מאוכזבת..

מאוכזבת..

יש לי חבר שאני אוהבת מאוד מאוד וגם הוא אוהב אותי, אבל בזמן האחרון אנחנו לא נפגשים הרבה בגלל שהוא מאוד עסוק... לפעמים בגלל בגרויות, ארועים משפחתיים, עבודה ולפעמים רק בגלל שהוא עייף ואין לו כוח לאף אחד... לפני כמה שבועות היה לי יומולדת ורציתי לבלות את היום איתו, אבל הוא היה עסוק מדי.. המצב מאוד מקשה על היחסים ביננו ואנחנו רבים גם הרבה בגלל זה.. אני מאוד מאוכזבת ממנו וממצב היחסים שלנו וגם מפחדת שניפרד בגלל זה ואני לא רוצה להיפרד כי אני אוהבתאותו מאוד.. רק רציתי לשפוך את הלב, תודה שקראתם..

רק שתדעי

שלפני שבוע בדיוק היה לי יום הולדת ומסיבה כזו או אחרת חבר שלי היה רחוק מלתת לי את תשומת הלב שכה רציתי מאז קשה לי נורא לסלוח ואני חושבת שלעולם לא אשכח כמה עצוב היה לי באותו היום ( חוסר יחס עקב איזה ריב שהיה לנו לפני עדיין מצאתי שישי מקום למרות הכל לבוא ולהראות לי כמה שהוא אוהב !)

קוקה ספרי באמת

מה היה בסוף ביומולדת שלך....? איך נגמר הכל ומה קורה היום?

הסיפור האמיתי

טוב , אז אני התקשרתי (מושפלת שכמוני ) הוא עדיין היה שרוי במצב רוח קרבי אמיתי הוא עדיין כעס וחשב שהכל בסדר מבחינתו הוא זרק בין המילים איזה מזל טוב עלוב וזהו זה היה ממש עלוב כל מה שקרה ואני ממש נפגעתי , לא נפרדנו או משהו כזה כי אני אוהבת בכל ליבי אני אולי קצת עוורת בכל מה שקשור אליו אני גם לא חושבת שאני מסוגלת להתמודד עם פרידה לפחות לא כרגע אני גם לא רוצה כואב לי זה באמת מציק להזכר שככה היו הדברים אני בטח לא אשכח

sidi

New member
יכול

להיות שהוא באמת עסוק או שעובר עליו משהו. תנסי לדבר איתו ולשמוע ולהקשיב למה שיש לו לומר, כי כנראה שעוברת עליו תקופה קצת קשה.

בלוגמן

New member
תעזבי אותו..

אני באמת מנסה להבין אז על מה ה´אהבה´ שלכם מושתת? על מה ולמה את אוהבת אותו? איזה מן דבר זה שאין לו כח אלייך? תחשבי ותגיעי למסקנות לבד..

למעלה