מאורת נחשים

שחר 33

New member
מאורת נחשים ../images/Emo128.gif

אתה יכול לצעוד בשביל-תפוזים לחשוב מחשבות עמוקות על העולם, לנתח נושא לעומק לתת זוית יחודית שונה מכולם. בעצם זה לתהות בקול רם על כל נושא , ואלי להוסיף מעצמך נדבך. זה אמור להיות משטח צעידה תמים שנועד בדיוק לצורך כך. ברוב הדרך אתה מחלק בשביל-התפוזים מחשבות, חויות ותובנות אבל מאחורי כל שעל, עלול לחכות לך נחש משועמם שנועץ את שיניו החדות סתם נחשי מקלדות מחרחרי ריב, מלאי צביעות שרוצים את הכתוב לשכתב שלא מסוגלים מרוב שינאה עצמית להביע דיעה על הנכתב ולא על הכותב כן כן, לכאורה מקום חמים ותמים, ...אבל בעצם שורץ מאורת נחשים. הרי תגידו שבשביל-התפוזים זה לא אמור בכלל להיות ? ...ככה זה כשאתה חלק מפורום "נשואים נשואות". שלכם, שחר 33

../images/Emo124.gif שחררררררר../images/Emo124.gif

בוא שב תרגע תשתה
אני מקווה שאני לא חלק מהסיפור שלך כי לקרוא בין השורות אני יודעת ובכלל אני שייכת לפרדס אחר
וטרם הזכרתי את הצ´יפס שאצלי ביצבץ וה<ציץ>
וישר אצלי הקפיץ את הקפיץ מה המצב שחר?......מזמן לא שמעתי ממך לאן אתה נעלם פעם פה ופעם שם שב נשוחח על הא ועל דא ואולי נשמע גם על נפלאות האגדה

sahr12

New member
האיש אחד יחטא ועל כל העידה

תקצוף???? אני משתדל להיות נחש לא מזיק .... אתה אכן מאתגר,מעצבן לפעמים,אבל זה סוד הקסם שלך... לא זכורני שדיברתי על הכותב...תמיד עיניינית לנכתב.... תקן אותי אם אני טועה. ערב טוב שחר...

הצופה.

New member
הוא לא התכוון אליך

אל תגנוב לי את התפקיד אם אני מביע דיעה אחרת אזי אני נחש

שחר 33

New member
תגיד

לכתוב כלפי (ואני מצטט אותך) :"עם פה כמו שלך אתה לא צריך אויבים" זה דעה או נחש משקפיים ? (תמים נעשה לי) אגב, תגובות כמו שלך זה סיפטום פתולוגי של מחלה ממארת פה...אתה פשוט נושא את הנגיף שהדביק פה רבים. בהנתן ניהול פאסיבי, אין יום שמישהו פה לא חוטף ואולי אין חבר פורום שאין לו צלקת של נשיכות נחשים נשואים ונחשות נשואות. הייתי בהרבה פורומים, האיכות של ההכשות והתדירות שלהן כאן, זה מוטציה מזן שמחייב לתפוס מרחק. במקרה שלי, עם הזמן ייצרתי נוגדנים, אני מחוסן לרוב הווארציות. אפילו מגחך לנוכח תגובות שכאלה. אבל דיי נשבר לי להתקל באנשים זבי חוטם שכל תפקידם בטבע זה לפגוע ולהכיש. שלך, שחר 33

sahr12

New member
אז עכשיו אפשר להכיש אותך????

בלחי,בלחי! מה הוצאת תלשון?......חחחחחחחחח "אל תרתח אדון עזריאל,אל תרתח"...ותמשיך לכתוב...

שחר,

אל תקח ללב. זה קורה בכל מקום גם בחיי היומיום (עם חברים לעבודה, למשל) אז תמשיך לחייך ולכתוב נפלא, בכל זאת יש כמה שנהנים לקרוא אותך.

