מאוכזב מעצמי

מאוכזב מעצמי

כל חיי הייתי במערכות יחסים גרועות במערכת היחסים הכי ארוכה שלי המשכתי כי לא הייתי יכול לחתוך את זה מתוך חולשה לבחורה וזה לא שהיה לי טוב איתה לאחר מכן נכנסתי שוב למערכת יחסים כושלת שגם בא הבחורה לא הייתה כל כך על רמה (לא מבחינה שכלית) אחרי זה היו לי כל מני סטוצים למנהם ואז הכרתי אותה בחורה מדהימה יפייפיה התאהבתי בה כמעט על הפעם הראשונה זה התחיל בידידות נפלאה לכל אדם יש ירידות ועליות וכך גם לי ולבסוף אבדתי אותה. אני אוהב אותה כמו שהגוף זקוק למלח ואני יודע יודע שהיא אוהבת אותי אבל לא יודע אם יש דרך חזרה. תארו לך כל יום שהוא פינוק בפני עצמו מרגע שאני איתה אהבה ודאגה אין סופית חיוך וברק בעיניים תמידיים היא פשוט מדהימה ואני אבדתי אותה. קשה מאוד למצוא היום בת/ן זוג שאוהבים בדרך כלל מתפשרים (יש המון זוגות שהם ביחד בגלל נוחיות) לא מוכן להתפשר . מצטער שזה ארוך הייתי חייב לפרוק.

תנצור

אני מאמין שזה יבוא שוב. לדעתי בחיים צריך לזכור את הרגעים הכי יפים, לא בכאב אלא באושר. תחרוט את ההרגשה שהרגשת , וכך תדע מה הינך מחפש, יישר מבט מעלה ותראה יום אחד שאת הבחורה שכחת אבל ההרגשה נשארת בחיוך, עד הפעם הבאה.....

מי בכלל רוצה להתפשר?

זו הטעות שכולם עושים,לא רוצים להתפשר. רוצים את האהבה האמתית חסרת הסיכויים,זו שמלאה בכאב. אבל,אלו החיים,אתה רוצה להרגיש באמת ומצד שני לא רוצה להתפשר. אז אל תתפשר!!!תנסה להשיג אותה בחזרה,אולי יש עוד סיכוי בשבילכם.אולי זה לא לגמרי אבוד! לעולם אין לדעת! מחזיקה לך אצבעות.

olivninja

New member
אז אל תוותר

בכזאת קלות. אם יש ירידות ועליות אז אולי עוד יש לכם סיכוי. חבל לוותר עליה כל כך מהר.

הלכתי לפי העצה שלכם

וניסיתי להשיג אותה חזרה. קניתי זר פרחים ענק ונסעתי אליה הביתה, בדיוק כשהגעתי היא יצאה החוצה כאילו חיכתה. היא באמת חיכתה אך לא לי. משום מקום הוא הופיע והוא מוכר לי (החבר הכי טוב שלה) הם ביחד, איזה טיפש אני הייתה לי נסיכה ביחד ואיבדתי אותה. היא מחייכת ומאושרת ולי כואב אנשים כשיש לכם משהו טוב ביד אל תאבדו אותו תעריכו אותו אחרת תסבלו.

notlikeanyother

New member
לא הסגנון שלי פרחים

החבר הכי טוב אה? לא נעים אבל היי תסתכל על זה ככה, עכשיו היא בעיה שלו. No regrets,no remorse just keep on going

וואו איזה קטע ../images/Emo2.gif

הייתי במצב דומה רק מהצד השני הבחור עזב אותי ואני עשיתי הכל כדי להראות שהכל בסדר אפילו יצאתי עם החבר הכי טוב שלי (ממש חכם . . . הלך חבר) אבל האמת אף פעם לא ממש התאוששתי והוא די מהר רץ קדימה אז מה שיש לי להגיד לך זה שאתה בסדר, באמת, ממש בסדר. זה אני, אני הבעייתית כמו שאומרים זה לא הוא זאת אני איך איך מתגברים על זה? ואם יש לך משהו טוב ביד - תמיד תחיי בחשש שזה יכול להגמר בכל רגע אהבתי, נמשיך?

מאחל לך למצוא את האחד שלך

כמו שאני רוצה למצוא את האחת שלי . את עוד צעירה.

למעלה