מאורסים - יתד יום ה. היום יש 4 מודעות ארוסין. מזל טוב.
ח חנוך617 New member 19/2/04 #2 1. ובר - סלמון חיים מנחם ובר, גרודנא- באר יעקב, בני ברק - רבקה סלמונ, ירושלים.
ח חנוך617 New member 19/2/04 #3 2. רובינשטיין - גלושטיין בנימין עזריאל חיים רובינשטיין, מעלות התורה, ירושלים - שרה חנה גלושטיין, ירושלים.
2. רובינשטיין - גלושטיין בנימין עזריאל חיים רובינשטיין, מעלות התורה, ירושלים - שרה חנה גלושטיין, ירושלים.
ח חנוך617 New member 19/2/04 #5 4. ורקר - וינדש יחיאל יוסף ורקר, מיר, ראשון לציון - יהודית וינדש, ירושלים. תודה לפפסי במבה שדאג להכניס מודעה על מאורסים אלו כבר אתמול. ירבו כמותך בפורום.
4. ורקר - וינדש יחיאל יוסף ורקר, מיר, ראשון לציון - יהודית וינדש, ירושלים. תודה לפפסי במבה שדאג להכניס מודעה על מאורסים אלו כבר אתמול. ירבו כמותך בפורום.
ש שיSY New member 19/2/04 #15 זה בסדר... את לא צריכה להיות לחוצה, הממוצע שמתחתנים היום בישיבות זה 22. הוא עדיין לא נקרא אלתר.
S sarav55 New member 19/2/04 #16 אתה יודע מה זה אמא יהודיה רוצה לראות בשמחת הבן הבכור שלי ומחכה לכך בקוצר רוח מתי אראה את זה היום זה היום האחרון לשובבים אז שיהיה לנו חודש טוב ומבורך ולכל עם ישראל גאולה שלימה במהרה בימינו
אתה יודע מה זה אמא יהודיה רוצה לראות בשמחת הבן הבכור שלי ומחכה לכך בקוצר רוח מתי אראה את זה היום זה היום האחרון לשובבים אז שיהיה לנו חודש טוב ומבורך ולכל עם ישראל גאולה שלימה במהרה בימינו
ש שיSY New member 19/2/04 #17 צודקת... אז אני מברך ברכת הדיוט, שתזכי לראות במהרה את בנך עומד תחת החופה, ושיזכה לבנות בית נאמן בישראל. אמן.
צודקת... אז אני מברך ברכת הדיוט, שתזכי לראות במהרה את בנך עומד תחת החופה, ושיזכה לבנות בית נאמן בישראל. אמן.