שייכת

New member
שחר,

כתיבה, כל כתיבה היא סובייקטיבית מטיבעה. לכן לעיתים מביעים דיעה על הכותב. במידה והכותב כותב יותר מפעם אחת, לומדים להכיר את סיגננו ואת דרך דבריו ולכן הרבה פעמים כשמחליטים לקרוא אותו מגיעים עם דיעה קדומה כלשהי (על הכותב) שלילית או חיובית... בשביל התפוזים שלך, שלי אנחנו פוסעים לפעמים ביחד ולעיתים בנפרד. וככל שכמות האנשים גדולה יותר, כך כמות הדיעות והמחלוקות גדולים יותר. כך היה וכך יהיה תמיד. האם אתה, יש הודעות שאתה נכנס אליהן בחיוך עוד לפני שאתה יודע מה כתוב בהן? יש הודעות שאתה, לפני שאתה נכנס אליהן, אתה מפשיל שרוולים ונהיה לך חם? האם יש הודעות שאתה פשוט פוסח עליהן? נכון שלפעמים התגובות פוגעות. לעיתים בכוונה תחילה ולעיתים לא. תהיה אתה החכם. תתייחס למה שאתה רוצה, למי שאתה רוצה. שייכת.

סקופ.......יש כאן ביקורת על ההנהלה

נכון הנושא של ההודעה הזאת היא צינית ולא סתם. יש לפעמים מצבים שאני מרגישה שאני טוחנת מים. כבר דובר כאן רבות על כך שבקהילה כל כך גדולה (כבר עשינו פעם מפקד אוכלוסין...מעל 100 איש כבר אמרנו?) לא יתכן מצב שכולם יהיו מרוצים מתפקודה של ההנהלה. כשההנהלה היא פאסיבית יש על כך תלונות שצריך מעורבות יתר, כשההנהלה היא אקטיבית יש תלונות על הצנזורים.... בקיצור אף פעם אי אפשר לרצות את כולם ולכן אנחנו נאמנים לדרך שלנו ולעקרונות שלנו. להשוות את הפורום הזה לפורומים אחרים אי אפשר, הפורום הזה הוא שונה, הן בגלל שאין בו נושא מרכזי כי הוא פורום חברתי, הן בגלל כמות החברים שבו שכמעט ולא תמצא בשום פורום אחר ברחבי הרשת והן בגלל הגיבוש החברתי שיש כאן. כל המרכיבים ביחד מייחדים את הפורום הזה ועושים אותו לשונה. ולכן כל ניסיון השוואה לפורומים אחרים אינה רלוונטית. שחר, כאדם בוגר תלמד לסנן את התגובות שמגיעות אליך, למד לקחת את העיקר ולהתעלם מהטפל. ולפעמים גם ביקורת צריך לדעת לקבל (ועכשיו אני בטוחה שאתה יושב מול המסך וקורא את ההודעה שלי ואומר לעצמך... תראו מי שמדברת... אז לידיעתך גם אני לוקחת לתשומת ליבי הרבה מהביקורת שאני מקבלת, יש לפעמים שאני אומרת: וואלה צודק, צריך להתנהג אחרת. יש לפעמים שאני אומרת: וואלה צודק, אבל אין מה לעשות. ויש לפעמים שאני אומרת: לדעתי הוא טועה וננסה להסביר לו למה אני חושבת שדרכי היא נכונה.. כמו במקרה הזה)

