מאוכזבת...

מאוכזבת...

היי.. לפעמים אנחנו חושבים שיש לנו חברי נפש שאנחנו אוהבים לשתף אותם ולפתוח את ליבנו בפניהם תמיד ומשום כך,גם אנו מצפים מהם לאותו הדבר..כאלה שלא יבואו להתבכיין לנו רק כשגרוע..אלא שישתפו גם ברגעי השמחה.. אני נוכחתי לגלות שכנראה זה לא ככה לפחות מבחינת חברה אחת שלי. יש לי חברה טובה..מאחד המושבים בצפון,אנחנו נוהגות להתראות כל כמה חודשים..אני אוהבת אותה והיא נהדרת..היא רווקה גם. השבוע דיברתי איתה וקבענו שבשבוע הבא אנחנו מתראות,והצעתי לה שאני והיא ועוד 2 חברות נצא לאנשהוא להתאוורר.. מה מסתבר? שהיא בקשר עם איזה עלם חן כבר חצי שנה,שהם נוסעים יחד לצימרים..מבלים..אף היו יחד בליל הסלבסטר לנשיקת חצות..בקיצור יש לה אהבה! והיא נזכרה רק כעת לשתף בזה..ורק כי אני הצעתי שניסע כמה חברות לצימר..אז היא אמרה שהם היו... הייתי המומה..אמרתי לה איך זה שהיא לא סיפרה דבר לחברה טובה שלה.. בקיצור..לא מבינה אותה,אני פשוט לא אספר לה גם.. ואל תגידו שאולי היא לא סיפרה כדי שלא אתעצב או כדי לא לפגוע בי שאני כזו בודדה ונטולת אהבה..אבל זה עדיין לא הוגן.... מבחינתי הורדתי אותה ברף החברות.

EastGirl83

New member
יש המון אנשים מהסוג הזה

ואני לא חושבת שאת צריכה לקחת ללב... כבר יצא לי להכיר אנשים כאלו, שהם לא מספרים, מסיבה אחת פשוטה וברורה מאוד - מפחדים שיעשו להם עיין רעה. כבר יצא לי להכיר חברות, שרק בדיעבד, הן סיפרו לי דברים, מפגשים וכו', והתגובה שלי הייתה
.... ורק אחרי כמה שיחות והבנה... הבנתי שבשלב מסויים, אלו שלא מאמינים בעין רעה, עם הזמן התחילו להאמין, והן לא סיפרו על זוגיות שהתחילה מתוך חשיבה שאם יספרו, אז לא תהיה להן זוגיות. אפילו יצא לי לדבר עם מספר אנשים, שהם נתנו דוגמאות לכך שברגע שהם סיפרו (בדרך כלל, אלו בנות) אז הקשר הסתיים. ברגעים כאלו, החשיבה האנושית, מאוד מדהימה אותי, בעניין, עד כמה אתה מסוגל לפעול על מנת לקבל את מה שאתה רוצה?

זה מזכיר לי..

שהייתה איזה חברה שלא ספרה שהיא הרה עד החודש הרביעי...ככה גם בבת השניה שלה... היא התנצלה אבל אמרה שככה נהוג אצלם...

EastGirl83

New member
מנהג או לא מנהג...

בשנים האחרונות יצא לי להכיר המון אנשים, שזה לא מנהג אצלם (למרות שיש חלק שזה מנהג, וזה חלק מהמסורת האישית - משפחתית שלהם) והם פעלו כך מתוך ייאוש, שדברים לא מסתדרים להם כפי שהם רוצים.

DDN

New member
החברה הכי טובה של אחותי נהגה ככה

ועכשיו הן כבר לא החברות הכי טובות. ..

תאכלס..

זו פגיעה... פתאום משום מקום היא נזכרה לומר שיש לה בנזוג... אני שוקלת פשוט לנטרל את הקשר בנינו...

EastGirl83

New member
זה באמת פוגע!

לכן אני נוטה לכיוון של "מידה כנגד מידה" עם אנשים מסויימים בחיים שלי!

DDN

New member
אני יכול להבין. ..

כמו שכתבתי כששרשרתי לא נכון, זה קרה בדיוק לאחותי ולחברה הכי טובה שלה, ועכשיו הן כבר לא.

