מאוננת עכשיו

מאוננת עכשיו

אני מתחילה להוריד את הבגדים שלי , סתם מעיין טרנינג כזה מורידה הכל כולל התחתונים . הייתי רוצה להרגיש מישהו מכם לידי. ממש אוהבת מין , ניראית טוב , סקסית. אין אף אחד בבית , מפשקת את הרגלים שלי , מלטפת את השפתיים שלי ומפנטזת עליך, רוצה להיות איתך . השפתיים שלי צמאות , לליקוק למציצה רוצים שאמשיך ?

farik

New member
למאוננת

אני משתתף איתך בהנאה הזיין העבה שלי רוטח , חם אש , מתפוצץ לחדור לתוכך אבל לפני..... נלטף את השדיים שלך נמצוץ אחד מהם ואת השני ננשוך קלות תתארי את השדיים שלך ....

אני פה

שמתי סרט כחול מתחילה לגעת בעצמי כן הוא בדיוק מחדיר את הזין הענק שלו לתחת שלה יו , אני ממש מגורה מתחילה להחדיר אצבעות לתוכי שמה רוק באצבעות . תמשיך

farik

New member
מאוננת

מחדיר את שתי אצבעותיי עמוק לכוסך הרטוב... מחפש את הדגדגן המגורה שלך שיצוץ לו , ללחוץ עליו קלות להמשיך לגרות אותו בתנועות סיבוביות לרדת לתוכך עם לשון צמאה לטעם כוסך הרטוב ללקק וללטף עם האצבע בכוסך הרטוב ולענג את הדגדן ואואו כמה אני מחורמן.... מת לגמור משפשף את הזיין העבה לכל אורכו ... מפנטז על הליקוק המתבצע עכשיו

איפה היית

אני אעשה זאת עכשיו בזכותך , אחרי זמן שעבר , כן רוצה אותך שתגע לי בכוס שלי בדיוק ככה תחדיר אלי את האצבעות שלך, מרגישה אותך הדגדגן שלי יצא לקראתך , כן , הלוואי והיית פה לידי , והייתי לוקחת את הזין שלך , מחזיקה אותו בידי מתחילה למצוץ אותו , לכל אורכו ורוחבו , יורדת לביצים שלך , מתחילה להתרטב לגמרי , כולי רטובה , חמה עליך , רוצה אותך,,,, בתוכי ,,, רוצה שתכנס לתוך הכוס הרטוב שלי , תחדיר את עצמך אל תוך גופי , מרגישה אותך,,,

מצליחה לענג את עצמי

מחדירה אצבעות לתוך עצמי , כן , זה טוב רוצה אותך בתוכי עם הזין שלך רוצה אותך אישה שרוצה אותי. בסרט שתי נשים וגבר אחד גבר עם זין ענק, חודר לה לתחת חזק סטירות בישבן

רואה אותך ...ונדלק

מלכה בכל זאת התחלת בלעדי... פותח את הדלת ורואה אותך ערומה מאוננת מול המסך מתקרב....יורד על ארבע ונושק לך קודם על הפתיים העליונות ואחר כך על התחתונות.. את מצמידה את ראשי ...לדגדן שלך ומתחילה לאונן לי על הלשון..מזיזה את האגן.....

farik

New member
איזה כייף

עשית לי את הצהריים , גמרתי כמו שלא גמרתי הרבה זמן בואי מפעם לפעם ביי

דופק על דלתך

דפיקה בדלת,את פותחת את הדלת , ערומה,רק מטפחת שמכסה את עיניך. אני נכנס,מנשק אותך סוגר הדלת. משכיב אותך על השטיח,ממשיך לנשק אותך. אלף נשיקות לך אהובתי ,אלף נשיקה ונשיקה. כל נשיקה בנקודה אחרת ,מדליק אותך. מתפשט תוך כדי . את רוצה להוריד את המטפחת אני לא נותן לך. מלטף אותך עם הזין. הזין מלטף את פניך,את מנשקת אותו. הזין ממשיך ויורד ,מתחכך על בטנך , חודר לתוכך . דופק אותך בכל הכח,כמו בוכנה ,נכנס ויוצא. את רוצה עוד ועוד זין . את גומרת . אני ממשיך ומזין אותך ,גורם לך לגמור שוב. אני מתפרק במתז אדיר. אני מתחיל ללקק אותך , גומר לך שוב. את מסופקת כולך,מרוקנת,נרדמת על השטיח. אני קם,מתלבש ויוצא , את עדיין עם המטפחת .

*g99

New member
אך...

מה אוסיף ומה אומר... אין עלייך מלכה... עשית לנו אשששששששששש היום!!! שלא יגמר לנו לעולם! g99...

למעלה