מאושר לי!

לונה

New member
מאושר לי!

נורא טוב לי עכשיו, ובתור עונש על זה ששלשום היה לי די חרא, כולכם תסבלו על זה שעכשיו טוב לי. קודם כל - אני עשיתי לפני רגע את האמבטית קצף הכי מגניבה בעולם, פשוט ניקיתי את הראש ושימות העולם - טוב לי! וחוצמזה היום בבוקר היצור המתוק עשה לי שלום דרך החלון. שזה כל כך משנה שמישהו שאני די אדישה אליו עושה לי שלום כי בגללו הייתי מדוכאת ביום שני. הבנאדם אמר משהו בלי לדעת שזה ידפוק לי את המצברוח לכל היום, ונכנסתי לרעיון שכל העולם שונא אותי. אבל אם הבנאדם עשה לי שלום בבוקר - הוא לא שונא אותי, שזה ממש טוב. חוץ מזה מצאתי שיר חדש לחפש (נגמרו לי כל השירים לחפש!השגתי את כולם!) וגולדי וקורט שוב הולכים מכות, שזה בכלל משעשע. ובשביל שנעל לא ימחוק הודעות - פסיכי, אני באמת שמחה בשבילך ובשביל קיומו של רומנטיקן נוסף בעולם. make bath not war!

erlich

New member
לא חבל על המים?

אנחנו 63 ס``מ מתחת לקו. אתם יודעים שבשנים קודמות שהיה חוסר במים איזה שר הציע מקלחות משותפות. מה אתם\ן חושבים\ות? תודה, ארז, משוגע לחסכון במים, אני מוכן לתת לכם עצות מעילות בנושא :))))....

איכס מקלחות משותפות!!!

איזה גועל נפש! ז``א אין לי בעיה להתקלח בשותפות עם חברה שלי, או אפילו ידידה מאד יפה או לצורך העניין סתאם אחת כוסית מהרחוב. אבל עם השכנים שלי מהבניין?! איכס! הצחקת אותי! אני יורד מהארץ! טוב עדיין יש את הבי``ס... אולי שם יתנו לנו להתרחץ במשותף... חס וחלילה חס ושלום נוור נוור טפו טפו טפו!!!!!!!!!!!!!! עם הבנות המכוערות בשכבה שלי, עם הבנים המסריחים והשעירים?! אני אומר לכם יש לנו משהו כזה בשכבה - התנקזו אלינו כל היצורים (נקבות) הכי מגעילים, ממש בור ניכוז השכבה שלי! איזה מכוערות אחת אחת! ומעפנות מפגרות שכל החיים שלהם ``כפרה`` ו``לך תקע``. זין עליהם! אם יש שכבה ששווה איזה ילד אחד עם רובה ציידים ו17 פצצות ביתיות זה השכבה שלי. חחחח מקלחות משותפות. כן, אני אצא מלוכלך משנכנסתי. דוד.

PsiChO

New member
למה תמיד...

כולם באינטרנט אומרים שהם רומנטיקנים ללא תקנה... זה שאתם אומרים את זה לא יהפוף אותכם. זה צורת מחשבה... דרך חיים שכזאת. זה לא משהו שאתה עושה שיש לך חברה. קשה לי להסביר. אני בכל אופן מתחיל להאמין במותה של הרומנטיקה או לפחות בגסיסתה. פסיכי מבואס היום... כמו בכל יום בכמעט שבועיים האחרונים...

לונה

New member
אני לא כולם.

ואם אתה לא רוצה להאמין בקיומם של רומנטיקנים חוץ ממך, אני לא אהרוס לך, טוב?

אתה צודק

רומנטיקה זאת באמת צורת מחשבה. אבל כמו כל דבר באהבה- צריך שניים לטנגו. אתה מבואס כי הטעתה את עצמך בזה שהאמנת שהיא השותפה לטנגו שלך. אני למדתי על בשרי שזה ממש קשה להודות בטעויות (ואני לא מתכוון ל``כן נכון באמת שכחתי לרשום פה פלוס במקום מינוס``). טעויות בהבנת מה שמתרחש סביבך. זה קורה לפעמים. וזה ממש מסובך להכיר בעובדה שטעית. זה באמת עילה טובה להאמין בגסיסת הרומנטיקה. זה קרה לי גם באותו סיפור משעשע שסיפרתי לכם (במשך שבוע שלם אם לא יותר). כשחזרתי הרגשתי כאילו נבגדתי. למזלי הייצור הנפלא העונה לשם שרה היה לידי ברגעי הקשים (באי-מייל), והיא הסבירה לי ה-כל על מה שקרה ולמה. היא הראתה לי היכן טעיתי, ומה האנתי לנכון והסתבר שלא היה נכון. עכשיו אני בטוח בעצמי יותר מתמיד. אבל בקשר לרומנטיקה עצמה כצורת מחשבה. אני יכול להגיד לך שאני רומנטיקן. וזה לא בגלל שאני פשוט אומר את זה אז אתה צריך לקבל את זה. אמרתי לחברים שלי שאני לא מחפש מישהי לעשות איתה דברים שלא עשיתי בעבר, אלא מישהי להרגיש איתה רגשות שלא חוויתי בעבר. הם היו נדהמים. הם חייכו אחד לשני ואמרו לי ``אתה דוד משהו מיוחד``. הם ידעו שהגיע לי כל טיפת חוויה שחזרתי איתה מצרפת. זה רומנטיקה חברי. וזה לא רק מה שאמרתי, זה באמת מה שאני חושב. ולסיום: אל תדאגו: הפעם הראשונה שלכם לא צריכה להיות עם מישהו שתאהבו עד סוף הייקום - היא צריכה להיות עם מישהו שבאותו זמן- תאהבו ``עד סוף הייקום``. מובן? אל תסתכלו קדימה מדי, במערכות יחסים בגיל הזה צריך לחיות את הרגע, ולקוות שהוא לא יימשך הרבה מדי, שלא תפספסו לי את החיים חבר`ה!!! דוד.

למעלה