מאוכזבת

לילשוש

New member
מאוכזבת../images/Emo4.gif

כל כך חבל, באמת! גם ביקורות כל כך קשות בעיתונים, באינטרנט ואפילו בחדשות. כמה חבל, בזבוז של סיום. במקום לסיים בצורה נורמלית, הגיונית, ומובנת, הלכו והרסו הכול ב45 דקות, הרסו סוף שהיה יכול להיות כל כך טוב שפשוט חבל
סיום מערכת יחסים בעזרת סטירה על הלחי??? מה זה השטויות האלה? מי הטיפש שהחליט להרוס ככה את מיכאלה? ואני עוד בזבזתי זמן על הפרק העלוב הזה... מקווה שלא ייעשו את אותה טעות בחורף הבא...

תיפי1

New member
חחח אבל הפורום נועד כדי שנגיד מה

אנחנו חושבים על הדברים שקורים\קרו בסידרה

שיהיה מה שתגידו..כנסו דקה

bee cool fuck school אני ש-ו-נ-א-ת ערבית והיסטוריה ותנך המקצועות הכי בעעע בארץץץץץ עכשיו משעמם לי אז אני יעשה משפטונים שכאלו יפים כאלה אתם יכולים לרשום ביומן... קלטו נכון יש ת'שיר האוטו שלנו גדול וירוק..אז זה הגרסה המחודשת.. האוטו שלנו גדול ולבן האוטו שלנו הוא נרקומן בבוקר סיגריה בערב חשיש עכשיו הוא נוסע מסטול על הכביש...חח יש נס חנוכה יש נס קפה אבל כשנולדתי קרה הנס הכי יפה..חח יפה לא? if you love me love me more if you not-אתה חמור if you love me love me again if you not-אז לך תזדיין אם אתה אוהב אותי ליבי שלך אם לא-כוסאמש'ך זה רק קצת..חחחח

KiShKooSh

New member
חחחחחח דוגרי

מיכאלה=אכזבה
משחק עדיין שולט
אני מתגעגעת לימים ששרוני זרקה על נירו דברים

אנידווקא חשבתי שהחלק של הסטירה

היה דווקא די חמוד.. ככה בצורה הומוריסטית שכזו
אבל כן היה די בלאט כל מיני נושאים לא סגורים שפשוט לקחו אותם במובן מסויים לבלנדר כדי לסגור הכל בפרק של 45 דקות.. כמובן שזה ניתן לביצוע אבל יכלו לעשות את זה טיפה אחרת ופחות "מאולץ" עדיין אני מאוד אוהבת את הסידרה וזה לא מה שיהרוס לי אותה בתור הטלנובלה הישראלית הכי טובה שהיתה עד עכשיו
חח

או!סוף סוף מישהו נורמלי!!!!!

הסצנה הזאת הרגה אותי מצחוק חחחח זה היה כל-כך חמודדדדדד איך עם הסטירה וזה...למרות שהתעצבנתי על טום!!!מה הוא לעזעזל נותן סטירה לאפרת(זאת אסי אבל אפרת שיחקה אותה ואפרת קיבלה ת'מכה!!!)חוצפה פשוט!!! אפרת
מושלמת
הקיצור...אני אהבתי שאחרי הסטירה אפרת הסתובבה כזה לנתן בחיוך המדהים והמושלם שלה
זה היה כזה יפהההההה
ואז הם
רקדווווווו
גאדדדדדד איזה
מושלמים

KiShKooSh

New member
שש...

עדיך שתהיי בקשט יותר טוב לכולנו (מעריצה פטאתית
)

KiShKooSh

New member
את מעריצה פטאתית ביותר../images/Emo4.gif

חפשי חיים, אין לי כוח אליך, ובואי נגלה לך סוד, אפרת הייתה ממש עצבנית בתנו לחיות כי 1000 פאקצות פטאתיות כמוך עלו עליה ובמילא עוד שבועיים את שוכחת ממנה והולכת להעריץ מישו חדש מהטלוויזיה

גיגי123

New member
לא נכוןןן

אני עדיין יעריץ את אפרתושששששששש
עד יום מותי!
היא כל כך
מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

זה ממש לא נכון!

אני לא יעריץ אף 1 עוד שבועיים יכול להיות שכן אבל לא כמו אפרת!!!! אני תמיד ימשיך להעריץ אותה!

KiShKooSh

New member
אין בעיה...

ככה את חושבת סבבה אני מאמינה לך
אבל אל תשכחי, תעריצי את אפרת סבבה אבל יש גבול להערצה היא סה"כ בן אדם

למעלה