מאוכזב..אולי מעצמי

NiKo667

New member
מאוכזב..אולי מעצמי

אז ככה, אני בן 18 וחצי, ואני 6 חודשים בצבא. מסגרת חדשה... ומשום מה, תמיד, לא משנה לאיזו מסגרת אני נכנס (ונכנסתי להרבה מסגרות. 8 בתי ספר עברתי בחיי..) אני תמיד אהיה הבחור השקט והביישן, שנותן לכולם לדרוך עליו.. וזה בכלל לא אני! זה לא האופי שלי! אני בכלל לא כזה... בכל מקרה...אני רוצה לצאת מהצבא...כן, קב"ן כנראה...לא טוב לי. אני בדיכאונות כמו שלא הייתי מעולם. ואני בן אדם מאוד לא דיכאוני. אבל עוד הפעם, יש את עניין האכזבה נניח ויצאתי מהצבא עכשיו... אני אמור להיות גאה בזה שעמדתי על שלי, ויצאתי, אפילו שכולם האמינו שזה לא הדבר הנכון לעשות? או שאני אמור להיות מאוכזב מעצמי, ששוב נכשלתי וויתרתי וברחתי מהבעיות שלי...? אני לא יודע מה לעשות... אני צריך שיכניסו בי טיפת היגיון אולי...כי במצבי אין בי הרבה הגיון. תודה לכל המתייחס

NiK ...

תראה לא כל אחד מאיתנו הוא בן אדם שישר נכנס לכל חברה וישר כולם מסביבו ותמיד עושה רעש לא כולם כאלו , יש המון אנשים כמוך שהם האנשים היותר סגורים והשקטים ולא רע בזה דבר ! אבל בקשר לזה שאמרת שאתה תמיד נותן לכולם לדרוך עליך אז זה לא לעניין ! בכלל לא לעניין ! ואתה עוד רושם שזה לא האופי ושזה לא אתה בכלל ! אז למה אתה כן נותן לזה להיות ככה ? תראה בקשר לצבא רע לך ? אתה בדיכאון ? אתה חייב לעצמך לעשות את הטוב ! אתה חייב לעשות מה שיעשה רק לך טוב ! גם עם זה לצאת מהמסגר של הצבא ! אולי אתה לא איש של מסגרות , לא חסרים אנשים כאלו שאוהבים את החופש שלהם, הרבה מהאנשים שאני מכירה עזבו את הצבא , ולמען האמת כן זאת מסגרת די דפוקה שאם אתה מרגיש שאתה לא ממצה את עצמך שם עדיף לעזוב מאשר לסבול ! זאת דעתי ! בקשר לזה שאתה כל הזמן חושב שאתה מאכזב את עצמך וכו' עצוב לי לשמוע את זה כי אתה בחור כל כך צעיר כל החיים לפניך וגם ככה אנחנו במדינה שקשה לחיות בה וגם ככה הכל קשה לנו ביום יום , אז אתה חייב לפחות לעצמך ורק ועצמך ללכת לפסיכולוג ! זה לא משו רע ! להפך אתה תראה כמה שזה יעזור לך פתאום לראות את החיים שלך אחרת ! ותלמד להכיר את מי שאתה באמת ! הרי אני בתוכה שאתה בן אדם שצוחק ושמח ואוהב אנשים וחברותי ! ואני לא חושבת שאתה איזה משוגע או משו כזה שאמרתי לך ללכת לפסיכולוג אני רק נתתי עצה כי לי ולעוד מספר אנשים שאני מכירה זה עזר מאוד לשנות את טפיסת החיים ! וזה שרשמת שאתה יודע שיש לך בעיה אז זה כבר חצי דרך לדרך הטובה ! אני מאחלת לך שיהיה לך המון הצלחה גם בדרך ל"שחרור" מהצבא וגם בכלל בחיים ! ותמיד תזכור שאתה בן אדם כמו כולם ואפילו יותר מזה אתה אישיות מקסימה בפני עצמה ! ולעולם אל תמעיט מערכך !

למעלה