שוב בעיה של חוסר בתאום ציפיות בצורה כנה והדדית. במקביל אני מאוד מסכים עם EastGirl83 ולא רק בשל עין הרע, אלא גם לעיתים לא נעים לספר כשיותר מדי דברים טובים קורים ואתה יודע שלאדם השני המצב לא כך, נקודת הזוגיות היא נקודה מאוד רגישה גם אצלך לכן לא הייתי ממהר להסיק מסקנות בניגוד לחלק מהאנשים (רמז גס). אך כך או אחרת הכל חוזר לשורה הראשונה: תאום ציפיות בצורה כנה והדדית אני בטוח שגם בתחילת הקשר הבא אומר את אותו משפט שאני יודע שאמרתי בקשר האחרון: אני מצפה לקשר בריא ויציב המושתת על כנות והדדיות ותאום ציפיות בצורה כנה והדדית לכל אורכו. אולי כלקח חשוב מהשיעור היקר (תרתי משמע) מהקשר האחרון (שנגמר) אשקול להחתים אותה ואותי על הצהרה הדדית על הדברים..
http://www.youtube.com/watch?v=2-d6g7nV-dE

שלום

כל אחד מחליט במה לשתף ומתי. אולי לא חשבה שזה לעניין. אם היא נחמדה וטובה אליך, היא כנראה אוהבת אותך וכדאי שתישארו חברות. עכשיו שידעת על החבר החביב שלה, והוא מעניין אותך, רצוי שתשאלי אותה עוד עליו ותשוחחו עליו לפעמים.

ואולי היא חשבה שזה לטובתך?

אולי היא יודעת שגם את מאוד רוצה זוגיות (אני סתם מעלה השערות), והיא לא רוצה לנפנף בזה לפנייך ולזרות לך מלח על הפצעים או משהו בסגנון? אולי היא מעדיפה לדבר על דברים אחרים כדי לא לבאס אותך? והיא בעצם חושבת שהיא מתחשבת בך, בזמן שאת נפגעת. בקיצור, אך תוותרי כל כך מהר על החברות, יכול להיות שסתם יש לכם קצר בתקשורת.

אלמוג153

New member
אני בספק

אם חברה שקרובה אלייך גיאוגרפית אך את משוחחת/מתראה איתה פעם בכמה חודשים יכולה להחשב לחברה טובה.. אני לא חושב שיש על מה לכעוס עליה..אז היא לא סיפרה. לא כל דבר שקורה מספרים לכל החברים. אני חושב שהיא לא התאמצה להסתיר, פשוט לא שוחחתן או שלא שאלת...כשאצלה כבר עבר הריגוש של ההתחלה וזה הפך לנורמל היא לא תספר את זה בראש חוצות...זה אך טבעי לחלוטין. כנראה, הרף שהיא נמצאת בו כרגע אחרי ההורדה שלך זה הרף שהיה צריך להיות גם קודם. פשוט מיקמת אותה לא נכון. אני בכלל נוטה להכיר מאוד רגשית את החברים שלי ותוך כדי זה אני יודע למי לספר מה כדי שהתגובות יהיו בהתאם. לכן אני לא מתרגש אם אחד כזה או אחר לא הודיע לי דבר מה. אין עשרים חברים טובים. יש אחד גג שתיים.

Bathen ratzon

New member
נראה לי שאני יודעת את התשובה, גם כש...

זה ישמע לא נעים...... אני ב"ה הייתי ילדה מקובלת והיו לי כביכול מלא חברות, וכמובן חברה אחת טובה. אבל היו בנות שחשבו שהן החברות הכי טובות שלי ומבחינתי זה לא היה ככה, כמובן שהשתדלתי לא לפגוע וכו' והייתי נאמנה להן ולסודותיהן אבל על עצמי לא הרבה שיתפתי... אני חושבת שפה זה אותו מקרה, אתן גרות רחוק... היא מבחינתה חברה שלך אבל לא כל כך טובה כמו שאת עושה מזה, לכן את משתפת בהכל והיא לא.... מה שאני מציעה לך- זה לחשוב: אם טוב לך לשפוך את הלב בפני מישהי אז תמשיכי את הקשר ואם ממש קשה לך שהיא לא מספרת הכל אז תעזבי ואני לא חושבת שהיא חושבת שתקנאי בה, או לגרום לך רע וכו'... פשוט היא במקום אחר...... ב"הצלחה מלאכית
בת חן

למעלה