מאורסים: חייט מרחובות-ישיבת נחלת דויד עם...?
ב בחlר ישיבה New member 16/4/08 #3 אל תדאגי.. זה יבוא בעז``ה מהר מכפי שאת חושבת...התעודדי ..שמעתי ממשגיח מפורסם..שאלוקים לפעמים מביא צרה על בן אדם כי הוא רוצה שהאדם הזה יתפלל כי הקב``ה מתאווה לתפילתם של צדיקים! כלומר הקב``ה אוהב את התפילות שלך..ושל כל מי שצריך שידוך..
אל תדאגי.. זה יבוא בעז``ה מהר מכפי שאת חושבת...התעודדי ..שמעתי ממשגיח מפורסם..שאלוקים לפעמים מביא צרה על בן אדם כי הוא רוצה שהאדם הזה יתפלל כי הקב``ה מתאווה לתפילתם של צדיקים! כלומר הקב``ה אוהב את התפילות שלך..ושל כל מי שצריך שידוך..
ב בחlר ישיבה New member 16/4/08 #4 אוי איזה טעות! זה אמר להיות בהודעה של שיא הבחורה..מנהלים תקנו א``ז
ח חלושקית New member 16/4/08 #6 בחורצ'יק, לא נורא.. קורה.. כתבת משהו מושקע ויפה, חבל שזה נפל לך פה.. טוב, מאמינה שהעברת את זה כבר לשם (;
בחורצ'יק, לא נורא.. קורה.. כתבת משהו מושקע ויפה, חבל שזה נפל לך פה.. טוב, מאמינה שהעברת את זה כבר לשם (;
ח חרדיפרנט New member 16/4/08 #7 סורי, אבל אין לי אפשרות להעביר. אתה יכול להעתיק את הודעתך לשרשור המדובר ואני אח"כ אוכל למחוק את ההודעה הזאת.
סורי, אבל אין לי אפשרות להעביר. אתה יכול להעתיק את הודעתך לשרשור המדובר ואני אח"כ אוכל למחוק את ההודעה הזאת.