מאזן האיימים...

גוגי=GUGI

New member
מאזן האיימים...

נועם+שי+ענבר+גוגי+שבורקי+רונן = 6 ----------------------------------------- 14-פולניות+מרוקאית אחת..(מגניבה)+..שונית=16 -------------------------------------------- יש שאלות ותהיות... א. לא הגיע הזמן שיהיו כאן קצת יותר גברים..? ב. יכול להיות שהם באים..רואים ת`שטויות שלכן ובורחים? ג.יכול להיות שהם באים רואים את הפיוטים שלי ושל שבורקי ובורחים? ד.יכול להיות שבעצם..זה המאזן האמיתי במיספרי ה..גרושים/ות ה.אפשר לקבל כאן קפה סגריה ...ובוקר טוב??!!! גוגי..(מתעסק במיספרים הבוקר...)

חחחה, איזו אבחנה !

אגב שונית היא גם מרוקאית וגם פולניה, מכה מכה ! חחה. גודם כל נבין במי מדובר: גרושים וגרושות ! נראה כי בכלל הפורומים מוצפים בנשים שאוהבות לכתוב ופחות על גברים, זה קשור להמון גורמי סוציליזציה וכן לא המקום לפרטם..אם כי אני בטוח שאתם מבינים למה התכוונתי. ובכלל אולי הגרושים מתהוללים - בלי ילדים ומעט מחויבויות, והגרושות מחכות למשהו לא ברור עם הרבה מחוייביות בראש ומעט אמצעים בכיס. לכן יש להן יותר תהיות ולבטים. איך שלא נסתכל על זה גם בגירושים אין שויון. אבל עדיין האבחנה שלך מעוררת תהיות, ויש לי מספיק שאלות פתוחות. אותי אישית בעיקר מעניין למה אני תמיד מוקף בפולניות...מה שמעלה לי רעיון לפתוח במסע הסברה מקיף בנושא...צפו לצחוקיה. יום טוב גוגי. שלך, ענבר

גוגי=GUGI

New member
ענבר.....

אני חייב לספר לך שלא כל יום אני נקרע מול המסך מצחוק!!! אתה קולט את המשפט שכתבת... ``הגרושות מחכות למשהו לא ברור עם הרבה מחוייבויות בראש ומעט אמצעים בכיס`` בוא נגיד ככה... אם היתי גרושה....(מה שאני בעצם כן) או שהיתי נפגעת מהמשפט הזה מאוד!! או שהיתי רואה בו משפט גאוני... עדיין לא החלטתי... גוגי....(מהורהרת) ;-)

ווואי עלי 8-p

עכשיו כל הפולניות יתחילו לתקוף את המשפט האלמותי שכתבתי. יפעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת- תמחקי את התגובה שלי. ועכשיו ברצינות- גוגי, תשאל גרושה מה היא רוצה, היא תגיד אהבה ! אבלללללללל ופה האבל, הוא חיב לאהוב את ילדיה, הוא חייב לנסות לעזור לה כלכלית-(גם אם לא תגיד את זה ), הוא חייב לתת לה מרחב חיים...עד כאן הרצוי. ועכשיו הלא ברור: היא לא יודעת אם תרצה להתחן עוד פעם, היא לא יודעת אם היא רוצה מחוייבות, היא לא יודעת אם היא תרצה עוד ילדים, היא לא יודעת אם כדאי שיגורו יחד והיא לא יודעת אם כדאי לה בכלל להכנס לכל זה. ועכשיו תגיד לי אתה.... בעצם אל תגיד כלום ! וואי עלי נראה לי 16 פולניות בעיקבותי...ברחתי ! שלך, ענבר

לא אני

הוא לא חייב לי כלום כי איש לא חייב לי, גם אני לא חייבת למישהו. החובה היחידה שלי היא לעצמי, והיא להיות מאושרת. וחוצמזה: א. ``היא לא יודעת אם תרצה להתחתן עוד פעם`` - בטח שהיא יודעת. לא. ב. ``היא לא יודעת אם היא רוצה מחוייבות`` - אולי ג. ``היא לא יודעת אם תרצה עוד ילדים`` - ממש לא ד. ``היא לא יודעת אם כדאי שיגורו יחד`` - בשום פנים ואוזן לא ה. ``היא לא יודעת אם בכלל כדאי לה להכנס לכל זה`` - סביר להניח שלא.

