|מאושר|

|מאושר|

טוב, אמ, אתן יודעות שאני רוקדת (מן הסתם...) ו, יש לנו בהיפופ ג'ז, ריקוד שהוא חלק היפופי כזה, וחלק קלאסי (לא ממש קלאסי, אבל ככה היא קוראת לזה...) והיום המורה להיפופ ביקשה מהמורה לקלאסי שתבחר בשבילה 4 בנות שטובות בקלאסי בשביל הקטע של הקלאסי, והיא בחרה אותייייייייייי ושתבינו, זה שנה שלישית שלי במקום הזה, וכל השנים הקודמות היו תוקעים אותי מאחורה, ופתאום באמצע החיים יש לי רבע סולו..... מה אם באמצע ההופעה יהיה לי בלק אאוט? מה אם אני אפול? אמאלה......

ליזיגי

New member
../images/Emo9.gif כל הכבוד!

אני בטוחה שלא יהיה לך בלאק אאוט, ותעשי את זה מושלם... חחח לנו יש קטע שהיא לוקחת מישהי על פוינט שתרקוד.. והיא בוחרת רק אחת.. אז זה ברור שלא אותי, כי אני התחלתי רק בתחילת השנה, וכל השאר כבר עולות שנה שלישית, או שניה.. כל הכבוד לך!! ואגב גם אני יחסית חדשה בג'אז, ויש קטעים שאני מאחורה ויש קטעים שאני מקדימה.. בהצלחה!!

תודה!

את נשמעת כמו אמא שלי.... מעניין שאני היחידה שלא כל כך בטוחה בזה....
אם את ממש טובה אז זה לא ממש משנה.... ולמה לא התחלת קודם...?

ליזיגי

New member
בבקשה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

חחח.. ייאי אני כבר נשמעת כמו אמא?.. בעע לי.. חח סתם.. אם אני ואמא שלך אומרות את זה, כנראה שזה נכון
אני לא ממש טובה בפוינט.. כלומר, אני התחלתי לפני חודש, חודש וחצי לעלות.. יש אחת שהתחילה מאוקטובר בערך והיא מעולה! היא ממש תופסת הכל, והיא מדהימה לדעתי. יש לה פונטציאל אדיר! חח.. כמה שאני מקנאה בה.. היא כל כך מדהימה... יש אחת בכיתה יא' שגם מדהימה.. אני די בטוחה שזו לא השנה הראשונה שלה, אבל היא מדהימה, גם בפוינט וגם בקלאסי הרגיל.. יש אחת שהתחילה בחופש, שוב פעםם.. מ--ד--ה--י--מ--ה!! אני וחברה שלי התחלנו באותו הזמן.. גררתי אותה יחד איתי.. ועוד 2 חברות שלי שרוקדות פשוט מקסים.. הן עולות כבר 3 שנים או שנתיים.. אני לא התחלתי קודם כי לא הייתי מודעת בכלל שאפשר לעלות.. כלומר לא היה חוג שנפתח רק בשביל זה, אז גם לא הייתה לי אפשרות.. חבל שלא התחלתי לעלות מתחילת השנה.. רק בערך בנומבר נזכרתי בזה.. :/

מכירה את הבעיה....

אמנם לא בפוינט, עוד לא התחלנו לעלות, אבל כל הקטע הזה שתמיד כולם יותר טובים וכולן מדהימות והכל.... מבאס בטירוף, אבל בלי זה לא הייתי מתקדת כמו שהתקדמתי.... כי בחופש הלכתי לסדנת ריקוד בבית ספר של ורדה שובל, זה היה רק שבועיים, אבל רוב הבנות שם היו ברמה ה-ר-ב-ה יותר גבוהה, וזה בעצם מה שנתן לי כל כך הרבה מוטיבציה לעלות עוד פעם ולקום ולרקוד ולעבוד, כי זה בכל זאת מעייף נורא.... שיהיה לך בהצלחה מותק
יום אחד את כבר תעברי אותן