שחר 33

New member
ליהי - עיצה מכל הלב

הייתי מת להראות לך את כמות המסרים שקיבלתי, שתביני את עומק הבעיה. אני מבקש לומר לך דברים מכל הלב שבידך לשנות, במחיר החלטה אסרטגית. אמצי כלל אחד פשוט : מי שפונה באופן מעליב כלפי הכותב, ולא כלפי הכתוב...הודעתו תימחק ! תפקידך לטעמי הוא לשמור על תרבות ויכוח ושלא יפגעו בחברי פורום. שיצעקו כמה שיצעקו, שנאות וכתבי נאצה כלפי כותבים כאן, אמורים להיות מחוץ לתחום. בחיים הרגילים, הדברים מתפוגגים באויר, פה זה נשאר כתוב לנצח וכאן השוני. הפורום איבד את הדבר הכי יקר "שמירה על כבוד האדם", בקלות בלתי נסבלת, אנשים מתנפלים אחד על השני, ואת בניהול הפאסיבי שלך, הופכת את הפורום הזה לצהוב מיום ליום. בכוונה או שלא בכוונה, בעצם את נותנת רשות ולגיטימציה ע"י התעלמות להפוך את הכותבים למטרות, ע"י אנשים שבאו לשחרר רגרסיות, במקום להביעה דיעה שונה ככל שתהיה, אבל מתורבתת. ואם הפורום הוא במה להביע דיעה...דומה שהיא שרויה בתוך זירת האקבות בוץ מלאה בנחשים, לעיני הציבור צמא הדם, מי שמכיש יותר חזק, הוא "המנצח -לרגע" בצהובון-גנון. בידך הדבר להשאיר את המצב על כנו, או לשנותו...ואולי שימחתך הרגעית על העניין שיוצרים ההכפשות, לדעתי בטווח הארוך ישאירו אותך עם נחשיה לתפארת, שכל יום תצלק את עצמה לדעת... שלך, שחר 33

giulietta

New member
"קְשוט עצמך ואחר כך -

קשוט אחרים". שחר, כאחת שכן קוראת אותך (רוב הזמן) וחושבת שבדרכך, אתה מעלה נושאים חשובים ומענינים, קשה לי להבין על מה אתה מתלונן. הרי לא מדובר בכותב זהיר שבורר את מילותיו בקפדנות. ההשתלחויות שלך באישי ציבור, בסגנון של הסתה והוצאת דיבה, שמות אותך בדיוק במקום של אותם "נחשים", כדבריך. האם אתה סבור שהעובדה ששרון וביבי לא נמצאים כאן כדי להגיב הופכת את כתיבתך לשונה? לפחות מתלהמת? לפחות אישית? לא. אז או שתחדל אתה מכתיבתך המשתלחת (באופן אישי זה לא מפריע לי), או שתפסיק לדרוש מאנשים מה שאתה לא עושה בעצמך , או שתתעלם גם מהתגובה הזאת שלי. הכל לגיטימי. בוקר טוב. ג´ול

נעמי 1

New member
שחר... אתה דווקא

נהנה מאוד במאורת הנחשים הזאת... אפילו קיבלת אוסקר על כך. בתור שחקן הייתי נותנת לך שני אוסקרים.

שחר 33

New member
במקום שנותנים אוסקרים על ציניות

הכל יכול לקרות. (לא להזכיר את הפרס האלמותי על "הריב של השנה".) נעמי, אני נהנה מכתיבה לשמה לא מציניות פוגעת, שרשומה על שמך כ"פרס" . שלך, שחר 33

נעמי 1

New member
זה ההבדל ביני לבינך...

שאני לא נעלבת, לא נפגעת ולא עושה שרשורי פרידה מלאי בכיינות ואחר כך חוזרת. ולי, בניגוד לך, אין שום בעייה לקבל אוסקר על ציניות. נעמי
בלי שלך.

נחשים ? פה ??? לא יכול להיות !

שחר, כשמביעים דעה בצורה פרובוקטיבית, בדיוק כמו התנהגות ומראה פרובוקטיבי, צריך לצפות לתגובות פרובוקטיביות. ולא להתרגש מהן. שיהיה יום טוב.

גששבלש

New member
../images/Emo24.gif

תגידי את אף פעם לא עובדת? וד"א יצא לי להכיר פה כמה נחשים/נחשיות במשך הזמן מתחסנים

למעלה