גוגי, אגלה לך סוד

אני הברחתי אותם. את כולם. עד האחרון שבהם. אבל ששש... המעטים שנשארו כאן הם רק היפים והאמיצים. אוריאנה

noam011

New member
אוריאנה אני מודה לך על המחמאה

שאני יפה ואמיץ אההה למרות שאני לא יודע אם התכוונת דוקא אלי אבל האמת היא שאני פה למרות שאני מתחיל להרגיש פולנופוביה (איפה תלתלים הפסיכולוגית בדיוק כשצריך אותה) אבל אם שרדתי יותר מעשור עם הפולניה שלי אז כנראה שכמה חדשים ועוד מעבר למסך לא יעשו לי כלום. לא ? אגב יש חיסון נגד פולניות ? מישהו יודע ?

תלתלים באיטליה

היא מינתה אותי לפסיכולוגית המחליפה. עכשיו תשכב על הספה ונתחיל: שאלה מס` 1 - מה הבעיה עם פולניות?

noam011

New member
את לא פסיכולוגית ואין דבר כזה

המחליפה של הפסיכולוגית את מתכוונת לומר שאת פסיכולוגית חובבת אז אם כבר חובבים אני מעדיף להתוודות אצל המכולניק שלי שם לפחות אני לא אצטרך לשלם על ההקשבה ואם כבר אנחנו מדברים על פולניות אז תראי זה נורא מפחיד תארי לך שאת נקלעת לרחוב מלא ערבים. את היהודיה היחידה שם. את לא היית מפחדת ? אז תארי לך אותי פה לבד בין כל הפולנים בשביל זה אני כל הזמן צמוד ליערית. כל הזמן מביט אחורה ומוכן לבעוט חוצ מזה על פי הרכב האוכלוסיה בפורום הזה אפשר לחשוב שהפולנים זו העדה הכי גדולה ודומיננטית בארץ. אין כלום חוצ מזה. רק פולנים ועוד כמה... B-)

noam011

New member
את עובדת סוציאלית ?

כי יש לי משהו אישי בעניין עו``ס B-)

בעוונותי...

אבל אני כבר לא עוסקת בזה. הכסף בקקט, יו נואו... וצריך לפרנס ילד.

noam011

New member
אוהההההההה הנה אנחנו מגיעים

לקטעים המעניינים את רוצה להמשיך את זה כאן ? או בדואר ? B-)

הוא שונא אותי

כל זה רק בגלל החלקה חד-פעמית עם הפופ? בגלל זה תנטור לי לנצח? אוריאנה

ה-שונית

New member
:)

ואני מבסוטה שבשביל שונית יש קטגוריה מיוחדת... שכן כל יתר הדיון מתייתר לנוכח כך... ומה גם שאינו רלוונטי לגבי. שונית

יערית

New member
14+1+1=16/6=2.6

אז זה החישוב שעשיתי, על כל אישה יש 2.6 גברים, מאיפה הנקודה 6 האלו?איך אפשר לחלק גבר לשישיות?(לפרק את הצורה אך לשישיות:)?) אז עשיתי חושבים ..... אנחנו צריכים לאמץ עוד גבר אחד,אזי על כל אישה יהיו 2 גברים,וואו מדליק!!!!! חלום של כל אישה,פנטזיה של כל גבר(להיות עם עוד גבר;-) ) בקיצר גוגוש,מי שכאן מבורך ,מי שיגיע יתברך, כל המרבה הרי זה משובח!! אז אולי תפסיקו לבכות על המספר,האיכות זה מה שחשוב! נכון פולניות? שונית? יערית? אז בואו נחזור לסיפורי פרעה,לסיפורי האקסים,יש תאמינו לי הרבה מאוד, אפשר גם לדבר על הילדים שלנו(מי שאין לו מוזמן ללמוד). וד``א זה ממש לא מראה על מס` הגרושים בארצנו, המס` עולה בכל יום... ערב טוב לנימצאים! יערית(שלא ניזונה מסטטיסטיקות)

למעלה