מאוכזבת מעצמי

ayelet102

New member
מאוכזבת מעצמי

איך נתתי לעצמי להגיע למצב הזה איך נשברתי ככה הייתי צריכה להיות חזקה יותר וללמוד לחיות עם כאב וכדור שעוזר לשככו איך אני כעת 3 חודשים בבית ממחלות פשוטות כמו חיידק הגעת למצב הזה כל הגוף קרס לפתע וני לא מצליחה לקום הגוף שורף בוער כואב מנמלל מה קורה לי אז מקבלים כדור והזמן כן רק הזמן מעביר את תופעות הלוואי ואז הכאב יעלם אבל מה איתי מה עם הנפש שלי ששבורה כל כך אומרים לי כאב פסיכוסומטי איך יכול להיות שנתתי לעצמי להישבר ניסיתי להיות כה חזקה להתמודד בסוף נפלתי ואני מפחדת שאני לא אצליח לקום אני חייבת עזרה חייבת אז פניתי לפסיכולוגית ומקבלת כדורים אבל עדיין לא מספיק עדיין נשארתי פה בודדה אני והכאב איך קמים איך.

meravsabag

New member
לדעתי ראשית עלייך להאמין בעצמך שאת

אכן מסוגלת לצאת מהמצב העכור ומהארגשה המדכאת בה את נמצאת היום, את השלב הראשון שלהיות מודעת לבעיה ולבקש עזרה כבר עשית- הרי פנית לפסיכולוג, ואם את מרגישה שאין היא או הוא עוזרים דברי עימם על כך לימדי להאמין באנשים שאכן רוצים בטובתך ורק אז תוכלי לעבור לשלב השני קבלת העזרה וההחלמה מה"מחלה". מקווה לשמוע שאכן את מצליחה להיות מאושרת יותר ופחות עצובה ומאוכזבת.

ניקולי

New member
עצם זה..

שהינך הבחנת בבעיה שנמצאת אצלך זה מצוין דיכאון,והרגשה של אכזבה הינן תופעות שעלולות לתת הרס לחיינו. אני לא מדברת על הרס שכדורים יכולים לגרום ואולי אף הכדורים שאת לוקחת אינם מתאימים לטיפול שאת אמורה לקבל... אישית ? אני לא מאמינה בכדורים אלא בהאני העצמי שלי.. אם אין אני לי מי לי.. על כן ואי לכך אני חושבת שאת את עצמך תוכלי להגבר. רק את תוכלי לעבוד על עצמך..פסיכולוג? זה טוב.. לשבת לספר לפרוק את מה שיש על הלב לדבר לשתף לא לשמור עמוק בלב.. וכך רק כך אני בטוחה שתצאי מהמצב בו את שרויה כעת חזקי ואמצי..

didi206

New member
הכל תלוי בך..

אני יכולה לשבת עכשיו שעה ולכתוב לך עד כמה אני מבינה לליבך. אני הייתי שם, אני הייתי במקום החשוך הזה. אני הגעתי לתחתית של התחתית, לא היה אף אחד לצידי. וגם לא הציעו לקחת כדורים, לא הסכמתי כי אני לא מאמינה בזה. את חייבת להאמין בעצמך, את חייבת להאמין שאת יכולה לצאת מזה אם רק תרצי. לאדם יש הרבה כוחות שהוא לא מודע אליהם, הכוחות האלה נמצאים אי שם אצלך. את יכולה לקום ואת תקומי, אל תפחדי תלחמי בפחד!! איך קמים? אם הרבה רצון להמשיך קדימה, ולדעת שיש לך עוד מה לעשות בעולם הזה, יש לך עוד מה לראות, את רוצה להתאהב, ולהנות מהחיים, אני בטוחה! פשוט תקבלי החלטה, זה הכל אנחנו. לא הפסיכולוגים, לא הכדורים, אנחנו!!! אנחנו אחראיים על עצמנו, על הגורל שלנו... אני מאחלת לך רק טוב, ואני יודעת שיבואו ימים טובים יותר. תיהי חזקה, אל תישברי!! תעזרי בכל מי שתומך, זה נותן המון כוח, ואת זקוקה לכך. אני מקווה שעזרתי, אני אשמח לדעת מה שלומך. -עדי-

LoveRo

New member
לאיילת

לא הבנתי מה קרה לך, את רוצה להגיד שפנית לפסיכולוגית כי הייתה לך שפעת?

תקשיבי....

דבר ראשון אם הנפש שלך חולה...זה משפיע גם על חייך...ומה שקשור לזה... אפשר להסתיר רגשות ואפשר לשמור דברים בבטן אבל מה הבאסה בזה שזה בא לך אחר כך בבום אחד ענק... ואת לא יועת איך להתמודד ומה לעשות.... אז בשביל זה לא יעזרו לך שום כדורים שבעולם...מי שירפא אותך בכל העניין זו רק אתתתתתתת מה שהיה היה....ממשיכים הלאה סוף העולם לא הגיע... ותראי לעצמך שאת יכולה..ולכל בר בעולם יש פתרון אפשר לשנות הכול עם קצת כוח רצון... מקווה שנתתי לך טיפ טיפה עצה קטנה...אני מבינה אותך כי אני נמצאת במצב שלך כבר המון זמן.... רעות...

ר¡נה

New member
את היחידה שיכולה לעזור לעצמך

עם קצת רצון וחשיבה חיובית, אם את לא עובדת תמצאי לך עבודה(חשוב מאוד) ככה תמצאי בחברת אנשים והזמן יעבור מבלי שיהיה לך זמן לחשוב בכלל

MAYA280

New member
מבינה אותך מאוד.

אין כאב גדול יותר משברון לב מאהבה נכזבת. אשמח לייעץ לך. גם אני עברתי לצערי תופעה כזו.

למעלה