מאוכזבת.

Misteriosa

New member
מאוכזבת.

שאלה לי.. אשמח לשמוע דעות של שני המינים קרה לי כבר פעמיים שחברות קרובות שלי פשוט או מנתקות קשר (למחוק מפייס/ לא לענות לטלפונים וכו') או עושות כל דבר שמוביל לניתוק קשר (לא משתפות פעולה בשיחת טלפון, מסננות בפייס, עושות סופש באיזור המגורים שלכן בפעם האלף ולא מעדכנות או שואלות אם יש מצב להיפגש). בקיצור מחפפות אתכן כשנהיה להן חבר. כשהיא באה לבכות לך שקשה לה ושהיא והבחור רבו או שהיא לא מסתדרת עם אימא שלו או המרחק בינהם את להפך.. אומרת לה להירגע, לקחת את עצמה בידיים, לא להיפרד מהבחור כל כך מהר, לא להפסיד מערכת יחסים שיכולה לגרום לה להיות מאושרת על אף הקשיים של ההתחלה. את שמחה בשבילה.. באמת ובתמים.. כי מגיע לה וכי היא חברה שלך ואת אוהבת אותה וכולי וכולי... גם אם לך אין חבר או משהו (ואני וזכרת שבפעמים שאני הייתי במערכת יחסים הייתי דואגת לא לזנוח את החברות מאחור) אתן לא רבות, את לא רבה עם הבחור או משהו, ומנסה להיות נחמדה כדי שהוא ירגיש בנוח בסביבת החברים שלה וכולי וכולי.. בקיצור את עושה את מה שמצופה מחברה טובה לעשות כששינוי חיובי נכנס לחיי חברה שלך, ואני לא אומרת את זה כאילו מגיע לי צל"ש או משהו, אני פשוט לא מבינה מה לעזאזל קורה כאן. באמת שאני לא מצליחה לחשוב על סיבה למה לחפף ככה בן אדן מהחיים שלך.. כאילו, אם עשיתי טעות, תבואי ותגידי.. אני לא יכולה לעשות שמיניות באוויר בלנסות לברר איפה יצאתי לא בסדר, אם יצאתי לא בסדר, מגיע לי לדעת!! מגיע לי לנסות לתקן.. ראבק. אף אחד לא מושלם! אם אני מושכת אש ויש לי חלק בבעיה לפחות כשאני שואלת כזה בעדינות מה קרה וכולי למה למרוח אותי כאילו כלום כשברור שכן קורה כאן משהו. וכשאני מנסה לגשש ולברר עונים שלי תשובות סתומות ומתחמקות.. נו מילא ולמה אני מקשרת את זה דווקא לזה שיש להן חבר? כי זה קורה בול בזמן ובהתאמה. כי כשהכרת את החברות שלה ממקומות אחרים והתחברתן וזה לא היה ככה. כשהכרת את הידידים שלה גם התחברתם ולא היה שום בעיות או פירוד. כאילו איך שהגבר מצידו, בחיים לא יוותר על החברים שלו ואת צריכה להבין אותו וכולי וכולי אבל הבחורה מצידה, מעיפה את הבחרות שלה לאלף עזאזל כשמישהו מגיע. מרגישה מאוכזבת... היש ערך לחברות?

שלום

קנאות היא הרסנית. מי שלא רוצה להיות אתך בקשר, אין מה לעשות בו. יש הרבה אנשים שיסכימו להישאר אתך בקשר טוב גם כשיש להם בני-זוג. כשיש קשר רגשי מספיק חזק, הוא בדרך-כלל נשמר.

Megie

New member
את צודקת

ומתארת מצב שמעט ובלתי נמנע. ולא, לא כי עשית משהו לותה חברה, היא פשוט יודעת שהיא לא בסדר-בגלל זה היא מתחמקת. אנשים נוטים להסתגר במערכת יחסים זוגית ולהעלם לכל העולם-ושוכחים דבר אחד מאוד חשוב.. ברגע שהם דורכים על החברים שלהם, כשיגיע (וכן זה מגיע) הרגע בו הם נשארים לבד.. הם באמת יהיו לבד. ואני מודה..גם אני עשיתי את הטעות הזאת בקשר הקודם שלי.. 4 שנים עם גבר כששניינו הסתגרנו האחת בשניה..הוא התרחק ואני התרחקתי-מכל הסביבה..פשוט מתחושה בלתע נמנעת של "לא צריכים יותר מזה" ופה הטעות האנושית שעשינו..לא ידענו שזה גם יכול להתנפץ..שיש עולם מחוץ לבועה שניפחנו מסביבנו.. תני להן ללמוד את הלקח..אני למדתי אותו, כיום אני בקשר הדוק עם החברה הכי טובה שלי..מנסה לשמור על קשר (כמה שאפשר) גם עם הסביבה..ופה קצת קשה לי, בכלל לא בגלל בן הזוג, אלא מסגרת החיים שאני מנהלת שלא מאפשרים לי יותר מדי חופש. אני בטוחה שתביני טוב יותר כמה קל ליפול למקום הזה-כשבעצמך תכנסי לזוגיות רצינית..אבל טיפ קטן-את מודעת לזה..אל תפלי לשם.

למעלה