מאוכזבת

מאוכזבת

מאוכזבת מעצמי שהרשתי לעצמי להתאהב בך כשידעתי שהיא עוד אוהבת אותך. מאוכזבת ממך ששיתפת איתי פעולה עד לנקודה בה התאהבתי אותך ואז נזכרת שאתה לא שלם עם עצמך. אבל הכי הרבה אני מאוכזבת מכך שחשבתי שיכולה להיות אהבה עבורי שנתתי לעצמי להשלות את עצמי שגם לי יהיה משהו. ועכשיו לבד לא אתה לא היא לבד כי זה מגיע לי. מאוכזבת מהחיים.

jess ועוד

New member
אבל ... להתאהב זה אנושי

זה צורך שכל אחד מאיתנו נתקל בו את לא יכולה לדבר עם עצמך לפני ולהגיד לעצמך להתאהב או לא אז המצב אולי לא אידיאלי אבל הצורך שלך חזק מהמציאות תאהבי את עצמך ותני לעצמך טפיחה לכתף על היכולת להתאהב מה שאומר שאת ממש ממש ממש אנושית קבלי
ממני ג´סיקה

sidi

New member
מדוע

זה מגיע לך? כי התאהבת?, סלחי לי אבל זאת לא סיבה טובה. אכזבה? נכון זאת באמת אכזבה, אבל את לא צריכה כתוצאה מזה לסגור את הלב ולהתכנס פנימה כי תבוא אחרת, טובה יותר. ונכון שכרגע קשה לך להאמין ולראות קדימה, אז תרחמי על עצמך יום, יומיים, שבוע גם שבועיים,זה לגיטימי, אבל אל תתני לזה לגרור אותך לתהום. לרצות לאהוב ושיאהבו אותנו זאת לא צריכה להיות אשליה. סידיייייייי

GALI02

New member
אני מבינה

שכתבת את זה מתוך סערת רגשות- מרגישים. אני בטוחה שעם הזמן ההרגשה תתמתן ותראי את הדברים קצת פחות בשחור או לבן. רק דבר אחד- אסור לאבד את התקווה. מגיע לך לאהוב ולהיות נאהבת בדיוק כמו שמגיע לכל אחד אחר גם אם לפעמים לא הכל הולך חלק. ויום אחד זה ייקרה
גילי

למעלה