מזדהה
אני ממש מבין את מה שאת אומרת... אבל איפה שהוא מתחיל להגיע למסקנה...שאין מה לעשות כל קשר אנושי הוא בר סיום. מה שעומד אבל מאחורי מה שאת אומרת בא ממקום אחר...אין לך בטחון עצמי. בחיים יש הרבה מצבים של ייאוש, עכשיו הגעת לאחד כזה...יצא לך לצאת עם אנשים שראו את זה שאת חלשה ולכן ניצלו את זה...זה סוג האנשים הכי גרוע שקיים...הם מחכים לטרף כל הזמן. ואת טרף קל....במצבך...אך אל נא תתייאשי. יש משהו בך שאת חייבת לשנות קודם כל..הבטחון העצמי שלך...יש לך חיים פשוט קשה לך לראות אותם...את צריכה להיבנות מחדש ולא להיות תלותית כי זה מכביד על הקשר ובסוף גורם לו לדעוך...תנסי להיות חזקה...תפתחי מבפנים תדברי על כל מה שמפריע לך ואם הצד השני לא מבין/מסיק מסקנות/מוותר ומשתנה...מה שנקרא נותן את שלו בקשר אז תתנתקי...כי זה לא שווה את זה(סקס זה בהחלט דבר שצריך לבוא משני הצדדים את מחפשת אהבה ולא סקס, אז אל תתפשרי תלמדי להעריך את זה ותגרמי לבן הזוג לעבוד קשה בשביל לקבל את זה אם הוא רוצה מהר סימן שרק את זה הוא רוצה...תיהי בטוחה וכשתרגישי שזה המיוחד הרומנטי שאת רוצה תעשי את זה וזה גם יהיה הרבה יותר מיוחד....אני כרגע מגיע למסקנה הזאת לאחר יציאה מקשר לא קצר עם בנאדם מקסים שאהבתי נורא ופשוט הגיעה למסקנה שאנחנו לא מתאימים. קודם כל מה שאני אעשה זה לבנות את עצמי מחדש....זאת אומרת להשקיע בעצמי. בדברים ש...אני...אוהב לעשות...אני אטפח את עצמי אקנה לעצמי דברים ואעלה את הבטחון העצמי שלי, אני אבלה עם חברים וגם בלעדיהם ואעשה את הדברים שאני אוהב לעשות. לאחר מכן אני אתחיל להיפתח כלפיי חוץ ולחפש את האחת שתקבל את מה שתקבל ותרצה להעניק באותה צורה. שתעריך אותי ותתן לי לחיות כאדם עצמאי...את החופש שלי...כפ שאי אתן לה את שלה...מערכת זוגית בריאה. יתכן שאני לא אמצא אותה מיד אבל אני לא אפסיק לחפש ולא אתייאש. וגם את לא צריכה לתת לזה להשפיע עלייך ככה, גם אני טיפוס שלוקח דברים קשה...החיים קצרים נצלי אותם...תקחי דברים בפרופורציות המתאימות תשתחררי.