מאורסים-יתד, יום ד. היום יש 2 מודעות ארוסין. טוב הלב שבי לא נותן לי להפסיק לשרתכם נאמנה.
ח חנוך617 New member 4/2/04 #1 מאורסים-יתד, יום ד. היום יש 2 מודעות ארוסין. טוב הלב שבי לא נותן לי להפסיק לשרתכם נאמנה.
ח חנוך617 New member 4/2/04 #2 1. דרורי- רובינשטיין יעקב דרורי, באר התורה, בני ברק - רחל רובינשטיין, חדש, ירושלים.
ח חנוך617 New member 4/2/04 #3 2. פולק - גדלוביץ נפתלי הכהן פולק, תפרח, ירושלים - חיה גדלוביץ, בני ברק.
ר רולי NO 1 New member 4/2/04 #5 נכון מאד! שטוב הלב שלך לא יתן לך להפסיק...הדבר הראשון שאני עושה בבוקר בדרך לתפילה זה נכנס לפורום לראות מי התארס!
נכון מאד! שטוב הלב שלך לא יתן לך להפסיק...הדבר הראשון שאני עושה בבוקר בדרך לתפילה זה נכנס לפורום לראות מי התארס!
ח חנוך617 New member 4/2/04 #7 האמת שהכנסתי את זה לפני שראיתי את ההתקפה והחשדות שמופנות כלפיי. מה לעשות.
י ישייבעבוחר New member 4/2/04 #11 חנוך... אתה כל יום קם בשעה הזאת או שאתה חוזר אחכ" לישון? נראה לי שאתה קם במיוחד בשביל זה
י ישייבעבוחר New member 4/2/04 #12 סליחה לא התכונתי להצפה הזאת שלחתי פעם אחת ונשלח בלי בעיות פתאום חזר על עצמו איזה מעצבן אא" לעצור את זה? מכיר את כל הקומבינות אבל הם עוזרות בדף אינו נטען וכו`
סליחה לא התכונתי להצפה הזאת שלחתי פעם אחת ונשלח בלי בעיות פתאום חזר על עצמו איזה מעצבן אא" לעצור את זה? מכיר את כל הקומבינות אבל הם עוזרות בדף אינו נטען וכו`
ר רולי NO 1 New member 4/2/04 #15 ישייבעבוחר קטעים אתך! כל פעם שאתה כותב תגובה אז תצא ותכנס מהחדש לפורום.אם יש לך סימניה לזה אז זה מאד נוח.
ישייבעבוחר קטעים אתך! כל פעם שאתה כותב תגובה אז תצא ותכנס מהחדש לפורום.אם יש לך סימניה לזה אז זה מאד נוח.
ח חנוך617 New member 4/2/04 #14 כל יום אני קם בערך ב 6:05+- והיום לקחתי חבר לשדה תעופה לפנות בוקר אז הכנסתי כשחזרתי.
ח חנוך617 New member 4/2/04 #10 מזל טוב. אני שמח שב"ה עדיין לא חושדים בי שאני מכניס סתם שמות.... וד"ל.
ח חנוך617 New member 4/2/04 #16 אריאלה, זהו? את לא נועצת את זה יותר למה?בגלל אתמול? איך חוזרים בתשובה כאן? מה לא עשיתי לצורך זה?