מסכימה עם גיא...
באמת שניסיתי להמנע מלקחת חלק בדיון, אבל...לודעת מה גרם לי לענות... אם כל הכבוד, סיפור פיקטיבי לא סיפור פיקטיבי, אלון, אני חושבת שאתה מסכים איתי שרעין הטרנספר הוא רעיון נוראי שיש להוקיע מהחברה... אני בעד פלורליזם, חופש הביטוי, מה שתרצה... עד שזה נוגע לחשיבה שאתה מעל מישו אחר...וטרנספר אומר בפירוש, אנחנו יותר טובים, יש לנו יותר מקום פה. ההשואה של גנדי ליודונאצי אם אני לא טועה נעשתה ע"י אחד המגיבים, ולא ע"י אחד המתנגדים לטרנספר, אבל...יכול להיות שאני טועה...בכל אופן, נושא רגיש אצלי ענין השואה, ומה לעשות, כמה שאני באמת מנסה להמנע מהשוואות, מכל סוג שהוא, רעיון הטרנספר יותר מידי מזכיר את תחילת מלחה"ע ה2... נכון שהצחוק הגדול אולי היה לא במקום, אבל תסכים איתי שדעות כאלה, אין להם מקום במדינה נאורה, ובטח לא בפורום של נוער מרצ... אם כל הכבוד, כל האנשים שנכנסים ומשאירים הודעות שמטרתן להביא אותנו לויכוחים, ולהציק לנו(ראה ערך נתן, שכבר דיברנו על כמה מציקים ההודעות שלו על רצח רבין) אתם רוצים דיון? אחלה. רוצים להעלות בפנינו שאלות כדי לראות מה אנחנו חושבים?באמת אחלה... אבל תמצאו דרך, ותדעו לקבל זלזול אם הדעות קיצוניות ובאמת דורשות תגובות לא הכי נחמדות... אולי עיצבנתי עכשיו כמה אנשים, אבל תנסו לראות את זה באמת כמו שאמרתי, ולא בתור מירב מנסה להשתיק אנשים, כי אני לא...
אני.