מאושרת = ]

ליהי1110

New member
מאושרת = ]

לפני כמה ימים כתבתי כמה שאני מבואסת ממנו. הוא אמר לי שיהיה לו בטח עונש של 28 או כלא ככה שיצא לנו 56 ימים לא להיפגש,קיצר הוא הכין אותי לגרוע מכל אבל רצה המזל והכול הסתדר =] היה לו משפט מ"מ והוא קיבל שבת אחת אז הוא יהיה פה ביומולדת שלי שהיא יום שישי הזה =] בנות תודה לכל מי שעזרה ותמכה! אוהבת אתכן!

GrowingMadness

New member
../images/Emo24.gif

שמחה שהכל הסתדר! ומזל טוב.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifכיף לך :)

גם חבר שלי מחכה למשפט והוא אמר שבטח יקבל כלא.. הייתה להם ביקורת אומשהו שבוע שעבר אז עוד לא היה משפט אבל אולי השבוע יהיה. מה חבר שלך עשה?

ליהי1110

New member
לא חסר...

הביא למישהו שהתגייס שבוע לפני להחזיק נשק (מה הביג דיל פה?!?!) אבל לקחו את זה ממש קשה ואחד המפקדים הלשין עליו למ"פ..

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifמה?? מה זה השטויות האלה?

חח לא ברור לי מה הבעיה אפילו. בטח מי שהלשין עליו זה סתם אחד שרצה לדפוק אותו כדי שחבר שלך יסגור שבת ואז יהיו מספיק אנשים שיסגרו ולא יצטכרו אנשים אחרים להתנדב.. חבר שלי עשה משהו הרבה יותר גרוע. הוא ועוד שלושה (או ארבעה) נרדמו בשמירה ואז בא המפגש, לקח לחבר שלי את הנשק וזרק אותו על חייל אחר. במקרה הגרוע היה יכול לבוא ערבי, לקחת לחבר שלי את הנשק, לירות בהם או לחטוף אותם. כלכך מסוכן!

ליהי1110

New member
אגם חכם אמר לי פעם..

שכל ההגיון בצבא זה שאין הגיון.. וזה מפקד שלא קשור אליו שהלשין.. טוב נו מקנאים בו כי הוא חתיך.. חחחח סתם סתם..

דניאל7707

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo102.gif

אני כ"כ שמחה בשבילך,תנצלו כל רגע ותהנו! המון מזל"ט עם כל הברכות שבעולם!

Queen nuli

New member
Tיזה כיף לך!../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

גם אני מאושרת.. החבר היה אמור שבוע שעבר לסגור ושבת אחרי זה לצאת... בדיוק בשבת שאני הייתי אמורה לסגור! הפכתי עולמות כדי לסגור את אותה השבת כמוהו.. וביום שישי בבוקר הוא התקשר- הוא בסוף יוצא ויסגור בשבת הבאה.. הלכה לי כל השבת הוייתי מבואסת למוות.. לקחתי חופש בשני שלישי רביעי- והוא היה אמור לקחת גם אבל אף פעם אי אפשר לדעת בוודאות אצלו מה קורה.. היה אמור לקחת את שלישי רביעי.. יום ראשון הגעתי הביתה מוקדם אחרי שבת ואני מקבלת בערב טלפון "תפתחי את הדלת אני פה" איזה אושר זה היה..
היו לנו יומיים מדהימים... ואחרי זה היום הולדת שלו [עדיין לא החלטתי מה לעשות!!!!!!!!!] וגם בה הוא לוקח איתי חופש... וכל כך טוב לי עכשיו

למעלה