מאוכזב ביותר .....

מאוכזב ביותר .....

אני לא יודע מה נחת עלי בזמן האחרון אבל אני במצב שאני פשוט מאוכזב מעצמי אני מרגיש כל כך רע! אני פשוט רוצה קשר רציני עם בנות ולא יודע איך להתחיל אותו אני מבואס כל כך וזה מדכא אותי היתי חייב לרשום את זה למישהו ......... בכל מקרה האכזבה העיקרית שלי היא שהילדה שאני רוצה שכבה עם מישהו שאני מכיר וזה מבאס לדעת שגם במידה וניהיה חברים או משהו וניצא יחד נניח וניתקל בו ברחוב איך אני ירגיש ?! בבקשה תעזרו לי יש גם ילדה לא כמו הראשונה שרוצה אותי.. ובכל זאת אני רוצה ללכת על הראשונה מה אני עושה ??? אני מאוכזב ממנה קצת עיזרו לי בבקשהההה

עזוב..

מהראשונה- אם יש לה חבר (או אם היא אחת שעושה את זה עם כל העולם)-תשכח. אני לא אומרת ששבשום פנים לא יכול להיות משהו בעתיד..אבל בנתיים עדיף לך לשכוח ממנה.. סתקל מסביב ותראה שלא חסרות דגות בים
אולי- תתן צ'אנס לשניה? לפעמים אהבות באות ממבט שני,ואם אתה אומר שהיא רוצה אותך ,אין מה להפסיד,נכון
בקשר לזה שאתה מרגיש מאוכזב מעצמך,זה בגלל שלא הלך לך עם הראשונה? תתאכזב אוליע ממנה אבל לא מעצמך...כמו שאומרים,זה קורה... או- בגלל בנות באופן כללי? לא תמיד דברים באים ברגע שחולמים אליהם..תפסיק לחפש ותמצא. והעיקר- תתעודד

תגובה

זכותה לשכב עם אחר כשאינכם חברים. אם אתה אוהב אותה פנה אליה, התענין בה והיה נחמד ונעים אליה ואולי יתפתח קשר.

למעלה