מאוכז מ-HP 990

geostant

New member
מאוכז מ-HP 990

קניתי לפני שעה HP 990 אחרי 3 שנים של עבודה עם 710 או אולי 720 (לא זוכר ממש
) ואני ממש מאוכזב מהמהירות... צפיתי למהירות טיסה בקצב ההדפסה... (אפילו במצב DRAFT אין מהירות) אומנם האיכות ממש ממש אבל ממש מעולה
חוץ מזה אני מאוכזב

uri_a

New member
בגלל שיטת העבודה שלהן

מדפסות הזרקת דיו הן איטיות, אל לנו לצפות למהירות של מדפסת לייזר במדפסת הזרקת דיו..... העיקר שהאיכות מדהימה, בסופו של דבר, בעוד יומיים כשתסתכל על ההדפסה, וכשאחרים יסתכלו עליה, ישאר רק להתפעל מהאיכות, ולא משנה כמה זמן ההדפסה לקחה, נכון?

geostant

New member
היא יותר זריזה מ-720C זה בטוח...

דווקא עשיתי אתמול כמה ניסויים, כולל שליחת הדפסה עם האנפרא אדום, זה בהחלט פועל יופי. אני חושב שאני פשוט יאלץ לחיות איתה
כמו שהיא

noa_f

New member
בבית , יותר חשוב השקט מהמהירות

ואני דווקא התאכזבתי מהאפסון C70 החדשה (והיקרה) שלי...

geostant

New member
HP יותר יקרה ../images/Emo8.gif

קניתי אותה למשרד שלי ולא לבית... בבית יש לי 720C (לקחתי מהמשרד הביתה), התלבטתי בין C80 (עם ה-20 דפים לדקה) אבל באופיס דיפו אמרו לא לקחת אם לא מדפיסים הרבה צבעוני בגלל שהצבע מתייבש אחרי זמן מה... ולרוב מדפיסים פה בשחור, אז החלטתי לקחת את ה-HP, מה שאני בטוח שכתוב 20, 17, 2 או לא משנה איזה כמות דפים... זה אף פעם לא נכון... מה שאני ממש אוהב זה שאפשר להדפיס דו"צ ב-HP כחלק אינטגרלי במדפסת וזה יוצא מאוד נחמד וחסכוני בדפים.

noa_f

New member
בודאי שזה אף פעם לא נכון!

כמו במכוניות. אתה יודע איך הם מגיעים ל:"מ-0 קמ"ש ל-100 ב-5 שניות"? הם לוקחים את המכונית, שמים רק ליטר דלק, מורידים כסאות מיותרים, מזגן, וכל מה שרק מוסיף משקל ולא נחוץ - ואז מודדים. כנ"ל לגבי מדפסות: שים לב לאחוזי הכיסוי שכתובים בכוכביות: מעט מאוד. בערך כמו דף עם לוגו צבעוני ואולי עוד כותרת... זה ידוע שהמהירויות האלה הן על סף ה"מפוברקוּת". צריך להסתכל על המהירויות היחסיות: יותר מהירה ממה שהם כתבו על הקודמת? יופי!

yossi_maoz

New member
מי שבאמת

צריך הדפסת טקסט שחור מהירה איכותית וכמותית, עדיף לו להשקיע במדפסת לייזר ולא בהזרקת דיו.

למעלה