מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!

מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!

סתם מרוב אושר רציתי לשתף אתכם ב... בסוף שבוע הזה נערך קלפי בקיבוץ.. על השאלה אם להכניס אותנו לחדרי נעורים בסוף יא' או סוף יב'... וכרגע התקשרו לספר ש 70 אנשים הצביעו על יא' ו 50 על יב'!! וזה כלכך מעולההההה זה אומר שאנחנו נכנסים עוד חודש-חודשיים ככה!! סליחה שפתחתי הודעה חדשה.. פשוט אני מאושרת רצחחחחח

MsUnderstood

New member
יאאאאאאאאא מגניב!!!

למה להצטער??מותר לפתוח פה שירשורים כאלו!דה תהני בנעורים!! ולמה עשו על זה הצבעה??

חחחחח

עשו על זה הצבעה.. כי רצו להעביר את זה לסוף יב'.. חלק אמרו שזה בגלל שאין יורת חדרים.. וחלק אמר שזה בגלל הסמים והשטויות האלה.. אבל מלא הורים כתבו לעיתון של הקיבוץ- סיבות למה כן צריך להיכנס בסוף יא ולא בסוף יב.. ואז ההנהלת הקהילה החליטה להביא את זה לקלפי.. ובקלפי החליטו על סוף יא'!! יאאא מאושרת!!

יהההה מזל טוב!!! ../images/Emo13.gif

אצלנו אין על מה לדבר זה בסוף י"ב במקרה הטוב... ~שמח בשבילכם~

ל י ב ר

New member
פששש יפה לכם...

ובקשר לסמים... צריך להודיע לאנשים שסמים יש בכל מקום לא משנה בני כמה אתם או איפה אתם חיים

MsUnderstood

New member
זה מה שאנחנו ניסינו להסביר פה..

שגם אם יהיו בלוקונים וגם אם לא יהיו בלוקונים מי שירצה לעשות סמים יעשה..

ל י ב ר

New member
אצלנו בקיבוץ...

יש גם מבוגרים מעל לגיל 30 שמשתמשים... אבל מי תמיד אשם בסמים? איך לא? כמובן שאנחנו... זה הפך פה כבר לקביעות... לא משנה מי נמצא בנעורים כולם שם משתמשים... זה אידיוטי לחלוטין ואני ממש לא מבינה תקטע הזה... אבל בתכלס ... לי זה לא משנה כי אני יודעת שעוד חודשייים שלושה אני עוברת (אנחנו עוברים בסוף י) ואני לא משתמשת אז שיעשו עליי כמה בדיקות שהם רוצים תמיד תיהיה להם את אותה התשובה...

למעלה