מאוכזבת...

LoveRo

New member
מאוכזבת...

אני מאוכזבת לגמרי מהחיים שלי, שהם לא בדיוק חיים אלא קיום... אין לי עם מי לצאת בימי שישי, אני לא מנהלת אורח חיים כמו של צעירה בגילי- 21. בזמן שכל האנשים בגילי יוצאים, מבלים, נהנים מהשנים הטובות בחייהם אני "מבלה" את רוב זמני בבית וזה כי אין לי עם מי לצאת. וכשמתמזל מזלי ויש לי הזדמנות לצאת אין לי פתאום חשק... ככה אני מעבירה את שנות ה- 20 שלי. מעניין מה יהיה איתי בגיל 30... לא חושבת שאני אתחתן כי במצב של עכשיו זה נראה לי חלומי... אין לי חבר, אף פעם לא היה לי חבר רציני, כזה שאפשר לצאת איתו, שאוהב, שדואג. היול י אנשים שרצו אותי ואני לא רציתי אותם... אז אולי אני אשמה. אבל למה להאשים את עצמי, הרי אם הייתי יוצאת איתם הייתי אומללה בדיוק כמו עכשיו... עבודה אין לי , פיטרו אותי מ-2 עבודות יחידות שעבדתי בהן בחיים שלי. אני משוחררת די טריה מהצבא... החים שלי ממש בזבל, אני מרגישה שאני מזדקנת מהר. לא ככה חשבתי שהחיים שלי יראו בגיל הזה... זה נורא מדכא לפעמים. כבר חשבתי שהנה אני משלימה עם המצב הזה אבל בשישי הזה כל כך רציתי לצאת... לעשות משהו שונה ומעניין ולא היה עם מי. בזמן שבחורות בגילי יוצאות לדייטים או מקיימות קשר אני יושבת בבית ו"מחכה לטוב". ואני מבקשת לא להציע לי ללכת לחוגים כדי להכיר אנשים. יש לי אנשים שאני מכירה, שלוש חברות, אבל הן לא יוצאות ואין מה לסמוך עליהם בקטע הזה. לאחת מהן יש חבר, השיים האחרות מחוזרות בטירוף. ואני מרגישה בחורה בלאי... ממש ככה. לא יודעת כבר מה לעשות, מרוב ייאוש אין לי כבר תקווה... אני מרגישה שהזמן עובר וכלום לא משתנה...

s h a n y 2

New member
הזדהות מוחלטת...

אני גם בת 21,יש לי 3 חברות טובות.אחת לא יוצאת(לא שהיא מתנגדת,אבל המצב שלה דומה לשלי),לאחת יש חבר ואחת נוסעת לחו"ל עוד מעט(יצאתי איתה ועם חברים שלה כמה פעמים,אבל הם מגובשים הרבה לפני...וממש הרגשתי לא שייכת). היה לי עוד חברה ש"צץ" לה חבר-והיא נטשה אותי ואת האחרות.עם כל החברים מהצבא אני לא בקשר-וגם ככה גיליתי שהם היו ממש צבועים. היה לי חבר שנתיים אז הייתי רגילה שדואגים ומחבקים-ועכשיו שזה כבר לא אני לא יודעת מה לעשות,אני לא יודעת מה זה להיות עם מישהו אחר,איך בכלל מתחילים לצאת,על מה מדברים בפגישה הראשונה,כאילו יובלות עברו מאז (יו,אני נשמעת כמו מישהי בת 50 שבדיוק התגרשה...),בכלל מאז שנפרדנו אני מרגישה מכוערת ומגעילה-כאילו אף אחד אחר לא יהיה מעוניין בי... אז נכון,יש לי עבודה-מתישה לאללה,אבל יש ברוך השם על זה... אני מרגישה בדיוק כמו שהרגשתי בגיל 16 : שאני אומרת יפה לשנים האלה שעברות "שלום", מבלי לנצל אותם.אשכרה חיים מבוזבזים... יש קטעים שאני ממש מרחמת על עצמי (כמו עכשיו נגיד,כי יצא איכשהו שאני במצב רוח דיכאוני היום), ויש קטעים שאני אומרת וואלה-בריאות יש? יש ברוך השם, משפחה יש? קורת גג ואוכל יש? אז המצב שלי לא כ"כ גרוע יש כאלה שהמצב שלהם הרבה יותר גרוע מישלי,והם מסתפקים במועט. אז נכון שתמיד נרצה יותר, אבל יש לנו 2 ברירות:1. לבכות ולרחם על עצמנו ולקבל את המצב. 2.לחשוב שהמצב שלנו דיי טוב-יחסית,ולנסות לשנות את המצב... אני רוב הזמן בוחרת באפשרות השנייה מה את? בכל מה שלא תבחרי שיהיה בהצלחה

FAME 69

New member
וואו....

איזה גילויים יש פה ...ממש ...טוב למה לזיין ת'שכל? רק רציתי ליצעוק שגם אני תמיד בוחרת באפשרות השנייה-{הכי טוב} אפילו שהמצב ליפעמים{עלק}בעעעעעעעעעע מכל מיני סיבות ש...טוב לא צריך לפרט! כל טוב לכן בנות....

חייבת לספר לכם

גמני הייתי באכזבה הזו חברים הם חברים עד שצריך מהם משהו נדירים אלו שעומדים שם כאתה בצרה (כבר אמרו שככה מודדים חברים) ואז החלטתי החלטה שאני הולכת מתלבשת יפה יפה (קצת חשוף מה יש?...) ויוצאת לבד לבארים לפאבים למועדונים ופיתאום גיליתי שאני לא היחידה שעושה את זה יצרתי לי חברים קבועים שנפגשים בכל המקומות האלו בבארים הייתי נכנסת כמו מלכה הבארמנים מכירים העובדים חברים המקום הקבוע שמור לי אני בוחרת מוזיקה אני שותה לפעמים גם על חשבון הבית במועדונים אותו דבר התחלתי להתעלם מחברים שלי והסתובבתי עם החברים של הבילויים הם היו בראש שלי ואיתם היה לי כיף להסתובב לא היו עושים לי פוזות כן רוצה לא רוצה פשוט היינו נפגשים נכון בפעמים הראשונות לצאת לבד זה קצת מוזר אבל לומדים את היתרונות (יש המון!!!) בהצלחה

תגובה

את מוכרחה להיות יותר רצינית עם הקשרים שלך. נסי להתענין באנשים שאת אוהבת ובחייהם ולהשתתף ברגשותיהם, לתת להם אהבה ומלים יפות וכולי. זמי שיחות ופגישות. אם לא תהיי רצינית עם אנשים לא יהיו לך חברים.

למעלה