כמה עצוב הסיפור שלו מה הוא לא עשה בכדי שהשלום יגיע לבסוף מכר גם את קליפורניה ניסה עוד כמה פעמים וחסל עזב את אישתו ונשאר דל ואביון עד אחרית ימיו כמה שגעון של אדם אחד בודד ומלא רצון טוב וספינת השלום לאחר מכן בחופי תל-אביב עם מוסיקה משגעת וגם זה הלך לטמיון,מה נשאר מהאיש עם השגעון כלום אין שום זכר כמה חבל, וגם שלום בסופו של דבר איןאלא רק שפיכת דמים רצופה של מספר שנים ארוכות ללא רחם,ועוד כולנו בתקווה שאולי עוד יבוא השלום המיוחל.
עצוב מאד הסיפור של אייבי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
חוץ מזה גברת מנהלת אפשר אולי להסביר לי מדוע אי אפשר להוציא מסרים מהפטנט החדש ניסיתי ולא הצלחתי למרות שרשמתי את הסיסמא לא ברור לי הענין וכל פעם מופיע לי שיש לי מסרים וכשאני פותחת אותם מופיע לי שאין הודעות לא ברור לי הענין כלל. לטיפולך תודה.
ולנסות מחדש...... זה באג שעדיין יש לכמה אנשים......שאינם מצליחים לפתוח או שכתוב להם שיש הודעות, ואין....... לנסות .......עוד ועוד........בסוף זה מצליח.....שמעתי על מקרים מוצלחים....... לעיתים זה מצליח במחשב אחד.....ולא מצליח בשני.......... תני לזה עוד שבוע.......הרצה........ואז אשאל שוב מה לעשות..........
אינם מתים, הם נמוגים. הייתי באותה שנה, 1966 , בביקור בכפר הנוער הדסים. בתו למדה שם. הוא התקבל בחמימות רבה. סיפר על קורותיו במצרים. טס לגוב האריות ויצא חי. למיטב ידיעתי, ביקש לחזור להודו. האיש המקסים הזה,את כל חייו הקדיש לנתינה, לא קיבל בחייו שום הוקרה מהמדינה. לא שכחו לו את החטא הנורא. פגישה עם ערפאת. זרקו אותו לבית הסוהר. היכן הוא עכשיו??
אם אינו יכול להאכיל ולהשקות את החברים הרבים שהיו לו........ אם אין יותר מה לקחת ממנו............אפשר לזרוק אותו לכלבים...... ואיפה המדינה? לא יכולה להודות לו בשום דרך????????????
חייב עזרה צמודה מסביב לשעון.............. ממש איבד צלם אנוש......... במצב כזה........עדיף לי מוות............. ראיתי אותו בטלויזיה, ערכו ערב לכבודו..........מצומצם כזה....קטן..... להעניק לו איזה פרסון פרסונצי´יק.......... בושההההההההההההההההההההההההה
נמשך בכל רחבי העולם. אייבי היה מהראשונים שהגיע לכל מקום במצוקה. גייס עזרה לנפגעי רעש אדמה, נפגעי בצורת ורעב. באמת, שאין לי אף מילה אחת טובה. לומר על המדינה, בעניינו. חבל. ישנם כנראה, יפי נפש, בכירים ממנו.
שווה להוקרה קצת יותר מכובדת מהופעה בתכנית של בדרן כזה או אחר. לא ראיתי את התכנית, הזאת, עיניים. אבל אם היא הצליחה, לגרום לאייבי קורת רוח, ולו לדקה אחת . לא אמנה את שכרו של דודו מהמחווה.
למנות את שכרו,,,,, וגם לא למנוע,,,,, הדמעות שניגרו מעיניו של אייבי, באותו ערב, אין להן מחיר !!! חבל שהחמצת,,, אפילו שמעון פרס הזיל שם דימעה ואולי היתה זו דימעת תנין - לאלוהים הפיתרונים
אפשר לתת להיסטוריה דחיפה קלה..! ועוד דבר..גלעד שר..בספרו-החדש כתב שלעם שלנו אפשר למכור כל דבר. למשל מכרו לנו את מלחמות הברירה כאין ברירה..והוא מונה את קדש..ששת..ולבנון..! ובכן מה מוכרים כעת..! שאין פרטנר..ושאין פתרון..ושאין כסף..ושאין עבודה..ושלא יעלו מסים.. ושיהיה רע..עוד יותר..![נבדק] [שומע ברקע..ת´מנגינה המלווה את ´הבורגנים´ בקובץ שמע..שהורדתי מאתר מומה.. זה שהיה שר..זה מתיסלם.. אור הנר נמהל כאור הירח..בחלון אש פורח והשקט חזר..רואים לפי החיים. סערה היתה הנה חלפה לה. ופנייך...כשמי הים. ללכת הלאה עוד הדרך רבה. לא כלניות, עלה דרכנו. ועינייך לפעמים כה זולגות עוד שדות פורחים עוד המזמורים ו...פסגות. רסיסים של אור כדמעותייך. ... לא כלניות על דרכנו ועיניים לפעמים כה זולגות..[או משהו כזה.] מי שרוצה שיוריד..לעצמו..נהדר..!