ליזיגי

New member
תודה ../images/Emo9.gif

בפוינט אני מרגישה בד"כ די גרוע כל שיעור.. למרות שהמורה נתנה לי להדגים תרגיל, וזה ממש עשה לי את כל השבוע הזה
אבל היום היה לנו שיעור בלט רגיל.. והרגשתי ממש זבל.. לא יחסית לכולם, אלא יחסית אלי.. שאני ממש לא מתקדמת.. ואני משקיעה כל כך! אין שיעור אחד שאני מפספת, אני קורעת את התחת.. ובכלל לא מתקדמת.. האמת אני מרגישה שהשיעור קצת קל לי.. אני רוצה לעבור ליותר גדולות, אבל אני לא יודעת איך לפנות למורה שלי.. וגם נראה לי שאני לא ברמה של היותר גדולות.. טוב, נוותר על הרעיון..
אוף... אני בכלל לא משתפרת.. וזה משגע אותי!! אררר אני לוקחת שעה פוינט בשבוע <הלוואי והיה אפשר יותר! פשוט אין עוד מסגרת של שיעור פוינט> ופעמיים שיעור קלאסי בשבוע.. שוב, אני רוצה לקחת עוד שיעור קלאסי.. אבל אין לי איפה, וההורים שלי חושבים שאני מגזימה.. אררר בא לי להשתפררררר

...

גמלי זה קרה, שנה שעברה, פשוט לא התקדמתי.... התחלתי את השנה במצב X ובסוף השנה נשארתי ככה.... ואז בקיץ פתחו קורס מחול, שבועיים, אבל הרבה שיעורים בזמן הזה, ובתחילת השנה כשחזרתי לחוג פשוט הרגשתי שהשתפרתי באיזה אלף רמות... והרמה שבקורס הזה הייתה ממש גבוהה.... אז אולי באמת את צריכה ללכת לגדולות, ותני למורה להחליט אם את מתאימה או לא.... אני ביקשתי, והבקשה שלי עדיין לא הועברה לרכזת המחול.... אבל המורה לבלט אמרה לי שלדעתה אני מתאימה.....
בהצלחה

הייי,

עזבי את הדאגות בצד! יהיה אחלה, את טובה ותצליחי!!! מזל- טוב!!!! קבלי ח"ח

Vitamin Chick

New member
ככה =)

שום בלקאאוט ושום בטיח - 3 נשימות עמוקות לפני שאת עולה ולא תרגישי כלום חוץ מאנרגיה... חחחחחח סתם, גם לי היה פעם אחת (והיחידה בחיי) בלאקאאוט - כשעמדתי בשורה ראשונה באמצע באיזה ריקוד (אין למי להסתכל...) בלאקאאוט של ספירה אחת חחחחחחחחח... פשוט ממשיכים לרקוד גם אם פתאום תבואי באיזה סולו או משו אל תעצרי! אם תפלי אז תקומי חחחחחחחחחח.. סתם כנ"ל ^

י ר ד נ י

New member
צודקת!

וגם, אם תחחיכי ויהיו לך אנרגיות טובות ותתבלבלי טיפונת אפחד לא ישים לב.. אני לא יודעת איזה מופע זה, אבל זה להורים וכאלה הם לא ישימו לב הם לא מבינים גדולים בריקוד... ועצה, אם תרקדי מהמם, מדהים פשוט מושלם והראש שלך יהיה למטה ולא תחייכי זה יהיה נורא. אבל אם יהיו לך את האנרגיות הנכונות, תחייכי ותרימי את הראש וטיפונת תתבלבלי לא יקרה כלום... בהצלחה!!

אממ....

אז זהו, שזה (כנראה, אני לא ממש יודעת) ליום העצמאות.... את יודעת, חצי עיר בערך..... אמנם אני גרה בחור, אבל עדיין, חצי עיר זה עדיין די הרבה... אני תמיד מרימה את הראש
ותודה על העצות

איך סולו?

באמצע הריקוד להתחיל לעשות מה שאני רוצה? את רצינית? ואני לא בטוחה שזה מה שיעזור לי, כי זה סולו של 4 בנות, בהתחלה אני עושה משהו עם ילדה אחת, ואם אני מתבלבלת אני גם קצת הורסת לה..... תודה על העצות

Vitamin Chick

New member
לא ככה פתאום לפצוח בסולו!

אם התבלבלת וטעית - אל תעשי פרצוף מבולבל ותעצרי... תמשיכי גם אם זה קטע אחר! כי אפחד לא באמת יודע מה אמור להיות

אבל אין לי ממש לבד לבד על הבמה....

בהתחלה יש לי קטע עם ילדה אחת, ואז כל הארבע יחד.... יהיה טוב. פעם הייתי שורה ראשונה
משומה
ולא התבלבלתי
תבואו להופעה?

למעלה