מאוכזבת משורטי

Liorush31

New member
מאוכזבת משורטי

הרבה זמן לא כתבתי פה, אבל בכל זאת אני עוקבת ורציתי להגיד שאני די מאוכזבת מהילה, בגלל שהיא מבטיחה דברים ומשאירה אותנו במתח אבל בסוף לא קורה עם זה כלום. למשל, היא הבטיחה שתהיה תכנית שלה ברדיוס - ולא הייתה . היא הבטיחה שיצא קליפ ל-שופ שופ, לא יצא . היא אמרה שהאלבום כרגע בעבודה אבל היא הבטיחה שהוא יצא כבר אחרי הקיץ הקודם. אני מאוד מעריכה אותה והכול, אבל די מאוכזבת גם שהיא לא מעדכנת ואומרת לפחות למה דברים שהיא הבטיחה היא בגלל לא מזכירה אותם עכשיו.. היא גם אמרה שהיא תתארח בכמה תוכניות, וזה לא קרה . אז עד מתי היא תמשיך להבטיח ?

Liorush31

New member
בכלל*. ועוד דבר -

היא גם אמרה שהיא תמשיך להשתתף כחלק מצוות המגזין ונראה אותה יותר.. וגם זה לא.. =\

נכון את צודקת.. אבל../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

לא הכל יוצא.. אני לא ידעת מה בדיוק קורה שם אבל אם כל הדברים האלה לא יצאו יש סיבה לכל זה..! התוכנית שלה ברדיוס לא יצאה ביכלל כל מיני בעיות שהיו שם לפי מה שהבנתי.. לגביי הקליפ אני לא יודעת.. ואת העבודה במגזין היא הפסיקה כדי לעבוד על האלבום.! נכון שאמרה שהיא עושה את הדברים האלה אבל אין מה לעשות בתעשיה הזאת לא כל מה שאתה רוצה יוצא.. היא רצתה אבל כניראה שזה לא יצא.. אני בטוחה שהיא עוד תעשה לנו איזו הפתעה כמו הסרט שהיא צילמה החודש.. ואני בטוחה שיש עוד כמה דברים. גם היו כמה הופעות.. מה שבטוח שהיא עובדת עכשיו קשה על האלבום שהוא יצא כמה שיותר מהר.. =] אז חבר'ה קצת סבלנות, לא מקבלים את הכל על מגש של כסף זה לא פשוט.!

לינקיXD

New member
ראסמי...סבלנות סבלנות לא קונים בשום חנותXD

עם כל המתח ווהכל,בסוף היא עוד תפתיע אותנו,ובגגדדדדול !

אלבום איכותי זה אלבום שמשקיעים בו

ועובדים עליו קשה ומנסים דרך העבודה לעלות כל הזמן את הרמה שלו אז שהילה תיקח את כל הזמן שהיא צריכה כי מי שבאמת אוהב אותה יחכה נכון שלפעמים אין סבלנות כבר ורוצים לשמוע אותו.. אבל עדיין.. אם רוצים לשמוע מוזיקה איכותית וטובה ושאי אפשר לפספס בה את ההשקעה.. צריך לחכות.. סורי על החפירה...

נשמאמית

New member
גמאני מסכימה :]] ואייייי איך באלי הופעה

של שורטייי כמה זמן לא הייתה הופעה... מה קורה עם זה מוגייי? יש לך מושג למה היא כבר המון זמן לא הייתה הופעה?!

אין לי מושג.. ../images/Emo66.gif

היו איזה כמה הופעות חודש קודם.. עכשיו אני לא יודעת אם יהיה משהו חדש אני יעדכן

היום שהייתי במועצת נוער...

אז הודיעו לנו שאנחנו צ'כים להקים הופעה שיגעו אלייה בסביבות האלף בני נוער... ויש לנו תקציב של 20,000 שאנחנו יכולים להזמין בהם בערך 3 אמנים... והצעתי להזמין את שורטי אבל אמרו שהיא לא מושכת מספיק קהל =\.... איזה באסה זה מזה רציתי שהיא תבוא לאור יהודה... אבל יש עדיין סיכויי כי זה בחודש מרץ... אני מקווה שאני יצליח לשכנע אותם...

נשמאמית

New member
שורטי לא מושכת קהלללללל!?!?

מי שאמר את זה סתם אידיוט.. ברגע שיש הופעה של שורטי כל כל כלללל הלסביות וההומואים שבאיזור יבואו.. ואז יהיה שמח DDDDDD:

חחחח קרועהה....

בגלל שפעם קודמת שהיא הייתה פה (עם עוד כמה אמנים)... אז באו רק איזה 300 ומשהו בני נוער...

נשמאמית

New member
בואו אני יחדש לכן.. יש הרבה יותר הומואים

ולסביות שאתן בכלל מתארות לעצמכן כל הומו שני משחק אותה ערס.. כדי להתאים את עצמו לסביבה..והם מוכחשיםם.. .וחוץ מזה תהיי בטוחה שבאיזור אור יהודה יש ים הומואים ולסביותתת

למעלה