מאורסים-יתד, יום ה`.

חנוך617

New member
מאורסים-יתד, יום ה`.

1.שמעון דייטש. תפרח, אופקים&מרים גומבו. וולף. ב"ב. 2.אפרים זאב קופלוביץ. שערי בינה. י-מ& אביגיל לב. ישן. נתיבות. המשך...

חנוך, אולי תעשה עוד שירות קטן?

אם כבר אתה מצטט מ"יתד"... אני לא קונה עיתונים בימי החול אלא רק ליום שישי. האם תוכל להכניס לפורום בקצרה את הידיעות המעניינות מתוך העיתון? אתה לא צריך לצטט אלא פשוט תסכם במילים שלך וגם לא כל יום אלא מתי שתוכל. אם זה אפשרי, אשמח מאוד

רעיון טוב, אבל...

כיון שהוא עושה את זה רק בהתנדבות אני חושב שצריך לתת לו צבע אדום כלומר הניק שלו יקבל צבע אדום שזה מראה שהוא עושה למען הפורום. מה דעתך ?

אכן

אבל זה יתן הרגשה טובה כל שהיא שמי שגולש באינטרנט הרגיל יראה אותו באדום... אני רק מקווה שחנוך מבין על מה מדובר.

הצבע האדום ניתן בד"כ למומחים

הצבע האדום ניתן למומחים בפורום. זאת המשמעות של הצבע האדום - קרי: מומחה הפורום. מתנדב השתמש בהאדמת גולשים בפורום דתיים חילוניים כפרס לגולש מצטיין. בפורום חוזרים בתשובה למשל הצבע האדום ניתן לרב הפורום. בפורומים חרדים נכנסים מידי פעם אנשים שאינם מתמצאים ביהדות ושואלים שאלות. כשעונה להם גולש מן השורה, הם יודעים לקחת את זה בערבון מוגבל. כשעונה להם גולש שהואדם הם עלולים לחשוב שמדובר במומחה הפורום ולקחת את הדברים כמי שהגיעו מפיו של מומחה, מכיוון שמדובר בפורום חרדים הם עלולים לעשות טעות ולחשוב שמדובר שמישהו שבקי היטב בהלכות. על כן, האדמת הניק של חנוך בפורום חרדים עלולה להטעות גולשים מסוימים ולכן אני לא חושבת שזה רעיון טוב. אפשר לצ'פר אותו בצורה אחרת, לקבע את השרשור שלו לדוגמא.

חנוך617

New member
אריאלה, את צריכה לכתוב את הדברימ

בערבון מוגבל תוך ציון שאולי חנוך כן מומחה. שקלתי להעלב...

בהסבר שלי על האדמת גולשים

נתתי הסבר כללי של הבעיה ולא התייחסתי ספציפית אליך לכן, אין לך ממה להיעלב.

שיSY

New member
אריאלה!

קראת את ההודעה שלי בשירשור -"שאלה" של הרב...-?

חנוך617

New member
מאורסים. המשך1

3.נתנאל כהן מאור התלמוד. י-מ& נרים מוצרי. ישן. י-מ. 4. יוסף חיים ביטון רינת התורה. י-מ& שרה שלמה. וולף. ב"ב. המשך...

חנוך617

New member
מאורסים. המשך2

5. אביעד בן סימון. שארית יוסף. קרית ים& חנה בן משה. מאיר. ב"ב. מזל טוב.

שיSY

New member
תודה על השירות!

היום זה עזר לי באמת, כי כל יום מגיע לידי "יתד" והיום לא. ועכשיו נשאלת השאלה מי מבין כל המאורסים- קינג?

תנסה לברר לפי מה שכתוב בשירשור

של המזלט" או שאני מאמין שהוא יראה מה שכתבו לו שם ואולי הוא יגיב עם יהיה לו זמן למה עכשיו כבר לא משעמם לו

למעלה