומה עם הלב שלי? השבור? הפסקתי להאמין שיש לו תרופה ואם יש, אז כנראה אף אחד לא גילה לי עליה. תניח לי, תפסיק להכאיב. תתרפא, או תרפה, תחלים, או תחדל. מוקדש ללב שלי, בלי הרבה אהבה....

noam weissman

New member
ללב שבור צריך פלסטר אנושי

ללב שבור צריך חבר/ה שישמעו על צרותיינו, יחבקו אותנו ויעזרו לנו להבריא. היי חזקה והאמיני בעצמך
. שבוע טוב
, נועם.

הלב שלך

הוא שלך. תאהבי אותו גם כשהוא כואב. תלמדי שגם לו (וגם לך) מותר. אל תחמירי עם עצמך. תקבלי את הכאב וממנו תבוא אח"כ הצמיחה.

Kטלנית

New member
"אין יותר שלם מ../images/Emo23.gif שבור"../images/Emo24.gif

מתוך המשברים מתוך החשכה מתוך העצב והתוגה באה התובנה בה ההתפקחות הבריאה באה ההבנה איפה הייתי ולאן אני הולכת ואנה אני באה
מתוקה
שבוע - נפלא

Rinattt

New member
הזכרת לי את השיר...

"אנה אלך אנה אבוא אין לי אדם..." בלה בלה משהו כזה
אחיך יבוא רק בחצות [בערך] לבנתיים אני מגרדת קירות [הבית נקי]

Kטלנית

New member
כזה ../images/Emo35.gif שלא תגידי אני לא משקיעה ../images/Emo8.gif

כאיילו ד'עעעעעעעעעעעעע
אנשים בעולם יש ביתי הקטנה.... "אנה אפנה, אנה אבוא אין לי אדם שייפתח לבבו אנה אבוא, אנה אפנה מי לקולי יענה?" צירפתי לך מי-עמעמת שלי
ח'ת לבוריסה
9 מיליון לך
חולית עליך

Rinattt

New member
הממממ... תגידי...

"תני לו פרח, תני לו יין אבל את ליבך שימרי" כך אבי הטוב אמר לי כשהייתי בת עשרים כך אבי הטוב אמר לי כשהייתי בת עשרים יין מר, פרח בר לא יותר כי זה יכאיב אבל בת עשרים הייתי לא ידעתי להקשיב" בת עשרים זה גם בת עשרים ותשע? כשאהיה בת שלושים אני אקשיב? נביא לו חלב וחלה וזהו מספיק
דרך אגב אם זה מעניין אותך, הגרעינים של אחיך טעימים יותר מגרעיני עפולה סתם ככה שתדעי [אה אה אה אל תגידי שזה לא מוסיף לידע הכללי שלך אוחחח]
עוד 50 דק' [רינתיתיתי - סופרת דקות
]

Kטלנית

New member
../images/Emo133.gifעוד 13 יום ../images/Emo122.gif

זה נקרא לספורררררררר
אבאל'הההההההה
ואז אני אהיה אחורייייייי 30
אוהפ'תותך

Rinattt

New member
למה להפחיד אם אפשר להבהיל אה?

מה זה גיל 30? הלוואי עלי! אמרו בגיל 30 מגיעים לשיא לי יש עוד 9 חודשים עד שאגיע לזה
תמיד תסתכלי על חצי הכוס המלאה
[עוד 40 דק']

Kטלנית

New member
עושה לו סטוופיר ../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד כמה דקות
איך הזמן עף כשנהנים

Rinattt

New member
אוחחחחחחחח

עף, טס, נעלם, נגוז, נמוג - הזמן! עוד 30 דק' ואם יש איחור... אבוי

Rinattt

New member
../images/Emo23.gif שבור...

התרופה - זמן! תקראי את קרני... תתמלאי בכוחות
בהצלחה

כשהיתי קטנה..

חשבתי שהלב..יכול להישבר כשגדלתי.. הבנתי הרגשתי וחשתי..שלב לא נשבר לעולם..אבל הוא יכול להתכווץ..לממדים של כאב פוצע ושוטט דם..בדר"כ זה קורה שמשהו בו מתרוקן... לימים הבנתי גם..שהוא יכול גם להתמלא ולהתרחב..לממדים של אושר עילאי ותחושה של סיפוק.. ללב יש תכונה כזו..להתרוקן ולהתמלא..תמיד..

למעלה