מאור מליקסון

Ian wright

New member
מאור מליקסון

אנחנו לא מפסידים פה שחקן ענק, לא חבל? בבית"ר הוא פרח אבל משום מה רוני לוי לא בונה עליו בכלל.

Olympic Hero

New member
לא יודע עד כמה אנחנו מפסידים

אבל הפציעה של מליקסון הגיעה בזמן הכי לא נכון. הרי סוף העונה היה צריך להיות הזמן בשבילו לקבל קרדיט והתזמון פגע בו בכדי להוכיח לרוני לוי שהוא שווה משהו. בכל מקרה, אני מאמין שבעונה הבאה הוא יוכיח מה הוא שווה(בהנחה שהוא באמת ישאר)

TryAndDie

New member
שחקן מעולה!

אני מקווה שהוא ישאר איתנו.. אני בטוח ששנה הבאה הוא יוכיח ת'עצמו (אם תיהיה לו הזדמנות) אני אישית מת עליו הוא שחקן תותח..

Cade Foster

New member
כבר אמרתי את זה הרבה פעמים

מליקסון לא פחות כשרוני מרפאלוב. הסיבה שרפאלוב מקבל דקות משחק פה ושם זה רק בגלל הלחץ של הקהל. הבעייה של מאור היא שהוא לא שחקן בית והקהל לא יפעיל לחץ על רוני לוי בשבילו. אני לא מבין בשביל מה רוני הביא אותו...

Cade Foster

New member
חחח ברור שהפער יגדל

כל עוד רפאלוב ימשיך לשחק בהרכב הראשון ומליקסון יהיה מוכר ארטיקים, ברור שרפאלוב יהיה יותר טוב.

לא לזה אני מתכוון

אלא בעוד כמה שנים כששניהם יהיו שחקני הרכב אא``כ גם אז מליקסון ינקה ספסלים ואז זה אומר שלא מגיע לו לפתוח בהרכב אבל זה לא יקרה והוא ישחק באיזושהיא קבוצה

lemmacantor

New member
שחקן ענק?

אולי בהרצליה או כפר-סבא. מאור משחק בליגת העל כבר 5 עונות, ומרשים פעם ב - 10 משחקים. גם בבית''ר הוא אכזב בסופו של דבר ועובדה שהוא ירד לספסל ואחר כך שוחרר כשהקבוצה הזו השתדרגה לקבוצת צמרת. הוא כמעט לא מבשל ולא מבקיע - דברים שהם חובה לשחקן בתפקיד שלו. הוא נופח מאוד בתקשורת, כאשר למעשה מדובר ב"בלוף". הוא גם לא בנוי כמו כדורגלן. הוא בלרינה.

למעלה