מאורסים, יתד, יום ד. היום יש 6 מודעות ארוסין. מזל טוב.
ח חנוך617 New member 28/1/04 #3 2. אברמובסקי& בקר נתן אברמובסקי, עטרת, ירושלים& רחל ברכה בקר, חדש, ירושלים.
ח חנוך617 New member 28/1/04 #5 4. בייליס& דוב אליהו בייליס, בית מאיר, מנצ`סטר-ירושלים& שיינדי יפית דוב, פנינים, ארה"ב- רמת בית שמש א.
4. בייליס& דוב אליהו בייליס, בית מאיר, מנצ`סטר-ירושלים& שיינדי יפית דוב, פנינים, ארה"ב- רמת בית שמש א.
ח חנוך617 New member 28/1/04 #6 5. מדינה& בצון משה מדינה, פוניבז`, בני ברק& מיכל בצון, מעלות, ירושלים.
ח חנוך617 New member 28/1/04 #7 6. להנר& כהנא יצחק אהרן להנר, ר` חיים עוזר, בני ברק& אלישבע כהנא, מעלות, יד בנימין.
K kזאבי New member 28/1/04 #8 נצל"ש אריאלה דיברה פעם על אלו שנכנסים לפורום סמוך לשבת. מה דעתכם על אלו שנכנסים לפורום בבוקר לפני התפילה?
נצל"ש אריאלה דיברה פעם על אלו שנכנסים לפורום סמוך לשבת. מה דעתכם על אלו שנכנסים לפורום בבוקר לפני התפילה?
ח חנוך617 New member 28/1/04 #9 קודם כל, ברוך הבא. אם אתה חדש, מנין לך מה שאריאלה כתבה? ואם אתה ותיק, למה אתה לא נכנס בשמך הידוע? שנית, זה הזמן היחיד שאפשר להכניס במהירות כי אין עומס.
קודם כל, ברוך הבא. אם אתה חדש, מנין לך מה שאריאלה כתבה? ואם אתה ותיק, למה אתה לא נכנס בשמך הידוע? שנית, זה הזמן היחיד שאפשר להכניס במהירות כי אין עומס.
K kזאבי New member 28/1/04 #10 לא התכוונתי אליך. העליתי את הנושא באופן כללי תוך כדי ניצול השרשור שלך שנכתב מן הסתם לפני התפילה.
ח חנוך617 New member 28/1/04 #12 א. האם יש לי פרווילגיה מיוחדת שאינך מתכוון אלי? ב. מאיזה שעה אסור לכתוב? האם אריאלה קבעה כללים? ג. מה דינו של העושה "מישמר"? מתי עליו לעזוב את הפורום?
א. האם יש לי פרווילגיה מיוחדת שאינך מתכוון אלי? ב. מאיזה שעה אסור לכתוב? האם אריאלה קבעה כללים? ג. מה דינו של העושה "מישמר"? מתי עליו לעזוב את הפורום?
S sarav55 New member 28/1/04 #13 יש כאלה שכבר בנץ מתפללים כך שאולי אתה לא מכיר אנשים כך שאין לגזור גזרה שווה מכל מקרה
S sarav55 New member 28/1/04 #16 נו אולי תשכיל אותי אני רגילה שמתפללים מוקדם בבוקר זה נץ אבל אולי אתה יודע יותר טוב ממני
S sarav55 New member 28/1/04 #20 אוקי תודה שעדכנת אותי מור אבי ז"ל היה קם בכל בוקר בשעה 4.00 קורא תהילים והולך לבית כנסת בסביבות 5.30 כך שכבר מוקדם בבוקר הוא היה עם תפילת שחרית כך שאני רגילה לכך שמוקדם בבוקר זוהי תפילת שחרית אז מבקשת בקשה ממך שלא תדון אותי לכף חובה כי לזה הורגלתי מימים ימימה
אוקי תודה שעדכנת אותי מור אבי ז"ל היה קם בכל בוקר בשעה 4.00 קורא תהילים והולך לבית כנסת בסביבות 5.30 כך שכבר מוקדם בבוקר הוא היה עם תפילת שחרית כך שאני רגילה לכך שמוקדם בבוקר זוהי תפילת שחרית אז מבקשת בקשה ממך שלא תדון אותי לכף חובה כי לזה הורגלתי מימים ימימה
ח חנוך617 New member 28/1/04 #23 נראה לי שהדגשת את הענין של פטירתו של אביך. מתי? בת כמה היית? מתי היארצייט שנלמד לע"נ?
S sarav55 New member 28/1/04 #26 תשאל מתי אימי נפטרה אני יתומה מאם מגיל 11 ואבי גידל אותי לתפארת ומת ברוך השם כשהתחתנתי כך שאני יתומה רק מאימא בגיל צעיר אבל לא לעניינו תאריך הפטירה שלו רחוק מאוד כ"ד תמוז
תשאל מתי אימי נפטרה אני יתומה מאם מגיל 11 ואבי גידל אותי לתפארת ומת ברוך השם כשהתחתנתי כך שאני יתומה רק מאימא בגיל צעיר אבל לא לעניינו תאריך הפטירה שלו רחוק מאוד כ"ד תמוז